שאלות הגולשים

מ א מ י2

New member
זה לא אותו אייקון ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

-כועס
-מרושע וה-
אמור להיות כזה יותר ציני ופחות כועס. ככה ש..

Jen74

New member
על העונה הרביעית../images/Emo70.gif

בפעם המי יודע כמה... לכל הגולשים החדשים: יש טאגליינס, יש דפים קודמים, לפני שאתם שואלים, תתאמצו קצת, תלחצו על הכפתור של העכבר ותמצאו את רוב התשובות לשאלות. אנחנו שמחים לעזור ולענות על שאלות אבל לא עשר פעמים ביום על אותה שאלה. לפני שאתם שואלים ולוחצים שלח, עשו מאמץ נוסף לראות אולי כבר שאלו את השאלה שלכם בדף הראשון ואולי יש בטאגליינס תשובות לשאלות שלכם. מתוך הראיון שהיה כאן עם עודד פז: על העונה החדשה איפה אפשר למצוא מידע ותמונות על העונה החדשה? "אני מעריך שלקראת העלייה לאוויר של העונה החדשה יהיה מידע גם בעיתונים וגם באתר ערוץ הילדים (זה אמור להיות לקראת אמצע אוגוסוט+-)" האם רובי דואניס עדיין מביים את הסדרה? "כן, וגם כתב יותר מחצי מפרקי העונה החדשה." כמה פרקים יש לעונה הרביעית? "25 פרקים. - העונה הכי ארוכה שהייתה." מי יהיו השחקנים המשניים הקבועים בעונה החדשה (כמו רוני וגרי)? "דבר ראשון, רוני וגרי הם לא שחקנים משניים - הם שחקנים ראשיים. וכמוהם גם אנחנו, ימית ויובל שמשחק את נתן. וגם כמו בכל עונה נוכל לפגוש את ברכה ומר לטין. ובהופעת אורח בלתי נשכחת בפרק הראשון - השחקן נדב אסולין (ששיחק את בדש - המפיק של להקת הבנים בעונות הקודמות)." האם בעונה החדשה יהיה "המסך הלבן"? "כן." ידוע שהתפאורה של הדירה החדשה שונתה - האם הפיג'מות מתייחסים בעונה החדשה לשינוי או שמתנהגים כאילו אין שינוי? "מתייחסים לשינוי - כבר מהפרק הראשון למרות שאת התפאורה של העונה החדשה נתחיל לראות רק מהפרק השני ואילך. גם ההמבורגרי והדירה של ברכה שונו - ובנוסף נוספו עוד 2 סטים חדשים. הדירה של נתן ועוד סט אחד שאשאיר כהפתעה - בכל זאת שתהנה ממשהו." האם גם בעונה הזאת כמו בקודמות תהיה לעודד חברה? "לא, בעונה הזאתי אין לעודד חברה - בפרק אחד מתחיל לו רומן עם מישהי אבל כמו שאתה מכיר את הסדרה בסופו של דבר לוזרים נשארים לוזרים." כמה פרקים כתבת לעונה החדשה? "לא הרבה, 4 פרקים - אחד עם קובי ושלושה עם אילן. כל הפרקים בעונה הזאת נכתבו בזוגות." האם תהיה עונה חמישית ואם כן האם יש עליה פרטים ראשונים? "כרגע לא מתוכננת עונה חמישית." מבט אישי על הסדרה בכלל והעונה החדשה בפרט ספר משהו אישי מנקודת המבט שלך על ימי הצילומים, על העבודה של העונה החדשה. "הנה משהו אישי: את האמת זה קרה גם לאילן וקובי. מדובר ביום הראשון של הצילומים - זה פשוט לא היה יאומן - אחריי שנתיים וחצי שלא צילמנו פיג'מות. הגענו לסט - התחלנו לצלם ותוך כ 10 דקות הרגשנו כאילו לא הפסקנו לצלם. מבחינתי זה היה ממש מגניב - כאילו לא עברו שנתיים וחצי - ההרגשה הכללית הייתה שמעולם לא הפסקנו." האם ישנן רכילויות עסיסיות שאפשר לדעת? "רכילויות עסיסיות זה לא בדיוק אני. אבל הנה עוד סיפור מצחיק באחד מימי הצילומים אני מגיע כהרגלי עם הרכב הפרטי שלי לאולפנים. השעה שש וחצי לפנות בוקר - ואני מגיע לשער ומצפצף כדיי שייפתחו לי אותו. יוצא השומר לכיווני ולא נותן לי להיכנס בגלל שאין לי מדבקה מזהה של האולפן על הרכב. למרות שזה קרה כבר אחריי חודש צילומים שלם שבו בוקר בוקר נכנסתי דרך השער הזה בבוקר - ואני מוצא את עצמי מחנה את הרכב בחוץ ומחפש את המפיקה שלנו בשביל שתכניס אותי. בסופו של דבר הכניסו אותי - את ארוחת הבוקר באותו יום כבר לא היה לי זמן לאכול. אבל לפחות קיבלתי מדבקה של האולפן ומאז אני נכנסתי בלי בעיות - עד היום לא הורדתי את המדבקה למרות שכבר סיימנו לצלם." איזו עונה הכי אהבת? איזה פרק ולמה? "בכל עונה יש פרקים שאני אוהב - לדעתי העונה החדשה שתגיע תהיה הכי טובה ברמת הביצוע שלנו כי יש לנו כבר המון ניסיון וחוץ מזה היא נכתבה כולה על ידינו. והנה שם הפרק מהעונה החדשה שאני הכי אוהב: "תחתונים" - הוא נכתב על ידי אילן ויובל והוא יגיע לקראת אמצע העונה." האם גם לך ימית סול נראית דומה לסנדי בר? "לא, ימית היא ימית - אם כבר אז תצבעי את השיער של לבלונד ותבקשי ממנה לעשות חיקוי של יעל בר-זוהר ואז היא תזכיר לך את יעל." מה היית משנה בסדרה או מוסיף? "הייתי שמח אם היו מצלמים יותר בחוץ." האם היה לך רעיון לפרק שלא ישודר בעונה הבאה? "יש כמה רעיונות שלא נכתבו - אבל זה תמיד ככה. בנתיים הם במגירה." למי מחברי הצוות אתה הכי קרוב? "קרוב לכולם - רובנו חברים טובים."

