שאלות ותשובות

Pink Roses

New member
איך???????????????????????????????

אם למשל אני אוספת קלפים באתר הוירטואלי של ערוץ הילדים, איך אני מקבלת את הקלפים בפועל? ]=

i d a n 1 0 0 1

New member
מישהו יודע מה הקוד היומי של ערוץ...

מישהו יודע מה הקוד היומי של ערוץ הילדים באלבום הוירטואלי(באתר/נקודה הירוקה)??????????.

linerliran

New member
מישהו יודע??

מישהו יודע מתי עונת יוגי הו GX תשודר בערוץ הילדים??

litaldaniel

New member
משהו יודע מה עושים כשיש לך קוד ואתה

משהו יודעת מה עושים כשיש לך קוד ואתה לא יודע איפה שמים אותו???. פשוט יש לי קוד ואני לא יודעת איפה לשים ת'קוד.. אז .. תענו לי!! (תענו לי מהר..) ביי.

../images/Emo2.gif

הפורום הוא פורום לערוץ הילדים או לאלבום המדבקות

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכן

את האלבום אפשר לרכוש בכל חנויות הילדים
מידי יום תיהייה גם בפורום תחרות בה אפשר לזכות ב5 חפיסות של קלפים. בהצלחה

elan4

New member
בזבוז כסף !

עדף לקחת מי אמא את העיתן לאיישה מעינין שם מאוד למי שמבין

elan4

New member
מלך29 תסגר את הטלביזה טוב

חבל להשקע בזה! עם אני היתי סלברטי איתי נכנס רק לבתים כמו של פנינה מי חדר לחדר צרך מונית שתקח אותך

URITAKER

New member
היה מנחה לחודש בערך ששיחק ברמת אביב

ג' היה לו שיער ארוך חלק ושחור

רוני92

New member
מי שהנחתה את הוגו יחד עם גיל ססובר

היא נועה ירון, לפני כמה שנים היא חזרה בתשובה

תגידו, לא הייתה גם איזו אחת ש....

בעלה רצח אותה והתאבד או משהו כזה? ענת משהו....נראה לי...אני פשוט לא זוכרת את השם שלה, למרות שפעם זכרתי אותו אני גם זוכרת שאמרו שהיא הנחתה בערוץ הילדים תקופה, והיא גם עשתה קלטות ילדים...בכלל, היא הייתה גם סוג של אלילת ילדים כזו של פעם.

dbshachar

New member
לא מ-א-מ-י-ן

לפני חודשיים בערך.. יצא לי לראות את השירים מפסטיגל 97 בVOD. זיהיתי את כולם.. שאלתי רק את אח שלי מי זאת. הוא אמר לי ענת אלימלך, ושהיא נפטרה לפני שעוד התחיל הפסטיגל. שאלתי איך? הוא אמר לי שהיא קיבלה התקף לב באמצע החזרות ומתה.. אבל בעצם היא מתה מהתאבדות?.. דיי רק איך דיברתם על הרצח חשבתי על ענת אלימלך.. יורד קצת למטה, על מה גיליתי שדיברתם? על ענת אלימלך! עולם קטן..

בדיוק. תודה שרעננת את זכרוני.

כל פעם שאני רואה תמונה שלה עולות לי דמעות....ככ יפה, ככ חמודה..... רוב הסיכויים שידעתי מי זו, אבל לא זכרתי. כאילו, בתור ילדה קטנה יותר. חבל עליה.

למעלה