שאלות ובקשות

מימיל

New member
יש לי שאלה

אממ היי... רציתי לדעת באיזה פרקים ראו את אחד מהאנשים הבאים: האוס, צ'ייס, קאדי או קמרון מתנשקים ואם תוכלו תרשמו לי מי התנשק בכל פרק ועם מי תודה רבה רבה למי שיענה :) אה ועוד שאלה, האם פרק 24 היה הפרק האחרון לעונה השנייה? ואם כן מתי זה יתחיל שוב?

fire storm

New member
אני חייב כתוביות באנגלית ל 23+24

אם יש בעברית אז אפילו יותר טוב. פשוט חייב, אני לא כל כך מסתדר גם ככה עם כל המושגים הרפואיים =|

fire storm

New member
מתי מתחילה העונה השלישית?

תאריך מדוייק, יש לי פשוט תוכנה של ספירה לאחור ואני מכניס שמה את התאריך חזרה של התכוניות שאני אוהב שיצאו לפגרה בין עונות(יש לי שמה בינתיים את לוסט ופריזון ברייק).

מימיל

New member
למה ששודר בכלל...(ספויילר)

ולזו שמתחתיי- תודה על התשובה החלקית אבל התכוונתי לנשיקות נשיקות, כמו האוס וסטייסי וקמרון וצ'ייס...

randomguy

New member
תשובה חלקית

שאלה טובה. נדמה לי שאף פעם אף אחד מהם לא התנשק עד לנשיקה של קמרון וצ'ייס. אבל אני מתמצא בעיקר בקמרון ההורסת ואני זוכר שהיא החליפה נשיקות עם הרופא הפילנטרופ בפרק TB or not TB, אבל לא ממש התנשקה איתו - זה היה לחי מול לחי ולא שפתיים מול שפתיים. בעונה הראשונה לא זכור לי שהיא נישקה אף אחד. אם את סופרת נשיקות כמו שנתנו לילדה חולת הסרטן בפרק השני של העונה השנייה אז היו הרבה. כולל צ'ייס שהתנשק איתה ממש בסצינה שערורייתית.

WWE4ever

New member
לי יש שאלה

אני קוראת סמויה שלכם כבר זמן מה. אני חולה על האוס{טוב מה אני עושה כאן אם אני לא?!?}. רציתי לדעת איפה אני אוכל למצוא תרגומים בעברית לעונה ה-1 וה-2, תוכלו לעזור לי?

randomguy

New member
שאלה

מישהו יודע מה היה התאריך שהסדרה התחילה בארץ? כלומר מתי שודר לראשונה הפיילוט? נדמה לי שזה היה בערך לפני שנה אבל אני לא יודע את התאריך המדוייק...סתם רציתי לדעת בדיוק תוך כמה זמן לקח לי להתמכר לגמרי לסדרה עד לרמה שאני מרגיש צורך לדבר עליה כל הזמן

Hieros Gamos

New member
אני לא יודעת אם זה התחיל ישר כשהעונ

ה ה7 של ג'אג נגמרה, אבל אם כן אז ב25.5.05

מקסיקו

New member
איפה אפשר למצוא את ה-D.V.D?

אני מסוגלת למכור את נשמתי בשביל ה-D.V.D של אחת העונות אם לא שתיהן או כמה שרק קיים.. מישהו יודע איפה מוכרים? אם מוכרים בארץ בכלל?

יצא DVD רק לעונה הראשונה

יש גרסה אמריקאית (NTSC) וגרסה בריטית (PAL). בגרסה הבריטית אין כתוביות (באף שפה), וקראתי ביקורות נוספות על האיכות הטכנית של גרסה זו, כאשר הציפיה היא להדפסה משופצת, מתישהו בעתיד הלא-רחוק.

אה, ואת אף אחת משתיהן

לא ניתן להשיג בארץ, אלא רק ביבוא, דרך אמזון וכד'. או אם יש לך קרובים בחו"ל. הגרסה הבריטית עולה באמזון כ-35 פאונד.

fire storm

New member
ו PAL עדיף.

כיוון שזאת איכות יותר טובה של ווידאו. קיצר תחכי.

למעלה