שאלות ובקשות

שאלה (לא מאוד חשובה)

אני וחברה שלי ערכנו התערבות קטנה לגבי העיניים של יו לורי- הוא שם עדשות או שזה הצבע האמיתי שלו?

randomguy

New member
נעמה יש לי בקשה:

כשיש שרשור ארוך שמקבל דף נפרד, יש פרסומת מציקה מצד שמאל של המסך. עכשיו, כההודעה הראשונה רגילה אין בעיה כי הפרסומת לא מסתירה טקסט. אבל בהודעות שלך "הפרק השבועי" הפרסומת מסתירה חלק מההודעה ואחר כך יורדת ומסתירה את הטקסט של ההודעות (רק קצת משמאל), אז אני חושב שזה בגלל הקישורים שאת מוסיפה. אם אפשר בבקשה פעם הבאה בהודעה "הפרק השבועי" אל תכניסי קישורים, בעיקר לא את האחד הארוך כי הם מפריעים לי לקרוא את כל השרשור ובטח גם לאחרים. תודה. רן.

randomguy

New member
זה הסתדר ../images/Emo13.gif אבל אז יש בעיה אחרת

הכל נראה נורא פיצפון
המסך נראה כמו ילד עני שהגיע ממדינה שהורמון הגדילה הסינטטי לא בסל התרופות שלה
עדיף בהרבה שנעמה לא תכתוב הודעות "פרק שבועי" עם לינקים ארוכים
אני לא רוצה להרוס לעצמי את הראייה
אבל את יותר טובה מתמיכה טכנית, כל הכבוד לך
מזל ששלחתי לשם את פורמן ולא הלכתי בעצמי

ToryMaster

New member
לדעתי היית צריך לשלוח את צ'ייס

הוא היסמן האולטימטיבי. בכל מקרה, בהתחלה זה מוזר, אבל מהר מאוד מתרגלים וזה הופך לנוח בהרבה.

randomguy

New member
זה היה למקרה שצריך לפרוץ את הקוד של

התוכנה. פורמן פורץ מנוסה. חוץ מזה אני מעוצבן על צ'ייס שהוא לא מנסה להמשיך את הקשר עם קמרון. אם אני אתן לו עבודה זה הנאה בשבילו (ע"ע Love Hurts) יותר בא לי לשלוח לו נזירה שתפליק לו קצת
ובקשר לרזוליציה, אני מעדיף לא להקטין את הכל כל כך...את מציעה לי תרופה שיש לה תופעות לוואי...נעמה יכולה לרפא את הבעיה בלי תופעות לוואי (לפחות לנסות).

Hieros Gamos

New member
זה לא קשור ללינק!

תקשיב, הלינק לא מיצר באורח פלא תמונות, הוא גם לא מביא פופאפים כל עוד אתה לא נכנס אליו. לתפוז יש בצד שמאל של המסך פרסומת ובגלל הרזולוציה הנמוכה שאתה משתמש בה זה עולה לך על הפורום עצמו. אין לזה קשר ללינקים

randomguy

New member
הבנתי שזה קשור לרזולוציה אבל

אני חושב שזה קשור ללינקים כי רק בשרשורים של "הפרק השבועי" יש לי את הבעיה הזאת. ואני יודע מה לינקים עושים ומה לא...אני חדש בתפוז אבל על הרשת הייתי כבר איזה עשור שלם. אני רוצה לנסות ולראות עם לינקים מפריעים גם כשהם לא בהודעה הראשית לכן אני מוסיף לינק ונראה מה יקרה...זאת לא בדיקה פולשנית וזה לא יכאב...רק שנייה... http://www.tv.com/house/show/22374/episode_guide.html&season=2

randomguy

New member
צדקתי..זה הלינקים!

כשההודעה עם הלינק פתוחה הכל נהרס וזה מפריע לקרוא הודעות אחרות, כשהיא סגורה אפשר לקרוא כרגיל ולכן עם נעמה תוסיף את הלינקים בהודעה נפרדת (תגובה להודעה הראשית שאי אפשר לסגור) הכל יהיה בסדר.

randomguy

New member
אני עושה עוד בדיקה

אולי אם הלינקים יהיו ב"כתובות אינטרנט נלוות" זה לא יפריע...let's see

randomguy

New member
אחלה! זה לא מפריע ככה! נעמה תקראי:

נעמה אם את קוראת את ההודעה הזאת...תכניסי בבקשה את הלינקים בהודעה של הפרק השבועי (או כל הודעה שצפויה לההפך לשרשור ארוך) בתור "כתובות אינטרנט נלוות" (כמו בהודעה שמעל זאת) וכך תעזרי לי ולמאותגרי רזלוציית מסך אחרים. תודה. רן.

randomguy

New member
בעצם...רק "הפרק השבועי"

הבקשה הנ"ל רק לגבי הודעות "הפרק השבועי".

אני לא חושבת שהבעיה היא בקישורים

בכל אופן, שבוע הבא אני אוסיף את הקישורים כתגובה להודעה ותראה אם זה עוזר

randomguy

New member
תודה נעמה ../images/Emo13.gif צריך לאבחן את הבעיה

כדי לטפל בה, וכשקשה לאבחן אפשר לנסות טיפול לאבחנה מסויימת (בעיה בקישורים במקרה זה) ואם הוא עוזר אז סימן שהאבחנה היתה נכונה
אם לא, ננסה משהו אחר. אם הבעיה לא תיפתר אז כמו שהפילוסוף ג'אגר אמר פעם: You can't always get what you want

למעלה