שאלות חשובות ( לי ).

שאלות חשובות ( לי ).

1.עבודות. א.אוקיי, אני החלטתי להיות קשת.לאיזו עיר אני פונה? ( שאלה ממש מטומטמת, אבל הלכו לי כל המקורות.... ) ב.כמה STR DEX INT LUK אני צריך שיהיה לי? ( כנ"ל... ) ג.יש איזשהו מרכז קבלה כלשהו שבו אני נרשם להיות קשת? 2. קיצורי דרך ( מצורפת תמונה ) א. איך אני עושה זאת? ניסיתי להעביר שיקויים למשבצות אבל זה לא הולך. 3. מתקפות של קשת ( חיצים כמובן. ) א. כפי שאני מבין לכל בעל מקצוע מוסמך יש מתקפות מיוחדות. קוסם: כשפים וכאלה שעוד לא הכרתי... לוחם: מכת חרב כפולה ועוד... גנב: הליכה מהירה ועוד שאני לא מכיר... קשת: חיצים חודרים מפלצות ועוד שאני לא מכיר... בבב... קיצור, כל אחד מהמתקפות מוריד סכומים עצומים של חיים למפלצות היריבות ( חוץ מהגנב, נראה לי? ). אבל, איך אני משתמש במתקפות אלו? ( מד הMP מלא יותר מידי זמן
) זהו זה. תודה לעונים ( אם מישהו יענה, כי אני ממש חופשר ומציף... ), רועי

Robinho1

New member
עונה

1.אתה הולך לHenesys ומדבר עם האישה שבתוך הבית עץ שבסופו של ה-mushroom park. 2.אתה צריך 4 או 5 בint ובluk בstr ובdex לא משנה מה יצא לך העיקר שבסופו של דבר בלבל 10 יהיה לך 25 dex. 3. כשאתה מדבר עם האישה שהופכת אותך לקשת אתה הופך לקשת מזתומרת? 4.huh?לא הבנתי פשוט תלחץ hm נגיד כדי להשתמש בעוגה o_O השאר לא הבנתי מזתומרת סכומים עצומים?50? >< חוץ מהגנב?>< היום הורדת 1440 1440 בדיוק

רק חכה רגע...

זה אמור להיות תשובות, את זה נשמע לי כמו נוסחאות של איינשטיין. 1. איפה זה הנסיס, ומה זה מסרום פארק? ובקשר לתשובה 4,זה לא הסרגל שלי, אלא של מישהו אחר. שלי ריק. רק שאני לא יודע לטעון אותו. ולא סכומים עצומים... רק ראיתי מישהו נותן מכות לכל מיני שבלולים וגם לפטרייה הגדולה הזאת ומוריד להם כ150 נקודות ( אני מדבר על שלבים נמוכים... 5 עד 16 ככה. ותודה שהפתעת אותי בקשר לגנב, זה מוזר... ואגב , יש סרבר מיוחד לקשתים, נכון? מהו?

ווינגז

New member
../images/Emo13.gif

בקשר לערים - הייתי ממליצה לקרוא את המאמר הזה. 1. ה-Mushroom Park נמצא בתוך Henesys, בפורטל שנמצא מימין ל-Chief Stan (שהוא NPC - None Playing Character)
2. לכל סוג עבודה יש כמה סוגי סקילים. יש סקילים שפועלים מעצמם בכל תקופת זמן מסויימת - מעלים HP/MP, לדוגמה, ויש סקילים שאתה צריך להפעיל בעצמך. את הסקילים האלו, אתה צריך לגרור למקלדת שלך במשחק. את המקלדת אפשר למצוא כשלוחצים על הכפתור הזה
, שממוקם בצד ימין של המסך, השני מימין. זה גם עונה על השאלה שלך בקשר לקיצורים, אתה צריך פשוט לגרור את הסקיל ו/או השיקויים לכל כפתור פעיל שנמצא על המקלדת. לא ידוע לי על סרבר מיוחד לקשתים, אבל יכול להיות שאני לא מעודכנת.

xBovvM4steRx

New member
או קיי אז ככה D:

1) קשת כמוני D: דבר ראשון בקר כאן זה עונה לך על על א' ב' וג' 2) יש כמה שיקויים שיקויים לMP ושיקויים לHP אתה פשוט גורר את השיקויים לקיצורי דרך האלה בתור התחלה תשתמש בRed Potions בשביל HP וBlue Potions בשביל MP 3) אחרי שאתה הופך לקשת (עבודה ראשונה) אתה צריך לבחור מה אתה רוצה ליהיות שתיהיה רמה 30 Hunter או crossbow man אני crossbowman ולהם יש חץ חודר מפלצות (ראה תמונה D: ) לעבודה ראשונה יש שתי סוגים של סקילים התקפיים בשביל לרות את הסקילים בכללי תלחץ על K (אחרי שאתה הופך לקשת) . לא בכל הסקילים משתמשים חלקם Passive וחלקם active את המתקפות אתה שם ב"קיצורי הדרך" ופשוט משתמש.

