שאלות חשובות מאוד!

שאלות חשובות מאוד!

שלום! אני עושה עבודה על "תזונה נכונה בגיל ההתבגרות" וכחלק ממנה אני צריכה לראיין דיאטנ/ית או כל אדם שעוסק בתחום. אם מישהו מוכן לענות לי על השאלות אני מאד אודה לו/ה ואשמח לתשובות עם הסבר מפורט. 1)מהם הגורמים להשמנה בגיל ההתבגרות? 2)מדוע בני נוער רבים נוטים להחשיב עצמם כשמנים? 3)מדוע דיאטת "כאסאח" נחשבת כמסוכנת בגיל ההתבגרות. 4)מדוע פעילות גופנית חשובה לדיאטה? 5)מהי חשיבותו של הסידן בגוף בגיל ההתבגרות? 6)האם פעילות גופנית עלולה להזיק לגדילה ומדוע? 7)מה בני נוער צריכים לדעת לפני שהם מתחילים דיאטה? תודה על העזרה! משימרית...

כנראה שלא הבנת אותי נכון....

לא שאלתי את השאלות בגלל שאולי אני לא יודעת מה לכתוב בעבודה. את כל הנושא של הסיכומים סיימתי מזמן... פשוט אני צריכה להוסיף לעבודה ריאיון עם איש מקצוע שעוסק בתחום... ולהגיש את זה בצורה של שאלה-תשובה. שוב אני מבקשת... זה מאד חשוב! ואני מודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי

אמנם

את הבובה של חיפה ונחמד שבעבודה את אמורה לראיין איש מקצוע אך שוב לא אוכל לענות לך בתכונת של שיעורי בית על שאלה זו, מה גם שכמעט על כל השאלות האלה ענינו כאן בפורום אז הפעילי את מנגנון החיפוש, מצטערת ובהצלחה בפרק הראיונות.

למעלה