שאלות וירקות.

guysahaf

New member
התרגום מוכן ונשלח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התרגום לפרק 6 נשלח לאתר התרגומים Torec ויהיה זמין להורדה בקרוב מאוד! הקישור לאתר למטה.

BuildHome

New member
התרגום אושר ../images/Emo13.gif

התרגום אושר באתר
התרגום נמצא בכתובת: http://www.torec.net/sub.asp?sub_id=501 ערב נעים, מנהל אתר Torec.Net

BuildHome

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אנו בהחלט מנסים לעשות את המיטב מבחינת מאגר הכתוביות, מבחינת תרגומי סדרות (מספר רב של סדרות) וגם מבחינה תכנותית של האתר (הרשמה, פורומים, מדריכים וכו'). אשמח אם כל מי שלא הצביע לסקר הנוכחי באתר אז שיצביע וישפיע. אני מקדם את האתר בגוגל (עד כה קידמתי ממקום 47 למקום 5 הנוכחי) והוא מכניס לא קצת כניסות. אשמח אם תוכלו להצביע ולהשפיע. כך נוכל לראות אם כדאי להשקיע יותר בקידום בגוגל (ללא תשלום) או קידום פרסומי באתרי אינטרנט (בתשלום). כמו כן, אנו מנסים לשפר את האתר מדי יום
ערב נעים, מנהל אתר Torec.Net

Mahou

New member
../images/Emo58.gifיוווו כל כך חיכיתי למחר

וואי השבוע הזה עבר עלי לאטטטטטטטטטטטטטט ובסבל אני מחכה לפרק !!!!!!!!1 רק עוד קצצת רק עוד קצת ואני יוכל להוריד.. לדעתי קית' לא יבחר לשריף אלא לאמב.. אבל מתישהו לאמב יודח מתפקידו או יתפטר...

tool2

New member
לי דווקא נראה../images/Emo58.gif02X06

שקית' ייבחר כי בתחילת הפרק, בסצינת הפתיחה רואים שלאמב מוביל באחוז אחד אז נראה לי שלקראת סוף הפרק יהיה מהפך וקית' ייבחר לשלטון!!!! (הלוואי
)

maya567

New member
../images/Emo58.gif 206

גם רואים את קית' מתחקר את ארון אקלס. למרות שהוא על אזרחי, ולא על מדים....

tool2

New member
כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אם אימא שלי אי פעם תכניס כלבה הבייתה זה יהיה בגלגול הבא!!! חח איזה כלבה? (לא שאני מבינה כל כך הרבה בסוגים ..
)

תתחדשי! ../images/Emo3.gif

איזה סוג היא?
בת כמה?? דיי חולה על כלבים.. יש לי גם כלבה..גורה בת חצי שנה בקרוב..

Charmed Gal

New member
נצל"ש - הסברים.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

היי חברים, רק רציתי להתנצל על העדרותי לאחרונה. אני נכנס כל יום וקורא ואם יש צרוך במחיקה או שירשור אז גם זה, אבל אני אין לי כל כך זמן לכתוב כי אני שוקע כרגע בלימודים. שבוע הבא אמור לרדת לי קצת הלחץ, עד אז אני שומר על פרופיל נמוך. אבל אני אהיה פה להגיב על הפרק החדש, אל תשכחו שיש מחר.
חוץ מזה, גם דניאל קצת עסוקה ולא תהיה פה כל כך הרבה השבוע. אנחנו מתנצלים אבל גם סומכים עליכם שתשמרו על הסדר בפורום, אתם הרי לא באמת צריכים אותנו בשביל זה.
המשך שבוע נעים לכולם
אה, דרך אגב, עברתי טסט.

למעלה