עוד 2 שאלות...

1. מהן עבודות ( לא קשתים וכדומה אלא עבודה ראשונה, עבודה שניה... )? 2. איפה זה פרנסיס ומסרום פארק?

xBovvM4steRx

New member
או קיי עבודות

יש 4 סוגי עבודות בסיסיים והם מתפצלים ומתפצלים עד ל4 שלבים עבודה ראשונה רמה 10 שנייה רמה 30 שלישית רמה 70 ורביעית רמה 120 Archer ===> Hunter ===> Ranger Archer ===> CrossBowMan ===>Sniper Magician ===> Cleric ===> Priest Magician ===> Fire Posion Wizard ===> Fire Posion Mage Magician ===> Ice Lighting Wizard ===> Ice Lighting Mage Worrior ===> SpearMan ===> DragonKnight Worrior ===> Page ===> WhiteKnight Worrior ===> Fighter ===>Crusder Rouge ===> Assasin ===> Hermit Rouge ===> Bandid ===> Chife Bandit וזהו D:

ToryMaster

New member
ברצינות

זו פעם אחרונה בפורום הזה שמישהו קורא להודעות שלאחרים מיותרות, נמאס לי.

לגבי המפה

כשאתה מתחיל את המשחק בהתחלה אתה נמצא באי, האי נועד בשביל להתאמן עליו עד שאתה מגיע לרמה 10. באי אתה לומד איך להשתמש בסקילים ובכלל במקלדת, עושה קצת קווסטים ועולה רמות. כשאתה מגיע לרמה 10 אתה הולך לנמל של האי, אתה בטוח תמצא אותו אם תסתובב באי כי הוא קטן. בנמל אתה צריך לעלות על אוניה. האוניה תיקח אותך למפות הגדולות של מייפל. תשלם לאוניה ואז תמצא את עצמך יורד מהאוניה בנמל השני. אחרי שתרד יהיה כזה איש בתוך תא שיציע לך הסעה לאיזה עיר שאתה רוצה. פשוט תגיד לו שאתה רוצה הנסיס ו..בהנסיס נמצאת האישה שהופכת אותך לקשת.

בעיה טכנית של המשחק.

אני נכנס למשחק, מקליד פין והכל, בוחר סרבר, נכנס ופתאום... מופיע רבע שנייה, ונכבה, יוצא מהמשחק. אם תוכלו לעזור לי, הרמות שלי יטוסו...

עוד בעיה במהלך המשחק...

שאני מגיע לעיר הנמל של ויקטוריה, פתאום ההההכול נהיה איטי, ואם אני לא קופץ או משהו, אז המשחק נתקע, וצריך לעשות ריסט. מה עושים???! תודה רבה, רועי.

My Dark Dream

New member
אז ככה

אני לא מהפורום אבל אני קשת 61 lvl שני הדברים הכי חשובים זה 4 ב- int ו4 ב- luk לא שום דבר אחר!(הdex וה str לא חשובים בנקודה הזאת) הstr שלך הוא ה lvl + 5 למשל בlvl 10 ה str הוא 15 וכל שאר הנק' הולכות לdex המתקפות של הקשתים נורא מצומצמות אתה יכול לקרוא עליהן כשאתה הופך לקשת ואז תחליט במה אתה רוצה להשקיע בשביל להשתמש במתקפות על ידי לחיצה במקש כלשהו על המקלדת אתה פותח את חלון המקלדת שיש לך בצד הימני של המסך(בתוך המשחק) ואז אתה לוחץ לחיצה אחת עם העכבר על הריבוע של המתקפה(אתה תבין מזה שתהייה קשת) ואז גורר(לא צריך לחיצה רצופה) אל המקש המבוקש בחלון המקלדת שפתחת מקודם. אגב אותה טכניקה חלה על השיקויים.. לחיצה על השיקוי ואז גרירה למקש המבוקש בחלון המקלדת.

למעלה