שאלות וירקות.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 201 כן הסצינה

המעולה בשירותים...
למרות שאני צריכה לבדוק אותה שוב - לפי מיטב זכרוני גם שם היא זאת שעוצרת. לא יודעת יש לי בראש תיאוריה מוזרה שסצינות האהבה שלהם פשוט משקפות את היחסים שלהם כשחקנים במציאות.. לפי איך שהוא מהלל אותה בכל ראיון והיא.. לא ממש.. פשוט יש לי הרגשה שהיא לא נותנת את כולה לסצינות האהבה איתו. אפילו בסצינות שלה עם דאנקן היא יותר פתוחה (מצטערת שאני אומרת את זה אבל לפעמים ככה זה נראה) למשל באחד הפרקים הראשונים (סורי לא זוכרת איזה) שהיא חולמת עליה ועל דאנקן מתמזמזים באוטו (בפרק שהוא גם מדמיין את זה ובעצם מתמזמז עם שלי פומרוי - נראה לי 104 אם אני לא טועה) תשווי את זה לסצינת ההתמזמזות שלה עם לוגן ב 201... מי ממהר להפסיק כשהוא שומע רעש של אופנוע? רמז, לא לוגן.. מה שכן יש ביניהם הרבה יותר מתח מיני וניצוצות כשהם לא מתנשקים! אולי יש ביניהם מתח מיני גם במציאות ולכן יותר קשה לה לשחק מולו ככה?... ואולי אני חיה באשליות חח

irene17

New member
אני לא ממש יכולה להשוות

כי אני ממש מתרחקת מסצינות שלה עם דאנקן, מצד שני בסצינות שלה עם לוגן אני מתמקדת. אבל אני חייבת להודות שאני ממש לא מסכימה על העניין שהיא זו שתמיד עוצרת, אני חושבת שיש בניהם די שוויון בנושא. והאמת זה מה שאני אוהבת בשניהם, כל סצינה שלהם היא עם המון כימיה וניצוצות. ואני דווקא מתה על הנשיקות שלהם, ואני חושבת שאם באמת נראה לפעמים שהיא עצורה קצת זה בגלל שהדמות שלה אמורה להיות ככה. אחרי מה שהיא עברה ועוד עם כל בעיות האמון שלה עם לוגן זה די מובן. ובקשר לפתיחות שלה בסצינות בפרק 3, אני לא יכולה להגיב בכנות כי ראיתי את זה רק פעם אחת ואני גם לא רוצה להיזכר אבל צריך לזכור שזו סצינת חלום, לעומת הסצינה שהזכרת שהייתה סצינה של מצב שבאמת קורה.

snoop cat

New member
נכון, אבל התכוונתי אליה

כשחקנית. אולי הייתי צריכה לדייק ולומר - בסצינות שלה עם ג'ייסון היא יותר עצורה מבסצינות שלה עם טדי. וזה כי לדעתי יש ביניהם איזשהו מתח מיני במציאות שמקשה עליה לעשות איתו את הסצינות האלה. אבל זו דעתי בלבד כמובן!

irene17

New member
אני חושבת

שפשוט מוזר לה עם ג'ייסון. תמיד כשהיא דיברה עליו היא אמרה שהוא כמו אח בשבילה. ושניהם אמרו שהיה להם מאוד מוזר לצלם את סצינת הנשיקה הראשונה. מה שכן אני חושבת שזה מאוד עזר לסצינה, כי היה צריך שם סוג של "מוזרות". אבל אני חושבת שהם התרגלו, הם בסך הכל שחקנים, אם זה הפריע להם אז רק בהתחלה...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 כן אבל...

אני חושבת שהמוזרות לא עברה מאז.. אמנם לנשיקה הראשונה זה היה מתאים, אבל גם כשהם אמורים להיות זוג כבר כל הקיץ ועדיין יש ביניהם מתח מוזר - זה כבר לא נראה טוב..

irene17

New member
אני ממש לא מסכימה

אני ממש לא קיבלתי מהם שום הרגשה של מוזרות מפרק 20 והלאה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 201 טוב בואי נשים את

סצינת השירותים וסצינת ביתן הבריכה בצד רגע (אמרתי - על זה אני בהחלט נותנת לה את הקרדיט). אני מדברת על כל סצינות הקיץ שלהם...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 209 כן די,

אני כל הזמן חושבת רק על זה כשאני רואה אותם מתנשקים. טוב נראה אולי אחרי פרק 8 - 9 אני אדבר אחרת..

snoop cat

New member
כן אני בעד גם!

אפשר לעשות פינת הדיון השבועי או משהו..
מי שעולה לו משהו בראש - מוזמן להעלות את זה לפינה..

Nitzan122

New member
שאלה טובה

אני חושבת שזה קרה דווקא כי היא לא תיכננה את זה ודווקא בגלל שאפילו לא עבר לה לרגע בראש שבאמת יש לה רגשות כאלה אליו. זה היה פתאומי גם בשבילה, ובאמת ראו שהם מתקרבים מאוד מפרק 15 וראו אחרי הנשיקה ששניהם היו המומים מהרגשות שלהם וממה שקרה שם לדעתי זה די התפתח בתת הכרה שלהם והם בכלל לא רצו לחשוב על זה כי זה היה להם מוזר מידי ואז אחרי שהוא בא לקמלוט זה אפילו לא היה מכוון היא באמת רק רצתה להודות לו ופתאום הם מצאו את עצמם במצב הזה ובעצם הבינו שיש ביניהם איזה משו לא מוגדר... (יש קו דק בין אהבה לשנאה והם ממשיכים לעבור מעליו
)טוב אני מקווה שמישו הבין מה שכתבתי כאן כי אני בעצמי לא בטוחה שהבנתי את זה
וזה באמת רעיון טוב לפתוח מידי פעם דיונים כאלה זה נחמד לקרוא מה כל אחד חושב על הדברים האלה

only veronica

New member
אוו קי,שניהם המומים והכל,אבל

כשהיא נתנה לו את הנשיקה הראשונה הזאת,היא כיוונה לשפתיים,זה לא שבטעות זה קרה,אז זה חתיכת אומץ,ואז היא הסתכלה עליו,וראתה שהוא לא כל כך הגיב,ועשתה עם הראש כזה "מה לעזאזל אני עושה " כשהוא בכלל הסתכל עליה בשוק של החיים שלו,כאילו אמרו לו כדור הארץ מרובע או משהו.. ורק אז כשהוא התעשת הוא הבין שהוא רוצה אותה,והוא משך אותה אליו. אז יוצא שהוא קלט שהוא רוצה אותם ביחד מהר יותר ממנה,והיא די נסחפה לזה.

irene17

New member
ואני יכולה שוב להגיד עד כמה

עד כמה אני אוהבת את הדיון הזה?

tool2

New member
באמת

אם תשימו לב לידיים שלה היא מחזיקה אותו בצורה דיי מפוחדת כזאת... אבל אולי זה בגלל שהיא לא ציפתה לזה... גם רואים שאחרי זה אני ישר נכנסת לאוטו והולכת... אולי זה פשו הפתיע אותה והיא לא ממש ציפתה לזה.. ואני לא חושבת שבכל הסצינות שלהם היא לא רוצה... דווקא בפרק 21 רואים שהיא ממש אבל ממש רוצה אותו חח.. וגם בסצינה של השירותים היא ממש אהבה אותו.. פשוט אז היא הרגישה מוזר כי היא לא הייתה מוכנה לזה... חח נכון תאוריה מעניינת?

למעלה