שאלות חשובות..

מתוקה000

New member
שאלות חשובות..

אני בכיתה ח' ואני לא מקובלת יש לי 2 חברות שהם לא בכיתה שלי והם לא כל כך חברות שלי הם צוחקות עליי ומרכלות עליי לפעמים וזה מעצבן אותי אבל עם אני יריב איתם לא יהיו לי חברות אני לא מלכת היופי ואין לי גוף של דוגמנית לא היה לי אף פעם חבר אין לי ידידים ולא יודעת אבל אני גם ביישנית פחדנית אין לי בטחון עצמי מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה להשתפר? ואיך אני יכולה להיות חברותית ולהכיר בנות חדשות? אני רוצה עצות.. שפכתי את הלב שלי כי אני סומכת עליכן.. אוהבת...... בי

ODana

New member
היי מתוקה ../images/Emo24.gif

קודם כל ממש לא נשמע לי ששתי הבנות האלו חברות שלך. חברות לא צוחקות עלייך ולא מרכלות עלייך! אף פעם! בשביל להיות חברה של מישהו לא צריך להיות יפה עם גוף של דוגמנית... צריך להיות חברה: לדעת להקשיב, לשתף, לצחוק ביחד... זאת באמת בעיה אם את נורא ביישנית, אבל את חייבת לעבוד על עצמך בקטע הזה... נורא חשוב לחייך, ולהיות "נגישה", שאנשים ירצו להיות בסביבתך.. תעברי על רשימה של כל הילדים בכיתה או בשכבה: אין שם אף אחד שנראה לך נחמד/נחמדה? בטוח יש מישהו... חוץ מזה מה התחביבים שלך? יש כל מיני חוגים שם אפשר לפגוש ילדים עם ענין משותף, זה כבר הופך ליותר קל... מה עם תנועת נוער, יש לכם? אל תרגישי רע, ברגע שאת תרגישי יותר טוב עם עצמך תראי שגם לאחרים יהיה יותר קל להתחבר איתך! בכל מקרה את מוזמנת להיות חברה שלנו פה בפורום! בהצלחה!

סתיו מם

New member
דנה, כתבת מקסים! ../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם דנה. את עכשיו צריכה להשקעי בעצמך, בתחומי העניין שלך, לפגוש עוד אנשים ולמצוא חברות אמיתיות. חוגים זה רעיון טוב. אולי תסתכלי מסביב ותראי בבית ספר עוד מישהי קצת בודדה שמחפשת בדיוק חברה טובה טובה טובה כמוך? מה את אוהבת לעשות? מה גורם לך להרגיש טוב? תשאלי את עצמך את השאלות האלה ותתחילי לפעול בכיוון... השנים האלה של ההתבגרות רצופות שינויים. למעט מאוד בנות יש גוף של דוגמנית. אנחנו צריכות לעשות מה שמתאים לנו, ולא מה שאומרים לנו בפרסומות ובטלויזיה. תעשי פעילות גופנית, תלמדי להתלבש באופן שמחמיא לך (את יכולה להתייעץ עם דנה, היא אלופה בזה!), תשקיעי בשיער, תשקיעי בעולם פנימי - ספרים, תחביבים, סרטים. אל תחשבי כל הזמן על אחרים, תתחילי לחשוב על עצמך!!

...

גם אני בכיתה ד´ הייתי כזה לכן דיברתי עם הכיתה שלי שמפריע לי וניסיתי להיות חבר של כולם אמרתי להם שזה ממש לא יפה ויחשבו על זה שהם

שהם פוגעים בי.

והם הבינו ביקשו סליחה והכל הלך לי ממש ניפלא ובכלל לא הרגשתי מכוער. וזה שלא היתה לי חברה עד כיתה י´ לא הפריע לי אז הרימי את ראשך

ד ד ס

New member
מתוקה....

אני ממש מבינה אותך! גם לי אין גוף של דוגמנית (אבל מ-מ-ש לא!)ואני גם קצת ביישנית אבל בכל זאת צריך לנסות לדבר עם אנשים כי יש גם כאלה סבבה שבאמת רוצים להיות איתך...אני יודעת למשל שמצבי החברתי טוב יחסית למישהי כמוני אבל הרבה פעמים אני מרגישה לבד ושהחברות היא לא באמת חברות...... בקיצר,את צריכה גם קצת לנסות להיפתח ולנסות לדבר עם אנשים... אני מקווה שיהיה טוב...צ'אוווו!

למעלה