שאלות הדף

KRUEGER

New member
וול אממ

מניסיון אישי... כן זה יכול לקרות... ומי שאמרה שזה מחזק את שרירי הרחם וכתוצאה מכך מחליש את כאבי המחזור, אז זה מאוד אינדיבידואלי.. על הכאבים שלי לדוגמא זה ממש לא משפיע

שירלי317

New member
אז יש סיכוי

שהרכיבה פשוט לא מחזקת את שרירי הרחם שלך, אלא שרירי בטן אחרים (זה הבדל של מילימטרים בזווית הישיבה ובשרירים עצמם). ועוד אפשרות היא, שאם כאבי המחזור מאוד חריפים, אולי הם נובעים מבעיה אחרת שלאו דווקא קשורה לחוזק השרירים. אבל כמובן שזה אינדיבידואלי. כמו כל דבר בעולם הזה, בעיקר דברים שקשורים לגוף, שלא לדבר על גוף של אישה.. אבל בכל זאת, זו עובדה שהיא גם מאוד הגיונית וגם נובעת כמסקנה מתוצאות של מחקרים שונים בנושא.

../images/Emo41.gifשריר הרחם הוא לא רצוני,כמו שרירי הריאות../images/Emo41.gif

והלב (שריר חלק) אין שום דרך 'לחזק' את שריר הרחם ע"י פעילות ספורטיבית כלשהי. (והלוואי והיתה דרך להחליש או להרפות את שריר הרחם,זה היה עושה לי חיים הרבה יותר קלים
) מדהים כמה בורות ומיתוסים חסרי בסיס קיימים.

ToryMaster

New member
תני לי להבין רגע

קרום הבתולות [זה לא יפסיק להצחיק אותי] שלך נקרע עקב הרכיבה?

SILVER LADY

New member
מיתוס אחד גדול ובולשיט.

שמלבד להצחיק מחוסר ההיגיון שפה זה לא גורם לשומדבר...

את מוזמנת לקרא את תגובתי למטה

ועוד אוסיף,למרות שכבר די נשבר לי מהבורות וההתעקשות לעמוד על השטות הזו ששכנעתן את עצמכן בה. שלמרות מס' שנים לא מועט,של רכיבה אינטנסיבית,נכשלתי בנסיונותי בדרך הידועה והנבונה של רכיבה על סוסים, ונאלצתי להשתמש בגבר,בן אנוש,כדי להשלים את המשימה.

KRUEGER

New member
כבר קראתי את תגובתך למטה

ומצטערת לספר שאני לא מתעקשת פה על משהו בגלל כל מיני סיפורים שסיפרו לי או מיתוסים ששמעתי... אני מתעקשת בגלל שזה קרה לי, והגבר, בן אנוש, שהגיע אחר כך כבר לא היה צריך להשלים את המשימה.

חמודה,צר לי לשמוע אבל

זה לא בגלל הרכיבה! אני לא מכירה את הסיפור, יש נשים שנולדות בלי. את זה תוכלי לשאול את רופא הנשים שלך. א-ב-ל רכיבה לא קורעת את קרום הבתולין, וזה בדוק ,אישית,והשכלתית מבחינתי.

KRUEGER

New member
אני יודעת שיש נשים שנולדו בלי,

אבל תגידי לי.. איך ידעת שקרום הבתולין שלך נקרע?

אהמממ מוכנה לעבור למסרים,ולציין

שזה היה די מזמן....לפני ארבעה ימים חגגתי את יום הולדתי ה36... ושוב-רופא נשים כנראה יעזור לך יותר ממני.

KRUEGER

New member
זה קרה לי אחרי אחת הרכיבות שלי

לפני איזה שנה או שנתיים.. לא הייתי בטוחה בזה במאה אחוז עד ששכבתי בפעם הראשונה, חשדתי בזה ברגע שהלכתי לשרותים..

popi199

New member
אני לא מבינה

רכבת על הקרן??? זה פשוט הזוי שהדיון הזה בכלל מתקיים כי מבחינה פיזית זה פשוט לא יכול לקרות... חבל שאתן מטעות את הילדה...

למעלה