שאלות ותשובות

מרמת שרת לשער ציון בעיר העתיקה

איזה קו אוטובוס הכי כדאי לקחת? קו 19 באמת מגיע לשם?

אגדתית

New member
אכסניות בירושלים...

שלום לכם... אני מעוניינת לבלות לילה אחד בירושלים אבל התקציב שלי דיי מוגבל אז רציתי לשאול אם מישהוא פה יודע על אכסנייה (עדיף שתהיה כמה שיותר קרובה לאוניברסיטה העברית). איני יכולה להרשות לעצמי בית מלון... תודה מראש לכל עוזר

שאלה

מישהו/מישהי יודעים אם יהיה יום הסטודנט? ואם כן אז מתי ואיפה?וכמה זה עולה? ומי הולך להופיע? והאם בכלל נותנים לא רק לסטודנטים להיכנס? תודה

רז2

New member
מחפשת עזרה מתושבי מבשרת או

ישובים בקרבת ירושלים. אנחנו מגיעים לישראל (מארה"ב) ומחפשים מקום נחמד לגור בו. לכן אני זקוקה למידע על אזורי מגורים מומלצים במבשרת, או ישובים נחמדים. חשוב לי קרבה למערכת חינוך טובה. אשמח לקבל מסרים דרך מערכת המסרים של תפוז.

natalik

New member
מחפשת תאומות - אולי תוכלו לעזור?

שלום לכם ובוקר טוב! אני סטודנטית לקולנוע מבית הספר סם שפיגל שבירושלים. כיום אני שוקדת על ההכנות לסרטי החדש, העוסק בשתי תאומות זהות בנות 16 שהתאהבות אחת מהן באחד הנערים שבתנועת הנוער שלהן גורמת לאחותה לחשוש מכך שדרכן ייפרדו ולנסות להשאיר את אחותה איתה בכל מחיר. מאד אודה לכם אם תאמצו את זכרונכם ותחשבו אם אתם מכירים תאומות זהות. אם כן אנא מכם צרו עמי קשר בהקדם, זוהי באמת ערובה להצלחת סרטי, שלא יוכל להמריא ללא תאומות שמתחברות לתפקיד ולי באישיותן. טווח הגילאים הוא בין 15 ל- 22 בערך. הן אמורות להיראות בנות 16 אך המראה, כידוע, ניתן לתימרון. ניתן לשלוח לי אימייל לכתובת: [email protected] או להתקשר אליי לטלפון: 0522630869 תודה רבה על ההקשבה ותודה מראש על העזרה!!! אקווה למצוא כמה תאומות בעזרתכם ולשמוע מכם בהקדם. נטלי

indigo wing

New member
יש את אכסנית רבין ליד מוזיאון ישראל

יש אחת בבית וגן, ואני לא יודעת על עוד..

tribe spirit

New member
מכירה כאלה...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אבל אני לא בקשר איתן. הן לומדות בבית חינוך,בכיתה י"א. בהצלחה:)

natalik

New member
ירושלים?

ערב טוב :) קודם כל- תודה רבה על העזרה! האם התכוונת לבית הספר בית חינוך שבירושלים? אם כן אדהר לשם במרוצה! נטלי

tribe spirit

New member
בהחלט התכוונתי אליו.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

וגם שלחתי לך מסר.

אוקה

New member
יש מלון קטן בקסטל

http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/Hotel.cfm?HotelID=383&HedID=1525&RefID=1525

רז2

New member
תודה, אבל אנחנו מחפשים

מגורים לטווח ארוך. אנחנו צריכים לרשון ילדים לגן, ולכן לא מחפשים משהו ארעי. מקווים לשכור כבר בזמן הקרוב, לפני הגעתנו לארץ.

רז2

New member
תודה, רק רציתי לדעת על אזורים

מומלצים, בתי ספר טובים, גנים וכו'. מגורים נמצא כבר אחרי שנדע מה בדיוק אנחנו מחפשים.

ישובים באיזור

אתם חילוניים? דתיים? רפורמים? לישובי מטה יהודה יש בתי ספר משותפים מרכזיים. למבשרת אין קשר למועצה האיזורית מטה יהודה ויש להם מערכת חינוך עצמאית. בית הספר התיכון של מבשרת נחשב למעולה! בעיקר בזכות המנהל שלו. אם את מחפשת ישובים נחמדים, אז לא חסרים ישובים כפריים באיזור. לכל ישוב מאפייני אוכלוסיה שונים ואי אפשר להמליץ לך מבלי לדעת מה הרקע הרצוי לך. חוץ מבתי ספר יש חשיבות רבה "למאפייני אמונה". כחילונית לא יהיה לך טוב בישוב דתי כמו טלז סטון. כדתיה חרדית יהיה לך לא נעים בישובים חילוניים. כרפורמית תעדיפי את צור הדסה או מבשרת. בנווה אילן יש רבה דוברי אנגלית ומתחילים לבנות שם בתים חדשים. בקיצור, בלי לדעת מה את מחפשת קשה להמליץ.

למעלה