שאלות - חסימת מיונים

neils4444

New member
שאלות - חסימת מיונים

נבחנתי ועברתי מיונים ל"מאבחן פסיכוטכני", ויש לי כמה שאלות: 1. זה נכון שהמיונים למאבחן מקפיאים מיונים אחרים? 2. אם כן, האם הם מקפיאים גם מודיעין? 3. והאם אחרי שהתקבלתי לתפקיד, אני לא מקבל עוד זימונים? תודה רבה מראש

אם עברת את הועדה אתה מתגייס לתפקיד

ולא לשום דבר אחר, לא ישלחו לך יותר זימונים. אמרו במיונים שאפשר לחתום ויתור עד הועדה, לא נורא, קורס טוב

purple rose

New member
ברגע שהתקבלת..

לא שולחים לך יורת מיונים. אםלא התקבלת אז הם ישלחו לך אם צריך.. בהצלחה

neils4444

New member
לא אמרו לי את זה וזה ממש מעצבן...

אם יש לי קשרים, יש מצב להתמיין ליחידה בה יש לי אותם?

Big Jeff

New member
תשמע,

מזל טוב על כך שעברת את המיונים. מצפה לך קורס ממש ממש מעניין, אך שירות די דפוק. ידידה ממש טובה שלי מאבחנת וכך היא אומרת. החסרונות המרכזיים של התפקיד הם שתשרת בסביבה מאוד תחרותית והתפקיד מאוד מאוד שוחק. מצפים ממך להיות מושלם ואי אפשר לפסול את התפקיד בדרך רגילה - רק ע"י הצהרה שאתה משוגע, ועדות נפשיות וכאלה. שתדע :) אבל יש גם אנשים שנהנים מזה. סך הכל זה עבודה שהיא מעניינת לפעמים כי עובדים עם אנשים, ואתה לומד להתעסק עם כל מיני סוגים של אנשים. בהצלחה

neils4444

New member
תודה על האמת :\

זה לא שאני חושב שהתפקיד לא יעניין אותי, או ייתן לי הרבה, או יהיה קשה... פשוט שחבל לי שלא יכולתי להיבחן לתפקידים נוספים, שאולי היו יותר מעניינים אותי(במיוחד שדירגתי את התפקיד הזה שלישי במנילה..). השאלה שלי, זה שאם יש לי קשרים ביחידת הסרטה לדוגמא, האם, במידה וירצו אותי לתפקיד, הם יוכלו להוציא אותי? שוב תודה

Itamarro

New member
חלאס לרקוד בשתי חתונות

אתה צריך לבחור, אתה הלכת למיונים, ועברת אותם, והתקבלת- ולכן אתה מגויס לתפקיד. זה לא תוכנית לפי בקשתך, אתה מתמיין למקומות בשביל לעבור. אם אתה לא מעוניין בתפקיד, אל תלך למיונים, אם אתה מעוניין- תלך לתפקיד. ברגע שהתקבלת למסלול, אתה לא יכול להמשיך להתמיין.

neils4444

New member
כן, אבל

אמרו לנו בבירור, שאם נתקבל לעוד תפקידים, תהייה לנו אפשרות לבחור. לא אמרו שזה חוסם שום דבר. חוץ מזה, כמו שכבר אמרתי, התפקיד כן מעניין אותי, אבל לא כדי למנוע כל אפשרות אחרת. מה גם שלא רציתי להתקע בלי תפקיד, אז החלטתי ללכת לכל זימון שאקבל, ולהיבחן לכל תפקיד.

purple rose

New member
הם אומרים את זה כי...

יש מקרים ששולחים באותו סבב שני מיונים. אבל ברגע שנבחרת למשהו-אתה הולך אליו אלא אם כן אתה חותם ויתור (במקרים שזה אפשרי) אבל גם זה קורה לפני שאתה מקבל זימון ואי אפשר לדעת אם תקבל אותו בכלל. אין מה לעשות-ככה הם עובדים

למעלה