שאלות ותהיות..

Avak Feyot

New member
שאלות ותהיות..

שלום..חדשה פה=] ויש לי כמה שאלות שאשמח עם תענו.. איך התחלתם?קודם התנסתם עם המין השני ואח"כ עם המין שלכם? האם היתה לכם תקופה "סטרייטית" ותקופה "הומואית" או שהיו לכם מערכות יחסים גם עם בנים וגם עם בנות [פחות או יותר] באותה תקופה,בלי סטירות? איך בני/בנות קיבלו את ההסטוריה המינית שלכם? תודה !

אמממ....

ברוכה הבאה קודם כללללל הגעת למקום הנכוןןןןן
אני רן.
בקשר לשאלה שלך, התנסיתי קודם כל עם בנות המין השני ורק אחרי המון המון שנים של קשרים אך ורק עם בנות עברתי לגברים. האמת היא שתמיד ידעתי על הנטייה שיש לי, אבל הדחקתי אותה ושמרתי אותה מהסביבה (ובעיקר מעצמי) יותר מידי זמן. עד גיל 20 בעצם. על השאלה האחרונה שלך, עדיין לא הייתי עם בחורה מאז שהתחלתי עם בנים, אבל הייתה איזו אחת שיצאתי איתה לפני איזה חודשיים ככה והכל היה טוב והיא זרמה, ולפי מה שהיא אמרה ממש לא הפריע לה העובדה שהייתי עם גברים.. ברוכה הבאה חמודה
רן.

ממממממ

היי
אני הכחשתי הכל והיה לי קשרים עם גברים ואז נמאס ושברון לב, וכו' ואז ניסיתי בחורה.. וזהו=] וכולם קיבלו את זה בסבבה חוץ מההורים החארות שלי

ברוכה הבאה.

קודם התנסתי עם בנים ולא הרגשתי משיכה. אז דיי עברתי למין שלי- בנות. לרוב זה מערכות גם בנים גם בנות. בלי כאפות ;] רוב מי שיודע עליי, קיבל את זה יפה :]

Mיקי_

New member
התייחסות ../images/Emo9.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם גבר, וגם המיזמוזים הראשונים אבל יחסי מין מלאים קיימתי קודם כל עם נשים ואחרי זאת עם גברים. לא יודעת מה פה את מחשיבה כהתחלה.. אצלי זה בא בתקופות, זה לא שאני הופכת לפתע להטרוסקסואלית או ללסבית, אבל יש תקופות שהעין שלי יותר נמשכת לנשים ויש תקופות לגברים, בסוף בכל מקרה אני אלך אחרי הלב, כך שגם אם אני בתקופה גברית ותופיע לי לפתע בחורה שתשבה את ליבי כמובן שאבחר להיות עימה. בנות קיבלו את היותי B יותר בחשדנות, לפעמים נפסלתי בשל כך על ידי לסביות, הגברים קיבלו בצורה יותר טיבעית וסקרנית. בכל מקרה אני טורחת לומר את זה די בתחילת הקשר כך שאין הפתעות, אם זה על ידי סיפור התחביבים שלי (בהם ניהול פורום לסביות - גאווה נשית) ואם ע"י הזמנה לביתי בו תלוי דגל גאווה גדול, ואם בדרכים אחרות. אני בכל אופן נמצאת כבר למעלה מ3 שנים בזוגיות עם גבר, והוא מקבל את זה מצויין.

Avak Feyot

New member
חחח..את גדולה מיקי!

תודה! אחלה פורום את מנהלת! איך הגבר שלך מקבל את הגדל גאווה שתלוי לו בבית?

למעלה