שאלות חברים!!

מ א י.

New member
שאלות חברים!!

היי אני מתעניינת חדשה ויש לי כמה שאלות. 1. יש הבדל בין רפלקסולוגיה הוליסטית לבין רפלקסולוגיה רגילה או שזה אותו דבר ורק מינוח שונה..??? 2. מה מייצג ברגל האיזור שמתחת לזרת צמוד ל"צד" של הרגל (ממש למעלה מתחת לזרת) , ומה זה אומר אם הוא קשה וכואב כול הזמן?? המון המון תודה:) אני

אז...

לגבי שאלה ראשונה-מעדיפה שאחרים שמתעסקים ברפלק' הוליסטית יענו. לגבי הזרת-קצת קשה היה להבין היכן,אך אנסה. מתחת לזרת,באזור הכרית-אזור המייצג את הכתפיים.האם יש לך בעיות בכתפיים,מתחים? שמא את נושאת בעול,אחריות כבדה על כתפייך? את נושאת לבדך? אם מדובר באזור חיבור הזרת לכף-כלי דם של הכתפיים ומהצד-זה אזור שמשקף את שרירי הכתף,ואם יורדים יותר למטה באותו הצד-אז האזור מייצג את הזרועות-תחשבי האם יש לך קושי בלהוציא דברים מהכח אל הפועל-(זרועות),האם יש לך מתחים,כאבים באזור הזרועות? תשמעי.. ניסיתי,אך קשה כך מרחוק מבלי לראות את כף רגלך! בגדול אין הרבה אופציות,הכל פחות או יותר סביב כתפיים,זרועות... את בתקופה של לחץ?מתחים??

תוספת קטנה

תארת שהמקום קשה-העור קשה? אזי זה מייצג כרוניקה. מייצג תהליכים ארוכים-ואם אהיה ספציפית: אולי בעיות בכתפיים לאורך זמן? או נשיאה בעול לאורך זמן? לבד? מנסה...אך שוב קשה בלי כף רגלך-וחשוב המשוב ממך,כי כדי לדעת עליי לקבל תשובות.

מ א י.

New member
ספירפיר

וואו זה נכון , באמת יש לי קושי להוציא דברים מהכוח אל הפועל ... ואני גם לוקחת על עצמי יותר מדיי רגשות אשם ממש לא "מוצדקים" , האם דרך הטיפול יכולה להיות ברפלקוסולוגיה או ששניוי דרכי החשיבה (נאמר טיפול פסיכולוגי או הילינג) גם ישנו בהתאם את המקום בכף הרגל , במילים אחרות האם זה ישנה לי את הכאב ברגל?

אז ככה...

כמטפלים ברפואה "אלטרנטיבית"/ "משלימה" ,אנו קושרים בין הגוף והנפש. טיפול בכף רגל משפיע גם על הגוף וגם על הנפש.לגוף יש יכולת ריפוי עצמי,אנו מתווכים -נוגעים בנקודות הרלוונטיות "לוחצים על הכפתורים",והגוף עושה את שלו,כפי שאמרתי יש לגוף יכולת ריפוי עצמית. שינוי דרכי החשיבה - לחשיבה חיובית תורמת ומשפיעה בד בבד על הגוף ועל הנפש. השילוב של השניים טיפול רפלק'+חשיבה חיובית יכול לעשות לך רק טוב וכמובן להפיג את הכאבים.

*g99

New member
תוספת משלי,

אם זה הכתפיים כפי שספירפיר1 אמרה,נסי לישון בלי כרית,יש לזה קשר.

למעלה