שאלות חשובות ביותר...

שאלות חשובות ביותר...

אני שואלת כי אין לי יס והתחלתי לראות במחשב את הסדרה, עד העונה השנייה פרק 17... באיזה פרק העונה השנייה מסתיימת? ומתי תתחיל לשודר העונה השלישית בארה"ב? והאם יש עונה 4?

שודר פרק 19, העונה נגמרת בפרק 22

עדיין לא בטוח שתהיה עונה שלישית, אז בטח שלא עונה רביעית......

מהה?? לא תהיה בטוח עונה שלישית?!?!?

חשבתי שכבר אפילו התחילו לצלם.... אוףףף אני פשוט מכורה לסדרה הזאת!!!!!, אבל האמת שנראה לי שעונה 3 תהרוס... אני אפילו הכי אוהבת את העונה הראשונה...

k e l l y 1 8 1

New member
אז ככה...

מייקל עם השם משפחה של האמא שלהם (כי הוא לא הכיר את האבא) ולינקלן עם השם משפחה של האבא.... אגב השאלה נשאלה מיליון פעם בפורום

gozala

New member
בהחלט אמרו... מתי שהו!

אבל בדיוק באיזה פרק? גדול על הזיכרון שלי.

Moreiro

New member
לפי דעתי בפרק שקלרמן גילה שהם אחים

כשהוא רואה תמונה של שניהם עם ורוניקה [או אולי ב201 כשמהון אומר על זה משהו?] מה שלא ברור לי זה איך הם כ"כ הופתעו מזה שהם אחים. מה, הם לא בדקו מי מבקר אותו בכלא? הם לא ראו שהוא היה במשפט שלו? קצת דפוק
אבל וואטאבר.

לא שמתי לב שגילו שהם אחים אפילו....

חשבתי שהם פשוט ידעו... ואאו אני מרוכזת יותר מדי בוונט מאשר בפרטים בסדרה...חחח

gozala

New member
קצת דפוק? זה נושא נירחב ביותר!

מתקבל על הדעת שלפחות 20 גופות מסתובבות להן בשטח, רוצחים כאל אנשים בלי חשבון ברחוב ואיש לא פוצה פה? הכל מותר לאירגון חשאי שהוא אירגון טרור למעשה? קיימת מערכת שהיא מדינה בתוך מדינה וכולם (כמעט) נכנעים לאיומי טרור (על בני המשפחה) ותחת הכניעה הזו עושים ככל העולה על רוחם? בעונה השניה כל מה שמעניין אותי זה הרומן בין שרה ווויטרוס. מצאתי את עצמי מריצה קדימה כמעט את הכל, זה רדוד יותר מדי ופועל כמעט רק נגד הגיבורים עד לכדי התעללות, בנו הצופים! אמש בערוץ נאשיונאל הייתה תוכנית על מיגון בתי הסוהר בארה"ב "בעקבות הבריחה מכלא ג'ולייט"... די מדכא לראות את זה, כי הסיבות לכך שכולאים אנשים כך בכלובים כמעט לכל ימי חייהם הן לפעמים טריוויאליות. הסידרה הזו לא עושה טוב לארה"ב, מזכיר את רכבת של חצות (כך קראו לו לסרט הזה?) על הכלא בטורקיה. (משנות ה-70 נדמה לי).

gozala

New member
זו הייתה תגובה ../images/Emo8.gif

הלה וודאי לא התכוון לכך אבל "קצת דפוק" הזכיר לי כמה וכמה תיסכולים. חצילונת, נראה שאנחנו מחזיקות כאן את הפורום הא?

MineraL

New member
את מביעה ביקורת ממש שלילית

ואין לי מושג למה
הכל "מותר" לארגון חשאי כשהוא פועל לצד האינטרסים של המדינה, זה לא קורה רק בסדרה הזאת.. יש מתח בסדרה, כולנו צופים בה ולא רק בגלל הרומן של שרה ומייקל (האמת, את הקטעים האלה אני מזמן מעביר) לדעתי, את טועה, הסדרה הביאה המון רייטינג והמונים צפו בעונה הראשונה, היא מביאה גאווה לארה"ב ולא בושה. אסור לשכוח שזאת סדרה ולא המציאות. התקשורת לא ממש מבינה את זה...

יואו גם אני כל כך לא מעוניינת

בקטעים של שרה ומייקל... במיוחד כי אני מאוהבת בוונט וקשה לי לראות אותו עם אישה אחרת...

gozala

New member
על מהלך העלילה לא על הסידרה!

בשום אופן לא, הסידרה עצמה היא נהדרת כשלעצמה! יש לי השגות לגבי העונה השניה, כן. הם פורשים לפנינו עלילה שהיא ציד-אדם נתעב ומגונה ע"י "אנשי חוק" שהם פושעים בעצמם ע"פ כל קנה מידה, הטכנולוגיה משום מה פועלת כמעט רק לצידם של הרעים והם משתמשים בכל אמצעי מאוס ונפסד שעולה על דעתם על מנת לרצוח ולהרוס ובלי חשבון... קצת קיצוני מדי לטעמי! מדוע לא מפעילים את הראש של מייקל והופכים אותו במקום לקרבן חסר אונים? בעונה הראשונה היה הרבה יותר סיפוק והרבה יותר מתח בכיוונים הרבה יותר חיוביים מהעונה השניה. מעניין מה חושבים אחרים בעולם על מהלך העונה הזו, בפורומים האחדים שעיינתי לא ראיתי ביקורת של ממש, טוף - אכן מדובר בסידרת TV ואולי הגזמתי אבל אם הקו הזה ממשיך, ממש חבל!

נדמה לי שגילו את זה בפרק 5 בעונה 1

החברה/נשיאה/whoever גילו שהם אחים ורצו לשלוח את מייקל לכלא אחר ואז כולם גילו שהם אחים- אברוצי, מנהל הכלא, שרה וכו'

למעלה