שאלות ומענות זה פה

למלצרים מביניכם

הי לכולם! התחלתי לעבוד בתור מלצרית בפאב. רציתי לשאול, בעיקר את המלצרים שביניכם, אם יש לכם טיפים בשבילי? כלומר, כל מיני דברים שאתם אומרים ללקוחות כדי לגרום להם להזמין הרבה. איך אתם ניגשים ללקוחות? מה אתם עושים אם יש הרבה לחץ? אני אשמח לקבל כל המלצה, תודה!!!

hiGh jacKed

New member
תפקיד Pickman בפלאפון?

עבדתי בתפקיד הזה בפרוייקט זמני בסלקום מישהו יודע אם יש תפקיד מקביל לזה בפלאפון? או שהטכנאי (כמו באורנג') עושה גם את זה תשובות מהירות למי שיש בכיף

tenen

New member
תגדיר מהי מהות התפקיד?

יכול להיות שבכל חברה קוראים לזה בשם קצת שונה.

hiGh jacKed

New member
וזה מה שגיליתי...

קודם כל Pickman - זה אחד שמקבל את המכשירים ש"בלתי ניתן לתקן" במעבדת שירות ומחליף אותם עם חדשים/מחודשים ובין השאר עושה את הצריבה והעתקות. היום ביקרתי בפלאפון (סניף חוצות) והסתבר לי שאין להם את תפקיד מוגדר כזה, וכעקרון הטכנאים הם אלה שגם עושים את זה ככה שכנראה רק בסלקום עובדים עם השיטה הזאת שלעניות דעתי, חבל כי היא דווקא די מזרזת עיניינים ומורידה מהעומס

jako1234

New member
../images/Emo53.gifשאלות על 199

טוב מחר יש לי מרכז הערכה של בזק במוקד 199 אני רק לפני 4 חודשים השתחררתי ואני רוצה עבודה קבוע בשרות לקוחות. (עבדתי בעבודה כזאת 4 חודשים ופוטרתי אך אהבתי מאוד את העבודה בשרות הטלפוני) אני רוצה את העבודה מכיבן שזה 6 משמרות בשבוע (באמת חייבים 6 או שזה מינימום 5??) גם אני רוצה לחסוך כסף והם אמרו לי היום בטלפון שהם מאוד מעוניינים שאני יעשה שעות נוספות ואחרי השעה 2 הם נותנים תוספת של 20% לכל שעה. ככה שזה טוב בשבילי. מה אתם אומרים רגע לפני שאני נכנס לשם?? דרך אגב אני רוצה להתחיל מאוקטובר שנה הבאה לימודים באוניברסיטה הפתוחה בגלל שאני רוצה לפרוש את הלימודים ל4-5 שנים אז אני הולך לשם.. האם לטווח הארוך זאת יכול להיות עבודה שאפשרי לשלב בה לימודים אקדמיים? שאלה אחרונה.. איך להתנהג מחר במרכז הערכה ומה להגיד..? תודה רבה לכל העונים.

Oיון

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי הרבה פעמים בעבר, בזק זו חברה מצוינת לעבוד בה בעיקר אם "טריים" לעבודה, יש שם משרות סטודנטים ועוד שנה לאחר שתצבור וותק תוכל לעבור למשרת סטודנטים. מה שכן, צריך לקחת בחשבון שאפשריות הקידום שם לא ממש טובות ומעטים ממשיכים הלאה. ממליצה לך, לקרוא את המאמר שלי על מרכזי הערכה, לדעתי הוא ממש יעזור לך. בהצלחה

עבודה ב144

שלום לכם, איך מגיעים לעבוד ב144? זאת נראית לי עבודה דיי נחמדה של שירות לקוחות. לא צריך להתווכח עם חצי עולם וזה נראה לי דיי קל בסך הכל. מה אתם אומרים? אכן כיף ושווה כמו שזה נשמע? איך מגיעים בכלל לעבוד במוקד כזה? ואיפה הוא נמצא? תודה מראש ויום טוב!

א ו ר3

New member
דיברתי עם מישהי שעובדת שם

ואמרה שזה נחמד, כן, אבל מתישהו זה מתחיל לחזור על עצמו ממש ...

