שאלות ויזה

Fleur

New member
שאלות ויזה

שלום לכם, יש לי שתי שאלות בעניין הוצאת הויזה:
1. האם ניתן לקבוע תור בשגרירות מבלי שיש לי עדיין את המספר של ה- DS-2109 (כלומר סתם להכניס אפסים במקום שבו צריך להכניס את המספר)? לפני כמה שנים השגרירות ענתה לי תשובה חיוביות לגבי ה- I-20, אבל אני תוהה האם הנהלים השתנו מאז.
2. אני טסה לתכנית שאמורה להימשך לפחות שנתיים, אבל משום מה בטפסים שהאוניברסיטה שלחה לי, נדרשתי להצהיר שיש לי את הפרש הסכום שבין המלגה לבין הערכת עלות המחייה של האוניברסיטה עבור שנה אחת בלבד. האם גם אצלכם זה ככה, והאם זה יכול לגרום לכך שאני אצטרך להאריך את הויזה בשנה הבאה?

תודה וסליחה מראש על סדרת שאלות הויזה שלי בזמן האחרון

Philip Jr

New member
תשובות

1. להערכתי לא ניתן לקבוע תור ללא המספר, וגם מדוע שתעשי זאת אגב?

2. אין קשר בין הערכת העלויות לבין זמן השהות שיהיה לך בויזה, זה כבר תלוי ב - DS-2019 ושאר המסמכים מהאוניברסיטה.

Fleur

New member
תודה!

ואני רוצה לקבוע תור מוקדם כדי שאספיק להוציא את הויזה יחסית מוקדם. אני מקווה לעשות גיחה לאירופה לפני הטיסה לארה"ב ואני רוצה לוודא שהראיון בשגרירות/ הזמן שהדרכון אצלם לא ייהוו בעיה.

Philip Jr

New member
תשובה

תור תקבלי כנראה תוך מספר ימים, ולתור את צריכה את כל המסמכים האלו ביד.. ולכן בכל מקרה אין הרבה יכולת לקצר תהליכים.. מה שכן אני קבעתי תור על סמך סריקה של ה - DS2019 ששלחו לי במייל, והמקור הגיע עד ליום הראיון. זה יכול לקצץ ימים ספורים מכל התהליך, אבל זה גם סיכון אם הטפסים לא מגיעים בזמן לראיון.

למעלה