שאלות חשובות..

ישות21

New member
שאלות חשובות..

1) מה הרמה הגבוהה ביותר שידועה. לגבי חלימה צלולה? 2) האם אפשרי לשדרג חלום צלול ל"חוויה חוץ גופנית" 3) מה מקנה שליטה מוחלטת בחלומות? ( למי שיודע) תודה מראש

idan334

New member
תשובות

1.רמה גבוהה-חצלול ארוך,צלילות גבוהה,שליטה חזקה בחלום ובדמויות ששם וכו' 2.חוויה חוץ גופנית שונה לגמרי מחלום צלול כי היא מתרחשת במציאות אבל דרך חלום צלול אפשר להיכנס לחוויה "חוץ גופנית" 3."אימונים"-לחזור הרבה על הטכניקות וזהותלוי גם ביכולת שלך. שבוע טוב

../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gifתשובות

1) הרמה בכי גבוהה זה כמובן שהחצלול שלך מציאותי(בעל צלילות גבוהה) ואורכו... 2)אממ
השיטות המשמשות להגעה לחצלול אפשר גם להשתמש בשביל להגיע לחוויה חוץ גופנית 3)מה מקנה שליטה מוחלטת החלומות
לא כל כך הבנתי את השאלה אבל בשביל להגיע לשליטה מלאה בחלומות צריך רק להתמיד עם יומן החלומות,בדיקות מציאות אם אפשר ולהתשמש בכמה שיותר שטות להגעה לחלום צלול
מקווה שעזרתי

EndOfAllHopes

New member
2

הרבה מאמינים שחוויה חוץ גופית (או הקרנה) היא בעצם חלום. אבל בכל מקרה לא נראה לי אפשרי - צריך לצאת מהחלום בשביל הקרנה שכביכול מתרחשת במציאות.

ישות21

New member
מישהו יודע פה משהו? :)

חוויה חוץ גופנית משמע - במודעות מלאה..(למציאות)..לכן זה אינו יכול להיות חלום. נ.ב: כששאלתי מה מקנה שליטה מוחלטת בחלומות..התכונתי===>מה זה נותן?(שליטה מוחלטת).. איזה יכולות זה נותן במציאות..? (אני בטוח שזה נותן משהו!)

silverhawk

New member
התנשאות לא ממש תועיל לך...

אבל בכל זאת... OBE'S מעולם לא הוכחו באופן מדעי למרות שאופן ההוכחה שלהן פשוט ביותר (למעשה, בארה"ב כבר שנים מוצע פרס גדול לאדם שיוכיח כי ביכולתו לעשות זאת. אתה יכול לנחש כמה אנשים קיבלו את הפרס הזה עד כה?). שליטה בחלומות נותנת לך בדיוק מה שמשתמע - היכולת לעשות כרצונך בחלום. חוויה די מדהימה, למען האמת. ולא, זה לא נותן שום יכולת במציאות (למרות שאתה בטוח בכך).

מממממ.....

זה גם מה שחברה שלי אומרת לי : חלומות צלולים לא נותנים כלום במציאות אז כדאי שתתחיל לארגן את החיים שלך במקום לחלום... אבל יש בכל זאת משהו... בזמן חלום יש גישה יותר טובה לחלקים במוח שבדרך כלל אין לנו גישה קלה אליהם, הרבה פעמים אני הולך לישון עם בעיה וקם עם הפתרון. אם נעזוב לרגע את כל האפשרויות המגניבות שיש בחלום צלול כמו לעוף ולהשתולל, אז אפשר גם להתיישב במקום רגוע ופשוט לחשוב, ולהכנס לתוך הראש (יש כל מיני שיטות לזה). ועוד הצעה לפני שאני מרדים אתכם לגמרי, לא תמיד כדאי לשלוט בחלום צלול, לפעמים שווה להשאר מודע לזה שחולמים אבל לתת לחלום להוביל... חצלול נעים

silverhawk

New member
אני מסכים בהחלט עם הנקודה האחרונה

שהעלית - לפעמים עדיף פשוט לשקוע בחלום (תוך שמירת המודעות) ו-To play along.

ישות21

New member
תודה ..למרות שאני

מסרב להאמין לדבריך שזה לא נותן שום יכולות במציאות .. למרות שאתה מבין ומיומן בנושא הרבה יותר ממני.. להצליח להיות מודע לתת מודע ואף לשלוט בו בעזרת שליטה בחלום זה דבר גדול. ואין להמעיט בכך. עובדה שזה דורש אימונים רבים . ומסתרי התת מודע הם גדולים. המדע רק מתחיל להבין את זה !! אחרי הכל הכל מחשבות לא??! גם המציאות זה פירוש מסוים של המוח! קראתי גם על משחק שמשחקים בו עם גלי מחשבה של המח. קראתי גם הודעות פורום (אני בטוח שגם אתה קראת) על כאלה שהתחילו לדבר עם התת מודע שלהם במצב של ערות מוחלטת. לדעתי חלומות צלולים (בניהם אני יכליל חויות חוץ גופניות) נותנים יכולות במציאות. כמו שמדיטציה נותנת. פשוט יכול להיות שזה ברמות ממש ממש גבוהות. אגב חויות חוץ גופניות...מקרה מזעזע: ראיתי פעם ב"כוח PSI" - סדרה על מקרים על טבעיים מהמציאות שקרו ואומתו. על אחד ששהה בכלא על אונס בחורות ורציחתן..ובעת שהייתו בתא שלו בכלא הוא היה ממשיך לאנוס ולרצוח. איך הוא עשה זאת? כל ערב כשהוא הלך לישון הוא היה יוצא מגופו והולך לאנוס ולרצוח בחורות הבחורות ששרדו סיפרו שזה היה הוא ב 100 אחוזים של אימות! וגם הוא התוודה . אחרי זה הסבירו בתוכנית איך הוא עשה את זה .. הוא היה ברמה כזה גבוה של מודעות לחלומות ולתת מודע. שהוא פשוט היה בחוויה חוץ גופנית מוחשית כל לילה. אכן ניצול שטני של יכולות על טבעיות!

EndOfAllHopes

New member
הממ

ממה שידוע לי בחוויה חוץ גופנית ה"נפש" יוצאת מהגוף ומשוטטת, ללא הגוף הפיזי ככה שאני לא מבין איך זה מתקשר...בכל מקרה זה לא נשמע לי אמין במיוחד.

silverhawk

New member
איש באמונתו יחיה

כפי שציינתי כבר פעמים רבות, כל אדם בוחר במה להאמין. אישית קשה לי להאמין בדברים אשר כה סותרים את המדע ואת חוקי הטבע, אך כמובן שאתה מוזמן לחלוק עלי. בנוגע למדיטציה שהזכרת, עליך לעשות הפרדה בין בהירות מחשבה אשר ניתן להגיע אליה באמצעות המדיטציה לבין כוחות על טבעיים. ועצה קטנה לסיום - מומלץ לעשות הפרדה מחשבתית בין סדרות טלוויזיה לבין המציאות.

למעלה