שאלות וירקות.

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

היום בשעה 18:00 טל רבינוביץ מרצה בנושא אלימות במשפחה ומחברת הספר "כלה ונחרצה" תענה בפורום "אומרים לא לאלימות!" לשאלות הגולשים בנוגע לגורמים השונים לאלימות במשפחה וההתמודדות עם אלימות במשפחה.
איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון ומחבר הספר "פוריות מאלף עד טף" יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום פוריות.
איך בוחרים מטפלת לילדים? מחר בשעה 8:00 בבוקר תתארח בפורום להיות הורים לימור גבע, מנהלת חברת kids העוסקת באיתור ומיון של מטפלות לתינוקות וילדים ותענה לשאלות הגולשים בנושא בחירת מטפלת.
תחרות סיפורי הרונים יוצאת לדרך!
איך משתתפים? בוחרים את הרון שאתם אוהבים- ועל פי המשמעות שלו, כותבים תסריט למדיטציה. הסיפורים הטובים ביותר יפורסמו באתר הרונים הישראלי והסיפור הטוב ביותר יזכה בטיפול עם רונים! אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1281&msgid=65208323

../images/Emo42.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

השחקן דן תורג´מן,הלא הוא דורון שקד מ"השמינייה", יתארח הערב ב- 19:30 LIVE בBlog TV של תפוז אנשים ויענה לשאלות הגולשים. שרשרו לו שאלות כבר עכשיו בפורום השמינייה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=65348528
עמי אלמוג, מומחה לסקי ומארגן חופשות סקי יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום סקי וסנובורד ויענה על שאלות הגולשים בנושא סקי, בנית חבילות חופשה, ציוד, הדרכה וכו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=396&msgid=65170095
יבגני שפונט, הידוע בכינויו "המאבטח ולדימיר" מהתכנית מכת מדינה מגיע לפורום בשעה 20:00 כדי לענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר לו בפורום מכת מדינה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=65269188
ששי קשת, שחקן, זמר ושלמה צוקרמן מ"פיק אפ" מגיע הערב ב-22:30 ל-Blog TV של תפוז אנשים לענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר לו כבר עכשיו בפורום פיק אפ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=65114086

guysahaf

New member
לצערנו - התרגום יאחר השבוע

התרגום של פרק 6 יאחר - מכיוון ועדיין לא יצא התרגום האנגלי, בו אנחנו משתמשים... כשהוא יצא, נתרגם ונפרסם. מצטערים, גיא וחן.

only veronica

New member
איך היא נישקה אותו?

כאילו,מה היא חשבה שיקרה? מאיזה דחף בדיוק ומאיזה אומץ.. מישהו יכול להגיד לי מה עבר לה בראש? אני מדברת על הנשיקה הראשונה שורוניקה נישקה את לוגן למי שלא הבין..

BedRooM Bra

New member
תגידו שידרו כבר את פרק 207?IספוילרI

ודרך אגב ראיתי כרגע את פרק 206 וזה פשוט פרק נהדר מזכיר לי קצת את הפרקים של העונה הראשונה כשוורוניקה עבדה אצל אבא שלה :)

tool2

New member
נצל"ש רעיון שהציעו פה ואני בעדו ../images/Emo9.gif

מעכשיו מי שלר רוצה מלחמה ורוצה שלום חחח טוב שלא הגזמתי
שמעכשיו יגיד: LoVeD !!!!!

tool2

New member
חבר'ה מחר היום הגדול!!../images/Emo58.gif02x06

אני כבר לא יכולה לחכות!!!! ישר על הבוקר אני אוריד את הפרק!!!! די!!! ייבשו אותנו שבוע!! מה הם רצו להרוג אותנו!?!?!?
וואי אני מתה לראות אותו כבר!!!! לפי כל מה ששמעתי השבוע הוא אמור להיות פרק מאוד יפה.. ואולי סוף סוף נדע אם קית' הוא השריף החדש או שזה לאמב

irene17

New member
חחח שאלה פתאומית

האמת שהיו על זה דיונים די גדולים בתקופה ההיא, אבל לדעתי היא לא התכוונה לנשק אותו. היא בטח נדהמה שהוא בא לעזור לה והגן עליה עד כדי כך, היא בטח התכוונה להודות לו. אני חושבת שהיא הייתה במצב של ללא מילים. כי כשהוא שאל אותה אם היא בסדר היא אפילו לא הייתה מסוגלת להגיד כן. זה משהו שיצא לה בלי לחשוב, אני חושבת שהיה בניהם איזשהו מתח מאז שהוא בכה בידיים שלה בפרק 15 (שימו לב בנשף בפרק 15, המבטים בניהם כשהוא מובל ע"י טרינה, ובפרק 17 בשתי הסצינות שלהם אפשר להרגיש משהו מוזר בניהם). אני לא חושבת שאף אחד מהם באמת הבין מה הולך שם וזה מה שהוביל אותה לנשיקה בפרק 18. היא בעצמה הייתה מופתעת. אני חושבת שכשהיא נישקה אותו שניהם היו מופתעים מהעובדה שזה קרה ואחרי שהוא נישק אותה הם היו מופתעים ממה שהם הרגישו... טוב זה בנתיים מה שיש לי להגיד! זה מה שקורה כשנותנים לי נושא LoVey לדבר עליו. זה נחמד, אני אומרת בואו נפתח כל הזמן דברים לדיון. מקווה שאנשים ישתפו פעולה.

