שאלות/חדשים..לפהה!!

1 shiran 1

New member
סתמי.ביי בקשר לאיש

לדעתי אין פה שום קשר לשונית כאילו איש זה לא משו כללי נכון שזה בצורת זכר אבל לא יודעת זה לא נראה לי משו שחייב לזכר וואלה לא יודעת איך להסביר לך את זה וחוץ מזה שזה לא טעות לשונית מכיוון שהראל שלח את כל הדיסק שלו לבדיקה ואלא שעובדים על זה אומרים מילה מילה אות אות ומתקנים אני לא חושבת שאם זה טעות הם יפספסו דבר כזה

מה??!

תרגיעיי ומהר!! זה שיש אנשים שלא מבינים מילים בשפה טיפה יותר גבוהה זה לא אומר שהואא כל הזמן טועהה..

גילה58

New member
ממש שפה גבוהה

כותב סתם מילים בלי לחשוב, חושב שהמילים על רמה גבוהה ואז פתאום מתברר שישנם במילים הרבה שגיאות שצריך לתקן. זאת שפה גבוהה? הוא היה צריך לכתוב "איך את הופכת לאדם אחר"? ולא "לאיש אחר". שיתייעץ לפני סיום המילים עם אנשי מקצוע, כי הוא זקוק לזה.

pinky82

New member
ואם את לא הבנת אז את הבעייה פה

מתוקה, הכוונה זה ל'איש אחר' בכללי... כאילו היא הופכת לבן אדם אחר לא איש איש... במובן של זכר...

1 shiran 1

New member
שאלה לי אליכן חחחחח

בת דודה של הראל התחתנה לפני שבוע עכשיו אמא שלי היא חברה שלי דודה שלו (פאני)והיא הלכה לחתונה. היום פאני הביאה לאמא שלי את התמוונות שהראל הצטלם בהם בחתונה מה שהצלם שם צילם אותם ואמא שלי שלחה לי אותן עכשיו השאלה אם אתן רוצות שאני העלה את התמונות כי כמו שאתן יודעות המחשב שלי הוא לא הכי בעולם

בטחח שכן חחחח../images/Emo66.gif

אני הייתי הולכת עם אמא שלי

למעלה