שאלות ומענות זה פה

אני אתן לך טיפ ../images/Emo13.gif

קודם כל, בכל משמרת, תלמדי עוד 3 קוקטיילים חדשים, ותתני לעצמך רף מכירות להם. מבחינתך, אלו הם ה"מיוחדים" של היום. ככה עם הזמן, יהיו לך יותר קוקטיילים שאת מכירה, ותוכלי יותר למכור

הבעיה היא

שאם אני ממליצה על קוקטייל כלשהו, אני נושאת באחריות אם הוא לא מוצא חן בעיניי הבנאדם שהמלצתי לו..ובפאב הזה זה סיפור שלם להחליף משקה. ואגב, עבדתי שם ביום שישי האחרון וזה מקום ממש מגעיל. לא חוזרת לשם יותר בחיים. אני אלך לחפש מקומות יותר שפויים לעבוד בהם..:)

תראי

אפשר לחשוב כל פעם על 2 סוגים של קוקטיילים נניח אחד חמוץ יותר והשני מתוק יותר ואז לדעת לכוון וחוץ מזה, תמיד יכול להיות לא טעים ללקוח, אבל פה נכנסת מהות "ההמלצה" בלי קשר.. שיהיה בהצלחה במציאת מקום חדש, אני ממליץ מסעדות

סבבה

אני אקח את הטיפ שלך, תודה :) ואני לא יכולה לעבוד במסעדה בגלל שאני לומדת לפסיכומטרי...אני צריכה למצוא עבודת לילה, כמו פאבים...ולפי דעתי בפאבים גם קל יותר לעבוד מאשר במסעדה וגם מקבלים לא פחות טיפים...:)

אני אשבור לך מיתוסים..

אני עבדתי במסעדה תוך כדי הפסיכו', ותוך כדי לימודים פשוט צריך להגיע למקום שיכבד את התמאים שלך <3-4 משמרות> ואם תעבדי לילות בפאב? את חושבת שיהיה לך כוח ללמוד יום למחרת? לא נראה לי עדיף

עבדתי

בפאב כמה לילות והצלחתי ללמוד ביום שלמחרת. זה לא כזה משנה,אני פשוט קמה קצת יותר מאוחר מהרגיל,מאשר לשרוף חצי יום במסעדה. למרות שאם זה 3-4 משמרות אז זה באמת לא כזה משנה. אבל שוב, תלוי במסעדה... ואיך הצלחת לעבוד במסעדה תוך כדי לימודים?!מילא פסיכו, אבל לימודים גוזל הרבה יותר,ואתה גם צריך להיות באוניברסיטה וכאלה...

למעלה