שאלות ...דל X50V

D v S

New member
שאלות ...דל X50V

X50v זה דגם עם מסך VGA נכון? אפשר להעביר את המסך לרזולוצית QVGA ? למה הוא יותר איטי מ-HP 4700 ? מוכרים דברים כאלה בדיוטיפרי?וכמה הוא אמור לעלות שם? מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמוכר אותו?

mikeoreli

New member
תשובות

1. X50V זה אכן הדגם עם תצוגת VGA. 2. לא צריך להעביר את הרזולוציה לQVGA מפני שהמערכת הפעלה יודעת לבד מה לעשות. בתצוגת QVGA על מסך VGA המערכת מכפילה כל פיקסל פי 4 כדי למלא את המסך. אם אתה רוצה אתה יכול לחפש תוכנה בשם SE_VGA אשר מוסיפה יכולות נוספות שהן בעיקר שיפור התצוגה של המערכת על מסך VGA. 3. הוא יותר איטי מ4705 בגלל שימוש ברכיבים שונים כמו מעבד גרפי, לוח אם, זכרונות וכו', לא סתם ה4705 עולה עוד 150$... 4. דיוטי פרי?
חכה עוד חצי שנה-שנה. עם כל הכבוד בדיוטי פרי מוכרים לרוב מוצרים לא חדשים. 5.כבר התחילו למכור אותו?

2cookie

New member
3. למעשה תוכנות הבנצ'מארק לא מכירות

את המעבד הגרפי ולכן לא משתמשות בו. אם הן היו מותאמות למעבד הגרפי היינו רואים תוצאות טובות משמעותית של ה-X50...

mikeoreli

New member
ואיך אתה יודע זאת?

תוכנות הבדיקה לא אמורות להכיר את המעבד. הן אמורות לדגום ביצועים שונים של גרפיקה ואין מה לעשות אלא להפנים שמבחינת מבחני ביצועים, מכשירים עם מסך VGA יותר חלשים מQVGA וזאת מכיוון שהם צריכים למעשה פי 4 יותר נתונים. אני מבין שאתה חש אהדה רבה לדל וקנאה רבה לHP, אבל עד כדי כך? לא סתם HP גובים 650$, כלומר 150$ יותר מאשר דל והאחרות. יש הרבה פרמטרים כמו איכות המסך, איכות החומרים, ביצועים כלליים, תוכנות, שירות, אחריות ועוד... ה4705 מיועד לאותם מכורים (כמוני, שעוד מעט הולך לקנות) שהיו גם לפני שנתיים ויותר קונה מכשיר באותו המחיר, אם לא יותר. לעומת זאת אני אגיד לך שלדעתי כל עוד לא רואים הבדל משמעותי בביצועים ובמדרוג של SPB, אין להתייחס לתוצאות כעובדה מוחלטת. אם תשים לב במדרוגי הביצועים, כל פעם מכשירים דומים מקבלים תוצאות שונות. לעיתים ה4705 מקבל כמעט 500 נ' בגרפיקה ולעיתים הוא עובד את ה1000 נק'. למה ? לא יודע אבל כנראה יש משהו דפוק בבדיקות. בינתיים אני גם מסתמך על ביקורות של כאלו שרכשו ומבקרים מקצועיים וגם משקלל את הנתונים הטכניים.

2cookie

New member
1. עובדה שתוכנות שכן מותאמות

למעבד הגרפי של ה-HX4700 מניבות תוצאות טובות יותר בשטח. 2. לא כתבתי ש-HP HX4700 נחות מ-DELL X50V, זו פרשנות שלך. האיש שאל מה יתרונות ה-X50V, ופירטתי אותם. אם היה שואל חסרונות היה מקבל חסרונות... בקשר לאיכות חומרים והבנייה, כדאי שתקרא קצת ביקורות. אני משתוקק לנסות בעצמי.. 3. בקשר לבדיקות. הכל יחסי, אתה לא יודע מה הבוחן התקין על המכשיר או מה עברי עליו. קשה להשוות מכשיר שרק יצא מן המפעל למכשיר שהיה בשימוש יותר משבועיים, אבל בכל זאת אפשר להסתמך על כמה תוצאות.

למעלה