שאלות (הועתק מהראשי)

שאלות (הועתק מהראשי)

א. מי הוא היבואן של חברת NIKON ואיפה הוא יושב? ב. האם ישנם הבדלים בעקרונות הצילום עם עדשת מקרו (צילום מקרוב?) ג. האם יש טעם להמשיך לצלם בNIKON FM2 או שכדאי להמשיך להתקדם לכוון מצלמת רפלקס חדשה? זהו לעת עתה תודה רבה לעונים __________________ החיים יפים, חייך!

ted

New member
את כתובת היבואן קיבלת כבר

אין הבדלים עקרוניים בצילום מאקרו מצילום רגיל - מיקום הנושא, החשיפה וכ"ו זהים. חוץ מבעיית המאקרו - עומק שדה זעיר (מומלצת חצובה וצמצם מאוד סגור) ובעיית התאורה - איך מאירים טוב נושא זעיר. לגבי FM2 - אם אתה מרוצה, למה להחליף? יש מצלמות פילם חדשות - עם מדידת אור חכמה ושתומכות בעדשות VR חדשות - תעשה חשבון אם אתה צריך ורוצה. אולי בכלל הזמן לעבור לדיגיטלית?

תגובה

אני מאוהב במצלמת הרפלקס של NIKON אני לא חושב שאחליף לדיגיטלית כל כך מהר מה גם שזה מקפיץ את המחיר לא אמכור את הניקון היא הוענקה לי ע"י מישהו חשוב שנפטר. אך היא החלה עושה בעיות נתקעת וכו' לכן אני מתלבט! האם ישנן עדשות מקרו לקוטר שלה?

ted

New member
יש לה 60 מ"מ - החדה ביותר של ניקון

105 מ"מ ו 200 מ"מ (יקרה) מאקרו. אפשר גם להשיג מאקרו מעולה עם סט טבעות והעדשה הקיימת שלך (יש לי מאמר באיזה מקום בפורומים בנושא). אם אתה שוקל להחליף (להוסיף) מצלמת פילם - אז ניקון F75 לא יקרה ומצויינת, ותומכת בכל הקונצים החדשים.

גידי@

New member
תשובה אחת לאחת

א. יבואן ניקון הוא פוטו הדר רח אחד העם 36-38 ת"א ב.פרט יותר ג.האמת קשה לענות זהה אישי אני הייתי משדרג למצלמה כמו F100 או F80

למעלה