שאלות ותשובות

סטרומבה

New member
שאלות

מתיי יוסיפו באתר ערוץ הילדים עוד מתיחות עם מיקי גבע האם דרגון בול זי יתחיל מהתחלה? האם פוקימון יתחיל מהתחלה? האם הפנתר הוורוד יחזור שוב לשידור?

הורס 17

New member
תקשיבו חבריםםם

אני וידידה שלי מנסים לעשות רשימה של כל המנחים של ערוץ הילדים מאז שהוא קיים אנחנו בגילנו המופלג (19) כבר לא מצליחים לזכור אז אולי תעזרו לנו??? אגב המנחים של היום לא מעניינים, אז רק כאילו עד השלב שעוד עזב תערוץ וכאלה זה מה שמצאנו בינתיים דנה דבורין ליאת אחירון אפרת רייטן עודד מנשה יעל בר זוהר טל מוסרי דורי טפר מיכל ינאי מהרתה ברוך דידי דוקסין ארז בן ארוש איתי שגב קובי מחט ענת ארליך אביגייל אריאלי עמוס שוב עדי עזרוני רודריגו גונזלס גיל ססובר יעל אבוקסיס תום אבני מיקי גבע נמרוד רשף דנה מרמור שי אביבי שרון צור לא מצאנו עוד ואנחנו בטוחים שיש לא תעזרו לנו?? גם את המנחים שהחנו בדיוק לחודש.. כמו זאת שנחתה עם גיל ססובר את הוגו, איך קראו לה??. תודה למי שעוזר

המלך29

New member
../images/Emo192.gifאסי ערוץ הילדים../images/Emo192.gif

כמה אסים מקבלים מסיום אלבום המדבקות באתר האינטרנט של ערוץ הילדים?

shabby2

New member
שאלה למנחי ערוץ הילדים

למנחי ערוץ הילדים מהו קוד אלבום המדבקות הרשמי היומי של ערוץ הילדים, בבקשה לשלוח תשובה תודה יהלי בן אלישע מכתה א'2

סליחה אני רוצה לדעת

איפה בדיוק נמצא ערוץ הילדים ואיפה מספר הטלפון שלהם בבקשה

רוצים חידונים כדי לזכות במדבקות

האם יהיו חידונים כדי שנוכל לזכות באסים ובמדבקות?

z0rtex

New member
זכיה ב"חידון סלקום"

אממממ אני זכיתי בתאריך 5.11.06 וכתוב אותי שמה אור זקן- ירושלים והתאריך היום11.11.06 ועדיין לא קיבלתי בדואר את הקלפים משהו יודע אחרי כמה זמן מקבלים את הקלפים? תודה לעוזרים/ות

ריפונזל

New member
היי מקווה שהגעתי לפורום הנכון...

אני ואחיות שלי ראינו את הסיכום השבועי של 5 וחצי בשישי האחרון והייתה כתבה עלאתה דרכו אפשר לטוס בעולם... אם מישהו יוכל להביא לי את כתובת האתר אני אשמח...תודה!

timon12

New member
מצאתי בויקיפדיה...

מיכל ינאי עודד מנשה גיליה שטרן נתן ברנד שלומית ארנון שי אביבי אביגיל אריאלי עמוס שוב עינת ארליך שרון צור יעל אבקסיס איתי שגב אפרת רייטן טל מוסרי דנה דבורין גיא רוס יעל בר זוהר גיל ססובר ארז בן הרוש נמרוד רשף מהרטה ברוך ניצן בלואין ליאת אחירון דורי טפר עדי עזרוני שחר סורק סנדי בר קובי מחט דנה מרמור מיקי גבע סופי צדקה סיון ששון שרון דוראני תום אבני הדר לוי רודריגו גונזלס דקלה קידר שירה קצנלנבוגן מיכאל אלוני מירב פלדמן

CoralP

New member
מה עם אנימות חדשות? ../images/Emo187.gif

זו אולי הפעם הרביעית שמשדרים פרוטס באסקט וזה ממש יוצא כבר מכל החורים. תביאו אנימות על רמה! פול מטאל אלכימיסט למשל! מה יהיה אחרי שתשדרו פרוטס באסקט ואת הדבר השני שיש שם? זה נכון שבליץ'?

m e m o

New member
אשמח לקבל גם קישור לאתר

נראה לי ששכחת לצרף את הכתובת או לינק. תודה

חמישה ימים

אתה צריך לתת שם הטלפון שלך בבית! עם לא נתת,לא נורא!תנסה שוב ותיתן את הטלפון שלך בבית!!

למעלה