שאלות הריון

שאלות הריון

1.איך רואים סימני לידה על ציפורי אהבה, לפני שהם מטילים את הביצים? 2.כמה זמן נמשך הריון? 3.האם כשציפור אהבה אוכלת המון זה אומר שהיא בהריון? 4.באיזה גיל אפשר לקחת את הגוזלים מהאמא ולהחתים אותם? שיהיה במזל.

ran 15

New member
כמה תוכים מאולפים כרגע יש לך??

ובאיזה כלובים את מגדלת אותם?? וכמה כלובים? והאם יוצא לך שיש לך כמה מינים באותו כלוב?? והאם את מגדלת אותם בחצר?? ועוד שאלה אחרונה.. את אוהבת תוכים "שונים" ז"א פצועים וכדומה???..

הוווווווווווו

אז האמת אין לי פטגוניה אבל הלוואי שיהיה לי סוף סוף הודעה שמשכה את האנשים להגיב לי תודה אלוהים תודה!! יש לי 4 תוכים(2 מתוכם זה לאבירדס למעשה) 2 כלובים ולאחרונה החלטתי שאני רוצה לקחת תוכים מחיות שהם מזניחים אותם(למרות שרואים על בעלי החנויות רצון טוב) ולטפח אותם כפי שראוי להם אני מגדלת בתוך החדר.

אלTK

New member
אם עדין לא הבנת אז...

לא נראה לי שהוא באמת התענין אלא הוא התכוון לומר לך שזה לא לעינין לשאול אלף שאלות בפעם אחת אלא תשאלי אחת או שתים אבל לא להגזים אגב אני הייתי בטוח ששיקרת בקשר לפטגוניה

אני שאלתי

כמה שאלות,בהודעת פתיחה אחת, אני חיכיתי בשקט ואף אחד לא ענה!וזה היה מתסכל אני לא היחידה שמעוניינת לדעת כמה דברים באותו הנושא בהודעה אחת אתה לא יכול לענות לי על שאר הדברים? מה הבעיה לענות על שאר הדברים אני לא מבינה שאלות קשות מידי?אז תגיד לאנורא אלעד,אתה תמיד יכול ללכת לחנות חיות לקנות ספר

אלTK

New member
המממ

את לא כל כך כנה כי את יודעת שזה לא נורמה ששואלים עשר שאלות בהודעה אחת לכן כל מי שראה את ההודעה שלך מיד עבר להודעה הבאה וגם ענין הפטגוניה לא עזר לך בנושא. ואגב היציאה על הספר לא רעה בכלל רק מי זה אלעד? אם התכונת אלי שמי הוא. א ר י . ( :

D Bowie

New member
היה לי פטגוניה ובוי זה צורח כמו אני

לא יודעת מה...נאלצנו למכור אותו כי השכנים התלוננו שהוא מפריע להם...ולא רצינו שיתבעו אותנו כי איימו בתביעה....כמה חבל אבל הוא הב לשכב על הגב ומרב שאבא שלי תמיד היה עושה לו שששששששששששששששששששש שששקא שששששקט הוא למה להגיד שקט P:

יוסף1000

New member
תוכי אהבה

הכי טוב לגשת לחנות לחיות מחמד ולרכוש ספר שעוסק בכל נושאי התוכים

ran 15

New member
הנה אני עונה...../images/Emo3.gif

1. אין סימנים יש כאלה שאומרים שהם רואים את הזכר עולה עליה ולאחר כמה ימים הבטן שלה טיפה נפוחה (החלק בין הרגלים) 2.ההריון זה בעצם התהליך שקורה בביצה עצמה וזהו כזמן הדגירה בין 18-21 יום תלוי במזג האויר היה לי מקרה של הטלה שבקעה ביום ה-30 (חורף) וכמובן את התכוונת כמה זמן היא עם הביצה?? אז ככה מרגע ההפרייה (ההזדווגות) כל יומיים יש ביצה - ז"א ביום השני הרביעי והשישי לפעמים גם ההשמיני וההעשירי.. (כמובן שיש מקרים בהם יש הטלה מוקדמת או מאוחרת..תלוי..) 3.ציפורי אהבה אוכלים המון כל הזמן -בזמן ההריון אין התוכי אוכל יותר אבל בזמן גוזלים יש כל יום לבדוק טוב טוב אם יש אוכל.. 4.אני מחתים אותם מגיל שבועיים שיש כבר קצת נוצות .. אבל לי יש דרך להחתים צורה שונה מכל המגדלים. אני טוען שהם יוצאים יותר רגועים-השיטה שלי..סוד.- "שיהיה במזל"

אלTK

New member
מישהו אמר ...

פעם בפורום שהוא מחתים יחד עם ההורים שגם הוא מאכיל אותם וגם ההורים יכול ליהיות שזה אתה ואם כן נשמע לא רע אפשר לבדוק.

ran 15

New member
חחחח...חיכיתי האמת לשמוע

כדי לדעת אם מישהו מקשיב לי חחחחח.. יששששששששששש... למען האמת כן כך אני מחתים והם יוצאים הרבה יותר רגועים. יש לי תיאוריה כזאת ברגע ותוכי מסתדר גם איתך וגם עם תוכים אחרים זה תוכי יותר נוח!.

למעלה