שאלות ובקשות

היתושה

New member
שתי שאלות!...

אהלן! אני מתה על האוס וזו הפעם הראשונה שאני צופה בה למרות שזה כבר שידורים חוזרים... עכשיו, פספסתי משהו באחד הפרקים ומאז אני קצת מתקשה להבין, אז אנא, עזרו לי להשלים את הפער: 1. למה האוס היה צריך לפטר את אחד מחברי הצוות שהוא מנהל? הרי לא ייתכן שמבחינה תקציבית, הרי אחרי שקמרון התפטרה הוא היה צריך לאייש את המשרה שוב, אז בשביל להוציא רופא טוב בשביל להכניס רופא אחר? (אני יודעת שהאיש העשיר השמן הוא זה שאמר להאוס שהוא צריך לפטר, אבל למה?) 2. למה צ'ייס היה מוגן מהפיטורין? ואם הוא היה מוגן אז, איך זה שעכשיו האוס כן יכול לפטר אותו?! (הרי בפרק אתמול וילסון אמר 'תפטר אותו וזהו')??? תודה רבההההההההההההה

T w e n t y 4

New member
שלום שלום!

קוראים לי אושרת ואני חולה על "האוס"!!!!!!!!! בטירוף! אני ממש ממש אוהבת!! אני צופה כרגע בפרקים של העונה ה-1 שמשודרים בערוץ 3. ויש לי מספר שאלות: כמה עונות יש לסידרה?? וכמה פרקים בעונה ה-1 ולפי ערוץ 3, באיזה מספר פרק אנחנו? תודה מראש. אושרת

pink panther 8

New member
תשובות...

1. האוס היה צריך לפטר אחד מחברי הצוות שלו(פורמן צ'ייס וקמרון) בגלל שווגלר(האיש השמן) בחן את שליטתו על האוס. הוא גרם להאוס להחליט את מי לפטר כאשר האוס הגיע לפיתרון אחר שהוא קיצוץ המשכורות של כולם ווגלר סירב וגרם לא והכריח אותו לפטר.... האוס לא הספיק לפטר אף אחד מיכיון שקמרון התפטרה מרצונה... לאחר שקדי הצליחה להעיף את ווגלר מבית החולים האוס רצה את קמרון בחזרה לצוות. 2. צ'ייס היה חסין מפיטורים מיכוון שהוא הלשין לווגלר על מעשיו של האוס. כל מה שהאוס עשה שבדרך כלל היו לא לפי הכללים והחוקים צ'ייס היה מדווח לווגלר. כאשר האוס גילה שצ'ייס הוא זה שהלשין עליו הוא החליט לאמלל אותו ולגרום לו לשלם על מעשיו. האוס לא פיטר אותו כי לא היה צורך בכך ווגלר עף מבית החולים ולא היה צורך לפטר שום רופא אחר.

אז ככה,

יש שתי עונות. לראשונה יש 22 פרקים, היום ישודר הפרק ה21. העונה השנייה משודרת בינתיים רק בארה"ב ועוד לא גמרו לשדר את כולה. ברוכה הבאה!

T w e n t y 4

New member
תודה רבה. ואני לא מאמינה

שהיום הפרק לפני האחרון! אני רוצה עונה שניהההה.. והיא בטח תגיע לטלוויזיה עוד איזה 100 חודשים. אוףףףףףףףף..]:

מנסה לענות

1. האיש העשיר השמן תרם 100 מיליון דולר לבית החולים והוא הפך להיות המנהל של בית החולים או משהו כזה קיצר הוא החליט שהאוס חייב לציית לכל מה שהוא אומר אז הוא אמר לו לפטר אחד מהצוות סתם כי בא לו ובהתחלה האוס החליט על צ'לסי ואז האיש השמן ( גם שכחתי תשם חחח ) אמר לו אותו אתה לא מפטר תפטר מישהו אחר.. ועשיו המנהל עזב אז הוא יכול לפטר את מי שהוא רוצה.. מקווה שעזרתי ועניתי נכון..

blaahh

New member
שאלה

היי אני חדשה פה בפורום וקראתי שהעונה ה-2 תעלה בערוץ 3 באפריל(או שטעיתי). אבל יהיו שידורים חוזרים של פרקים מהעונה ה1?אם כן אז מתי?

pink panther 8

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה...

אממ... אני אישית מקווה שיהיו שידורים חחוזרים של כל העונה שוב כי אנחנו נצטרך איכשהוא להיכנס לעניינים אתם יודעים הם לא יכולים לשדר את העונה השנייה ולא להראות את העונה הראשונה שוב
כי זה בפער של 4 חודשים וזה לא יהיה לעניין אל חוץ מתקוותי לשידורים חוזרים נוספים אין לי מושג
מה ערוץ 3 מתכננים נקווה שהם ישדרו שוב אבל ת'אמת לא נשאר כלום חוץ מלקוות!

blaahh

New member
:) אה כי לא ראיתי את כל הפרקים

שלל העונה הראשונה...מישהו יודע איך להוריד(חוץ מקאזה ואימיול כי זה לוקח איזה שבועיים לפרק...)?

blaahh

New member
מק../images/Emo78.gif בבקשה תענו-

יש דרך להוריד את הפרקים שלא לוקחת שבועיים לפרק?(אימיול) אני יודעת שאסור לכתוב את זה בפורום אז אם מישהו יודע אתם יכולים בבקשה לכתוב לי במסרים?

למעלה