שאלות, ובקשה בסוף

daff29

New member
שאלות, ובקשה בסוף

1.זה נורא אם כלי המים של הנחשים עשוי נירוסטה ולא פלסטיק או זכוכית? 2.איזה ענף של איזה עץ מומלץ לשים לנחשי ביבי מסוג גופר וכרכן? 3.איזה עצים אסור בשום אופן לשים לנחשים מסוג זה ומסוג פיתונים מתכדרים? 4.מה עושים עם בעל שהביא נחש חמישי הביתה? בקשה לסיום, מרכז טיפולי לילדים ומשפחות בחולון שאיבד את מקלוניו האוסטרלים, ישמח לקבל נוספים בתרומה. (אפרופו-שלי חוסלו באופן סופי ע"י החתולים נשארה נקבה ומשהוא שאני מקווה שהוא ביצים). וגם חולדה מורגלת(!) תודה מראש

skalariya

New member
בקשר למספר 4...

מנשקים אותו, ואומרים"איזה יופי!!! מזל טוב לנו !!! " :))) בקשר ל1.- לא נורא, אים זה נירוסטה, ולא משהוא אחר ובקשר לחולדה-אין בעיה, יש לי מספיק, אשמח לתרום :) תפני עלי במסר או 03-635-72-32

dreaming h

New member
מצבכם בכי רע..

חשבתי שהוא הבעייתי בבית.. :) 1. זה לא משנה, העיקר שיהיה נקי 2. תלוי בך, עדיף כזה שיהיה לך נוח לנקות לפני הכנסתו לטרריום. היו כאן בעבר המלצות לענפי אבוקדו או הדרים. 3. למיטב ידיעתי, העץ היחידי שרעיל לזוחלים הוא אזדרכת. 4. ממ. בעלך מקרה אבוד. לגבי הבקשה האחרונה, את רוצה חולדה שמורגלת למה?

רן333

New member
תוספת לתשובות שכבר קיבלת:

לא הייתי מכניס לכלובי הנחשים אף ענף שעלול להפריש שרף, או נוזלים לא סימפטיים דומים. אורן וברוש יורדים מיד מהפרק. את האחרים צריך לבדוק. אגב, אני לא משתמש בענפים או במתקני טיפוס אחרים בכלובי הנחשים שלי, אבל אני חושב שאם הייתי רוצה לדאוג לנחשים לאפשרויות טיפוס, הייתי בודק את האפשרות לבנות משהו מפלסטיק - אולי מצינורות PVC בקוטר מתאים. קל מאוד לנקות "רהיטים" כאלה, והסיכוי שהם ישמשו מקלט לאקריות או לטפילים דומים נמוך מאוד.

למעלה