שאלות חשובות
שלום כולם. קצת נעדרתי לאחרונה אז קודם כל ברוכות הבאות ובהצלחה לכל החדשות. האמת שרציתי לשאול שאלה וכבר כמה זמן אני מגלגלת אותה בראש, תכננתי לשאול בעילום שם אבל אחרי מה שראיתי שהלך כאן בימים האחרונים (מזעזע דרך אגב..) החלטתי שאני לא מתביישת ואני שואלת "על השולחן". אני מקווה שכולם יבינו שאני שואלת באמת ממקום מקצועי ולא בכוונה לעורר דיונים ארוטים. אז... (הנה זה בא).. רציתי לשאול אם מעבר לכדורים, לחום בבוקר וכל ההתעסקות יש משהו שצריך לעשות בנוסף במיטה .(כל דבר, טיפים תנוחות וכדומה).
שאלה שניה - קצת פחות מביכה אבל גם עליה הייתי מבקשת לקבל תשובה היא האם עוד בנות חוץ ממני שלקחו איקקלמין נכנסו למצב רוח נורא כל כך. אני מדברת על בכי כמעט לא פוסק, עצבנות כעס וצעקות על האיש שלי עד כדי רצון לקום וללכת לתמיד ( תמיד היתה לנו זוגיות מצויינת ואנחנו מאוהבים מאוד אז אני בטוחה שזה מהורמונים)בקיצור: איך מתמודדים עם זה, האם בכלל לגיטימי להאשים מצבי רוח בהורמונים וכדומה.(אציין שאני לוקחת 3 ביום אבל גם כשלקחתי 2 היה מצב רוח נאחס!) סליחה על האורך, ואני מקווה שלא אתחרט על כך שלא כתבתי בעילום שם בסופו של דבר. תוליק, שמקווה לתשובות רציניות.
שלום כולם. קצת נעדרתי לאחרונה אז קודם כל ברוכות הבאות ובהצלחה לכל החדשות. האמת שרציתי לשאול שאלה וכבר כמה זמן אני מגלגלת אותה בראש, תכננתי לשאול בעילום שם אבל אחרי מה שראיתי שהלך כאן בימים האחרונים (מזעזע דרך אגב..) החלטתי שאני לא מתביישת ואני שואלת "על השולחן". אני מקווה שכולם יבינו שאני שואלת באמת ממקום מקצועי ולא בכוונה לעורר דיונים ארוטים. אז... (הנה זה בא).. רציתי לשאול אם מעבר לכדורים, לחום בבוקר וכל ההתעסקות יש משהו שצריך לעשות בנוסף במיטה .(כל דבר, טיפים תנוחות וכדומה).