שאלות ועוד

kramberg

New member
שאלות ועוד

קודם כל, החלטתי לשנות את הניק (למי ששואל, זה לשם המשפחה) אז מי שזוכר אותי בתור neoghost, עכשיו אני kramberg. ועכשיו לשאלה. איפה אפשר לקנות סליידרים ל-DRZSM ? ובאיזה נקודות בכלל אפשר להרכיב אותם? כמו כן, אני מחפש כידון חליפי, איזה מומלץ? אני מחפש משהו זול וטוב. תודה.

קנה כידון של AFAM

הכי תמורה לכסף, כ-350 באופנועית בלי צורך במתאמים ובלי בלאגן. אל תתפתה ל-EMGO ב-170 שקל. מגיע לך "תתחדש"?

royboy1

New member
קודם כל תתחדש../images/Emo65.gif

שיהיה במזל!!! איזה צבע? לא מכיר מקום שמוכר כאלה בארץ. תזמין מEBAY... אם תצתרך עזרה עם זה- רק תבקש.

kramberg

New member
לסוזוקי יש רק צבע אחד שמתאים

וזה שחור, הצהוב נראה כמו צעצוע לגו. :)

DRZ400Yellow

New member
צבע....

אני חולק אליך בגדול ! שחור ?!? נו באמת.... אופנועי כביש זה בשחור.... סופרמוטו זה זועק וצומי כי הוא מדהים ביופיו, יותר משטח....ומכביש....טוב, צריך להתפשר...

royboy1

New member
לפי פירוט המוצר

יתאים לכל אופנוע. לא יקר ויזיק זה בטוח לא.

mishmishoid

New member
הוא טוען שצריך שציר הגלגל יהיה חלול

אני לא בטוח שבDUKE הציר האחורי עונה על הדרישה...

LONEY

New member
מנצל"ש-למכירה מגני ידיות שחורות

חדשות כמו בתמונה. עלות 250 ש"ח. נקנה בKTM בלגיה,אך קטן מדי לידית ברקס רדיאלית. הידיות נמצאות אצל אוריה.אין הוצאות משלוחה.

mishmishoid

New member
האתר בשפת עם לועז... אני יכול רק

להיתבונן בתמונות ובמספרים.... למה יש שני מחירים עבור מגיני ההחלקה שם? קדמי ואחורי.. ?

kramberg

New member
עוד לא, למרות שההזמנה נעשתה

ונפרדתי מ10,000 שקלקלים שמבשרים שישית מהעתיד לבוא על חשבון הבנק שלי :) ומהאוטו לא הצלחתי להפטר עדיין, פעם אחרונה שאני קונה 4 גלגלים מרצון חופשי... :) מישהו מחפש סוזוקי בלאנו 2002? :)

kramberg

New member
מנצל"שע

מנצל שירשור עצמי - למישהו יש נסיון עם - http://www.unabiker.com/

111SM

New member
עזוב אותך שטויות מגינים כאלה

לציר אתה יכול להכין לבד תמדוד את הקוטר הפנימי של הציר האחורי תקנה מוט הברגה שתי גלגלי סקטבורד/רולר בליידס של השכנים למי שיש עדיין את הדברים האלה ויש לך מגינים לציר האחורי לגבי הציר הקידמי אין צורך ברוב המיקרים הכידון בא במגע ראשון ברצפה תתחדש!!!

למעלה