danit14

New member
אני יודעת שעשו!

שאלתי כי אולי יעשו חדש כי יש שחקנים חדשים !

מ א מ י2

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo219.gif

למה אתם מפרסמים דבר נוראי שכזה פה?! הא?! הא?! הא?! מי הרשה לכם?! אין פה אוהבי מויאל!!
[נכון..?
]

מ א מ י2

New member
מי מכיר ת'ה בכלל ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

ג'ן,יש לך מזל שהראל ועדי מכירים :|. והם חברים טובים טובים. אז אני אתפשר על הענקית הזו. כפרעל הראלי שלי אני יראה ת'ו ביומשלישייייייייי
. חחח..אם אלה כל הקהל של עדי,הבנתי למה היא הייתה מקום 3 (סתאאםם,בגלל הזיופיםם! מויאל היה צריך מקום שלישי,הראלי מקום ראשון ועדי שני)

Jen74

New member
אני דווקא הצבעתי לסקעת ../images/Emo3.gif

האמת שלא אוהבת אף אחד משלושתם, אני שרופה על שירי מימון. אחריה אף אחד לא עשה לי את זה בכוכב נולד. עד ש.... הגיע ג'קו אייזנברג ההורססססס

מ א מ י2

New member
אני מרגישה כאילו את בת 12 :p ../images/Emo219.gif

ג'קו באמת שולטטטט
. מאיה תהיה מקום שני אולי,וג'קו ראשון =] *ג'קו תרדים אותי על החולותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת* כ"ב,אני שמחה שהצבעת להראלי
. זיופיםםםםם

Jen74

New member
תגידי את זה לילדות שלי ../images/Emo3.gif

הן חושבות שאני לא מבינה אותן בכלל.... אני "הזקנה" שלהן.

מ א מ י2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא בת 30 +,3 ילדות (אם זכור לי נכון) 2 תאומות! הייתה כסטטיסטית בפרק "הטברנה של גרי". ואנחנו אוהבים אותה מאוד

למעלה