Oיון

New member
השאלה באיזה שלב אתה..

אם רק התחלת לעבוד בשירות לקוחות (כלומר את לא שחוקה), לא רק עבודה טובה גם נהדרת (ועד כמה שידוע לי יש להם מוקדים בכמה אזורים בארץ), אם את כבר אחרי תקופה מסוימת של עבודה בש"ל, אני ממש לא אמליץ לך, כי בד"כ מי ששחוק ימאס לו די מהר ויעזוב. ניתן להגיש קו"ח באתר של בזק. בהצלחה.

אז למה לבחור בי?

היי:) אני ממלאת טפסים למחנה קיץ ויש בהם כל מיני שאלות להשלים.. אחת השאלות היא "למה לבחור בי" וקצת קשה לי לתת תשובה שתהיה משעשעת, בולטת ומרשימה. יש לכם הצעות? תודה!

היי לך ../images/Emo20.gif

נתחיל בזה שממש אהבתי את הניק שלך. נמשיך בזה ש... למה לא לשרשר?
ונסיים בזה שאת לא נמצאת בפורום המתאים, אני מציע לך להפנות את השאלה לפורום "שאלה קטנה" או לפורומים של בני נוער. בהצלחה

ויש עוד שאלה שאני לא יודעת לענות

שואלים אם אני אסכים למעט מאוד זמן פנוי (אם בכלל), עוצר (curews) ופרטיות מינימלית? תכל'ס- לא...
! אבל אני מפחדת שזה קצת יכול לפסול אותי שכזה.. מה לעשות?

מורני !

New member
מחנה קיץ של מה ?

ויש פורומים למדצים וכו' שאולי יוכלו יותר לתת לך תשובות. בהצלחה.

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אין יותר מדי טיפים לגבי לגרום ללקוחות להזמין הרבה, זה משתנה ממקום למקום, ובדרך כלל אם הלקוח לא ירצה הוא לא יזמין יותר. במקומות שאני מלצרתי היה נהוג להמליץ על המנות היקרות יותר... לגבי לחץ, זה רק עניין של אימון. כעיקרון, מומלץ לעשות כמה שיותר דברים בבת אחת, זאת אומרת לקחת הזמנה, לפנות את השולחן שליד ובזמן שאת מביאה את השתיה לשולחן 5 להביא את החשבון לשולחן 10 ושוב לפנות את מה שצריך, לא להסתובב בידיים ריקות. הטיפ הכי חשוב: אל תתני ללקוחות לקחת/לשים לך דברים מהמגש, זה מתכון לאסון. אם יש לך שאלות ספציפיות אני ואחרים נשמח לענות. בהצלחה

תודה :)

אבל אני דווקא לא מסכימה איתך לגמרי. ידיד שלי שעובד במקום כברמן סיפר לי שיש שם מלצרית אחת שאשכרה גורמת לאנשים להזמין יותר. היא אומרת להם משהו בסגנון:"אז מה?נתחיל היום בסיבוב בירות לכולם?" ואיכשהו זה עובד לה...אז רציתי לדעת אם יש עוד משפטים כאלה. אני יודעת גם שברמנים בכיף יכולים לגרום לי למשל לשתות עוד משהו..זה נורא תלוי בבנאדם ובאיך הוא ניגש ללקוחות...ובגלל שעוד אין לי ניסיון כל כך אני שואלת... ומה ז"א לשים או לקחת לי דברים על המגש?

כמו שאמרתי, זה תלוי במקום

האמת ששתיה זו דרך טובה בכל מקום לגרום לאנשים להזמין יותר, במיוחד בפאבים. אני מניחה שהקולגות שלך ידעו להמליץ איך עושים את זה במקום בו את עובדת. לגבי לקחת ולשים דברים על המגש, ללקוחות יש נטיה לנסות "לעזור" למלצריות ולקחת להם דברים מהמגש או לשים, ומה שבעצם קורה זה שהאיזון מופר והכלים מוצאים את דרכם אל הרצפה. לא נעים...

למעלה