only veronica

New member
שאלתי כי זה אף פעם לא נראה לי כזה

טבעי ,זה לא היה מצב של מתח שהוביל לנשיקה ,זה היה מצב של סתם,שהוביל לנשיקה מצדה.. וזה חתיכת אומץ לנשק מישהו,ועוד היא לא הייתה מודעת לזה שהוא מצא חן בעיניה ככה. כאילו לא היו לה מחשבות של אני דלוקה על לוגן לא כלום.. זה היה פתאומי ומוזר כזה..

snoop cat

New member
אני חושבת

שהיא באמת הייתה בהלם מכל מה שהוא עשה בשבילה והגן עליה באופן אבירי כ"כ - היא בטח הייתה בהלם איך הוא בכלל מצא אותה שם (שזו טרחה בפני עצמה..) בכל אופן, קראתי את הסצינה הזאת בתסריט (כמה אובססיבי מצידי
) ובתסריט כתוב שכעקרון היא רצתה לנשק אותו מין נשיקת תודה, אבל הוא perked his lips שאני לא בטוחה איך לתרגם את זה (שירבב את שפתיו?..) וזה הוביל לקצת יותר מנשיקת תודה ואז זה הוביל לנשיקה המדהימה!
חוץ מזה, אירנה צודקת, משהו קרה שם מאז פרק 15 כשהוא בכה בזרועותיה (
) ונפתח בפניה כ"כ והרשה לעצמו להיות פגיע לידה.. אני מניחה שזה גרם לה להסתכל עליו בואר אחר לגמרי..

irene17

New member
מה שאני אהבתי מהתסריט

זה שרוב אמר שהוא כתב שלוגן "טורף" אותה. וזה כ"כ נכון! וכ"כ אהבתי את החלק הזה! אבל לא נראה לי שהקטע עם השפתיים יצא כמו בתסריט כי זה ממש לא נראה שלוגן "משרבב" את שפתיו... ורוב ת'ומס כזה טוב! איך הוא עשה את כל המתח הזה בין לוגן וורוניקה בפרקים 15 ו-17 ועדיין גרם לנשיקה הזאת להיות כ"כ מפתיעה! זה אחד מהדברים האלה ששמים לב אליהם רק כשמסתכלים אחורה.

snoop cat

New member
טורף! ../images/Emo99.gif

ברוב הנשיקות ביניהם לוגן טורף אותה והיא משום מה נראית לי קצת יותר עצורה... אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל זה ככה.. למשל בנשיקה בבית קפה בפרק 2X01 היא אפילו קצת מרימה את הגבות והולכת אחורה, ובכלל היא הראשונה (בד"כ) להתנתק מהנשיקות ביניהם. לדעתי זה די משקף את היחס שלהם אחד כלפי השני במציאות. אבל לגבי הנשיקה הראשונה.. זה די תואם את התסריט - אם תשימי לב תראי שהיא באה לתת לו מין נשיקת תודה והוא באמת קצת משרבב את השפתיים שלו.. גאון!
הבעיה אצלי היא שראיתי קודם את הפרקים האחרונים ואז את כל העונה הראשונה אז "קצת" ידעתי למה לצפות ביניהם, ככה שאני לא יכולה להגיד מבחינה אובייקטיבית אם הנשיקה שלהם הייתה צפויה או לא וחבל! מה שאני כן יכולה להגיד זה כשיצא לי לראות את פרק 15 בפעם הראשונה (לפני הפרקים האחרונים) לא הבנתי למה לעזאזל היא לא איתו. אה, אילו רק ידעתי..

snoop cat

New member
אוי סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא שמתי לב.. אבל זה לא כ"כ נורא, זה ממשיך את העונה הקודמת..

irene17

New member
דווקא לא

למשל בפרק 20, בשירותים (המפורסמים) הוא מפסיק את הנשיקה/מיזמוז והיא מנסה להמשיך את זה. וגם בפרק 21 הוא כל שניה מנסה לדבר והיא משתיקה אותו בנשיקה. הם די שווים בקטע הזה. ובקשר לפרק 1.
ל- 2X01 היא מרימה את הגבות והולכת אחורה בנשיקה בבית קפה כי הוא מפתיע אותה. היא באה לתת לו נשיקה קטנה והוא מנשק אותה ממש חזק (בגלל שדאנקן היה שם). אני זוכרת שקראתי תסריטי ספוילרים לפרק הזה, והיה כתוב שהיא באה לנשק אותו נשיקת שלום כזאת והוא מושך אותה לנשיקה חזקה יותר ככה שהיא לא ממש ניסתה להפסיק את זה אלא פשוט הופתעה קצת.

Nitzan122

New member
נראה לי ../images/Emo58.gif201

שהקטע עם ההרמת גבות היה בגלל שהיא באה לתת לו נשיקה תמימה של "היי" כזה והיא לא רצתה לעשות יותר מזה מול דאנקן וכשהוא ראה את דאנקן הוא רצה לעשות לו כזאת נשיקה מול הפרצוף שתבהיר לו שהם ביחד ושיתרחק מורוניקה... לא יודעת זה איך שאני תמיד ראיתי את זה...

snoop cat

New member
יכול להיות..

למרות שאיכשהו תמיד יש לי הרגשה שהיא זאת שמנסה להפסיק את העניינים.. מה שכן אני בהחלט נותנת לה קרדיט על 1X21 זה כן.

irene17

New member
חחח שם היא כולה נמרחה עליו

אחחח איזה ימים! למרות שאני חושבת שבתחילת 1X20 היא גם הייתה די "תוקפנית".

למעלה