שאלות חשובות!!!

micky.s

New member
שאלות חשובות!!!

מישהו מכיר אתר עם כל השירים של אביב? איך כותבים בהודעה מילים מודגשות? החתימה שאתם מוסיפים להודעה-אתם כל פעם מוסיפים אותה מחדש או שאתם לוחצים על משהו וזה מוסיף או מה???. מתי בקרוב יש הופעה של אביב באיזור הדרום? ושאלה אחרונה-מה נסגר בסוף עם פסטיבל ערד? הבנתי מאחת מערד שאין השנה כי העיריה חושבת שהפסטיבל "מזהם" את העיר-סמים וכו´.... חשוב חשוב חשוב! תודה מראששששש! מיכאל. (אשנה את "מיכאל" לחתימה נורמאלית אחרי שתענו לי על השאלה הנ"ל)

VengaGirl

New member
אממ...

אתר עם כל השירים של אביב..? הכוונה למילים של השירים או לשירים עצמם?(חוסר קליטה קטן שלי..) ובקשר לחתימה..יש בכרטיס האישי שלך אפשרות להוסיף חתימה שתופיע בכל הודעה שלך הופעה בדרום..היה את פסטיבל השקל(אל תהרגו אותי אם שדרות זה לא בדרום..)לא יודעת עוד הופעות באזור בקרוב.. מקווה שעזרתי..

micky.s

New member
עזרת...ולגבי החוזר קליטה...

התכוונתי למילים לשירים (למרות שאני לא מוצא בקאזה את השר הרואין אז אתר עםהשיר הרואים יכול להיות גם טוב!) ושדרות זה דרום....!!!

peace n love

New member
כנ זה שדרות זה בדרומ...

ממממ הייתי אמורה ללכת לשמ אבל בגלל הבגרות המזדיינת הזאת שאגב הייתה אחלה לא הלכתי...

micky.s

New member
אני בןֹלפנות אליי בלשון זכר!

וכן, אני מוריד שירים זה מהווה בעייה?

peace n love

New member
../images/Emo123.gif

ברור שזה מהווה בעיה!!!! בנ אדמ קורע את התחת שלו על דיסק ואתה הולכ ומוריד אותו!!!! אתה יודע כמה האומנ שאתה מוריד את השירימ שלו מפסיד מזה??????? הרבה!!!! ואל תתחיל להגנ על עצמכ ותגיד שיורידו את המחירימ...כי זה לא הולכ ככה...רוב הכספ בכלל לא הולכ אליו!!!!

זיגוטה

New member
ברור שזה מהווה בעיה ../images/Emo46.gif

אממממ כמו שאת אמרת...האומנימ האישראלימ קורעימ את התחת שלהמ על כל דיסק!!!!!!!!!! אני אישית בחיימ שלי לא רואה את עצמי עומדת מול צורב מחכה שדיסק יצא משמ! בחיימ לא!!! כל הדיסקימ שלי מקוריימ ואמ אתה באמת אוהב את השמר אביב גפנ ועדיינ רוצה שהוא ימשיכ להופיע תקנה את הדיסקימ שלו! בכללל כל התוכנית הזו- kazzaaa או דברימ אחרימ שמורידימ מהמ שירימ בחינמ! זה מש לא בסדדר התוכנות האלה!@@@$@#$ בקיצור אני באמת עכשיו קוראת לכלומ אל תצרבו מוסיקה ישראלית!! אמ אתמ רוצימ שאומנימ ישראלימ ימשיכו להופיע וימשיכו להוציא שירימ חדשימ אל תצרבוו!!!

אני עצבנית ואני הולכת להוציא

הכל עלייך כן!!!! לי יש בעייה עם זה!!!!!!!!!! למה????????????????????? כי בן אדם קורע ת´תחת ועובד על דיסק ואתה מוריד שירים מהנאט??? זה לא חוקי!!!!! הבנת???????? זו משמ גניבה!!! ואתה גנב אתה פשוט יצור מגעיל ואנוכי שחושב רק על עצמו קשה לך להוציא ת´כסף לדיסק??????? טמבל!!!!!!! ואתה עוד בא לפה לבקש את עזרתנו??? מה גרם לך לחשוב שנשתף פעולה? חתיכת אפס עוף מפה ואל תחזור טמבל לא שווה ת´יחס שלנו בכלל

ואמממ...

אמ אני לא רוצה שהוא ימשיכ להופיע ושימשיכ להוציא דיסקימ?... And You (kreker) know whay im saying thet...

love music

New member
אני יענה לך על שאלה אחת...

מה המצב? אני לא יודעת לענות לך על כל השאלות אבל אני יכולה לענות לך על אחת: האתר של אביב גפן הוא: avivgefen.co.il מקווה שזה יעזור.. מאיה- love music

micky.s

New member
אנשים אתם לא נורמאלים! כנסו לכאן!

מה חשבתם שאני לא תכננתי לקנות את הדיסק?!?! אביב גפן הוא הזמר הישראלי הכי טוב לדעתי, ובגלל שהוא הכי טוב אני גם רוצה לשמוע אותו לפני יצאת הדיסק וגם שאני יוכל לשמוע אותו גם עם הדיסק וגם כשאני במחשב! אני יודע כמה האומנים קורעים את התחת ואני הראשון שיוציא מאבק לזכויות שלהם...!!! אחת שקוראים לה גלי ממש העליבה אותי בלי לבדוק מה ומי מה שלא מתאים לילדת אור ירח כי כולנו שווים אבל אני נעלבתי ממש ואולי כמו שהיא ביקשה, אני לא אחזור למרות שהאנשים פה מדהימים ואפשר להגיד שאני רק התחלתי לכתוב פה לא מזמן וכבר קלטתי כאן אחלה אנשים!
מיכאל.

זיגוטה

New member
היי לי ולרוני יש תיקונ בשבילכמ!

אתמ לא רשמתמ את האתר של אביב גפנ נכונ זה-

מיכאל

סליחה מצטערת חשבתי שאתה מוריד שירים בשביל לצרוב אותם על דיסק שוב סליחה אל תעזוב ת´פורום אם כבר אני אעזוב אז בה ביי כולם

VengaGirl

New member
את לא הולכת לשום מקום!!!

אז לא הבנת אותו..ביג דיל..אמרת סליחה ועוברים הלאה..(מיכאל..חסר לך אם אתה אומר אחרת..!)

micky.s

New member
אני לא אומר אחרת-להפך...

תשארי! (וחבל שאת מאיימת ככה ונגהגירל...) כאילו מטעויות לומדים, בסה"כ כולנו בני אדם, כולנו ילדי אור, ולמרות שאנחנו קצת דור מזויין... סלחתי ואני נשאר וכולנו נשארים פה שלא ייכבה הנר לעדדדד!!!! (כמה דרמטי...!) מיכאל.

למעלה