שאלות...(זהירות - ארוך !)

שאלות...(זהירות - ארוך !)

קודם כל שלום לכולם וחג שמח
יש לי כמה שאלות לפני שאנחנו מפרסמים את המודעה: * הבנתי שגיל הפונדקאית צריך להיות עד 40. ראיתי בעיתון שמפרסמים שדרושה פונדקאית עד גיל 37 (כנראה מכיוון שהתהליך עלול לקחת לא מעט זמן). מה דעתכם ? עד איזה גיל כדאי להגביל ? * איזה שאלות כדאי לשאול את הנשים שמתקשרות עוד בשלב השיחה הטלפונית ? * הבנתי שכדאי להיפגש עם הנשים במקום ניטרלי כמו בית קפה (קצת מפחיד בימינו...), מה דעתכם ? ושאלה קצת מצחיקה - אנחנו אמורים לשלם עליה ? * על איזה נושאים כדאי לשים דגש בפגישה ? מה חשוב לשאול ? אשמח לקבל עצות וטיפים... תודה ויום שקט !

מירבי*

New member
היי דניאל וחג שמח גם לך

לגבי גיל הפונדקאית, הוועדה מאשרת עד גיל 40 ובכל זאת כפי שכתבת מכיוון שהתהליך יכול לקחת זמן יש זוגות שמבקשים פונדקאית עד 37, לדעתי גם 38 זה עדיין בסדר, הפונדקאית שלנו בת 38 וחצי עכשיו. בשלב הראשון עוד בטלפון כדאי שתבררו שהיא עונה לקריטריונים של גיל 22-40, שהיא אכן חד הורית( רווקה, גרושה או אלמנה עם ילד אחד לפחות). תושבת הארץ מעל 3 שנים ויהודיה. מעבר לזה תתרשמו בפגישה, אנחנו נפגשנו איתה בבית קפה בקניון, זה היה ממש בליינד דייט, עם כל מה שכרוך בבליינד דייט, פרפרים בבטן והמון התרגשות.. נראה לי שראוי שתשלמו עליה... חשוב להתרשם ממנה באופן כללי, בקשו ממנה לספר לכם על עצמה ועל משפחתה, על ילדיה, באילו תנאים היא גרה, במה היא עובדת, למה היא חד הורית, איך היה ההריון והלידה שלה, למה היא רוצה להיות פונדקאית..אל תראיינו אותה, נסו לקיים שיחה נעימה וזורמת כדי שהיא לא תרגיש שהיא בראיון עבודה. מאחלת לכם המון המון בהצלחה דניאל ומחכה לשמוע עדכונים. מירבי*

א י נ ס

New member
כוכבית קיבלתי את המסר.

לא מצליחה לשלוח מסרים, אנסה אחר כך. ביי, מאינס

שני 4

New member
לכוכבית +לבנות ../images/Emo24.gif

אני בסדר, אני רק מחכה לבדיקות רפואיות ז"א עשינו הכל לפני חתימת החוזה.ז"א בדיקות פסיכולוגיות וכל מיני אישורים, פשוט מאוד אביבה ממשרד הבריאות ביקשה ממני עוד אישור מסוים (ממהמטולוג+גינקולוג) אישור שהשאיבה אותה אני אמורה לעבור תסכן ברמה נמוכה את חיי . פשוט מאוד יש לי רקע של חסימה עורקית שממש רוצים לבדוק אותי. ז"א אביבה ביקשה את זה כי היא יודעת שבועדה יבקשו מכתב כזה. דרך אגב בנות- האם הייתן צריכים להגיש למשרד הבריאות מכתב בסגנון כזה? (שלא יסכן את הבריאות ) אני כל כך מתוחה בגלל הועדה הזאת, אני כל כך רוצה כבר להתחיל חסר לי רק כמה צעדים בודדים וכבר אני מתחילה פשוט מאוד יש עיכובים ב ע ס ה ! אני אבל מאמינה שיהיה בסדר אז ביי ביי בינתיים ונשתמע ענת

שורצמן

New member
קצת תשובות ..מפונדקאית.....

שלום דניאל. המודעה שלכם תביא לכם הרבה תגובות,חלקן גם מאוד מאוד לא רציניות מאנשים שלא ממש יודעים איך זה עובד ואפילו למה...... לדעתי יש לעשות סינון טלפוני ראשוני , ואפילו תכינו לכם שאלות ראשוניות לטלפון , אל תשאירו את זה לזמן השיחה כי אז הכל בורח...... רצוי שגיל הפונדקאית יהיה הכי צעיר שאפשר אפילו 30, אני למשל התחלתי את ההליך מבחינתי בגיל 29.עד שנכנסתי ממש ל"החזרות" עברו אפילו שנתיים אם הפונדקאית תהיה רצינית , הגיל הכרונולוגי שלה לא ממש משנה. בד"כ פונדקאיות מגיעות עם נסיון חיים מסויים, הן בוגרות וכבר עברו דבר או שניים בחייהן. לגבי מקום הפגישה...רצוי כמובן מקום ניטרלי באמת כמו בית קפה או משהו בסיגנון, אבל מה שהכי בטוח שיהיה קרוב לשני הצדדים להגיע!!!! כשאני נפגשתי עם הזוג שלי הם הזמינו אותי..מכיוון שידעתי שהם יזמינו אותי והנחתי שהם לא יתנו לי לשלם עבור עצמי, לא רציתי להרגיש מחוייבות לפני שאני יודעת אם אני אהיה הפונדקאית שלהם (למרות שבתוך תוכי כבר ידעתי שכן) הזמנתי לעצמי כוס קולה ומזערתי את הנזק שלהם...:) שנינו הרגשנו בסדר עם זה. לגבי מה לשאול, אני לא זוכרת מה שאלו אותי אבל אני זוכרת שכבר משיחת הטלפון הראשונה ביני לבין האמא , היתה כימיה כבר בטלפון , כשנפגשנו כמעט ידענו שזה "זה",לקחתי עוד כמה ימים לחשוב ולהיות בטוחה ואפילו נפגשתי עם עוד זוגות ע"מ לדעת שמה שאני מרגישה נכון. חשוב מאוד לא להתעלם מאינטואיציות "נשיות" או אפילו "גבריות". ומה שהכי חשוב זה להתמיד להאמין ולהצליח!!!!!!!!!!!!!! זהו בינתיים אם יש לאלות אשמח לענות.... ביי סיגל

למעלה