שאלות דחופות !!

joxer12

New member
שאלות דחופות !!

שלום לכולם !!
אני משתחרר עוד חצי שנה ומתכנן לעבור להולנד עם בן זוגי שהוא אזרח הולנד. יש לי מספר שאלות שאשמח אם מישהו פה יוכל לענות לי עליהם !!

1.כאשר נתחתן מה הפרוצדורה לקבלת אזרחות הולנדית? תנאים? דרישות??

2.אני רוצה להשיג אישור עבודה לפני המעבר מה הם הדרישות והפרוצדורה החוקית והדרושה??

תודה מראש !!

ליאור

אם אתה משתחרר משירות סדיר רגיל

אז לא משנה מה נענה לך פה, לא משנה אם אתה נשוי או לא - אתה פשוט צעיר מדי.

כשתגיע לגיל 23 תוכל לעשות את כל התהליך כמו שמצוין באתר ה www.ind.nl - ובתנאי שבן זוגך (שוב - נישואין לא ממש משנים פה) אינו סטודנט, הינו מעל גיל 23 בעצמו ומשתכר מעל רף מסויים שקבוע בתקנות ההגירה.

על אזרחות אין לך מה לחשוב בשלב הזה. לא מנישואין. אחרי שתחיה בהולנד מזפר שנים שיהיה רלוונטי בזמן שתתאזרח, ואחרי שתוכיח אינטגרציה - תוכל להגיש בקשה לאזרחות.

Kindofrandom

New member

לצערי החלק של הגיל זה משהו שהרבה אנשים לא תופסים (בקיצור חשבו שאני סתם משקרת ומסבכת את העניינים), מה שתקע אותי במערכת יחסים ממרחק להרבה מאוד זמן.

RonspotNL

New member
החוקים בשנים האחרונות השתנו

והדרישות היום מחמירות יותר

אספרסו2

New member
המחוקק ההולנדי אינו אובססיבי במטרתו

לעצור נערות מרוקאיות בגיל הזיווג להינשא למרוקאים-הולנדים.

אל תהיה נאיבי.

RonspotNL

New member
מה הקשר בכלל?

היום הבעיה היא לא המרוקאים ולא הטורקים אין לי מושג איפה אתה חי אבל הבעיה היום בהולנד יותר קשורה למדינות מזרח אירופה למשל להרבה רמאים שמקבלים קצבאות ברמאות כשהם בכלל גרים בבולגריה וזו רק דוגמא על קצה המזלג

אספרסו2

New member
זה שישנן עוד בעיות

לא פותר את הבעיות האחרות שעליהן יש למחוקק ההולנדי שליטה,
להולנדים שחיים בהולנד הוא יכול להכתיב מתי ואיך יהיו רשאים
להביא להולנד את הכלה או החתן.

RonspotNL

New member
ועדיין המצב השתנה

הבעיות השתנו אין כל בעיה היום עם מרוקאים ותורכים אלא עם אנשים אחרים ממדינות מזרח אירופה כמו שציינתי

אספרסו2

New member
וכך הוכחה יעילות המחוקק

אם "אין כל בעיה היום עם מרוקאים ותורכים "
סימן שהוא עשה את עבודתו נאמנה.

RonspotNL

New member
לא ממש

פשוט המצבים השתנו גם המצב בחברה וגם המצב הפוליטי השתנה אני לא יודע איפה אתה גר ואין לי מושג אם אתה עוקב אחרי מה שנעשה כאן אבל הממשלה לא מתעסקת בהגירה היום גם לא במרוקאים ותורכים אבל כן מתעסקת עם רמאות בשווי של מיליונים אם לא יותר ע"י בולגרים מה לעשות זו המציאות

אספרסו2

New member
אין קשר למה שאמרתי

אבל אנסה שוב להסביר לך,נאמר שאתה גר בבית-דירות,
אין לך שליטה על מי שייכנסו לגור בדירה לידך אבל אתה
תחליט את מי להכניס אליך הביתה.

ההולנדים חיבים לנהוג לפי החוקים האירופאיים ולקבל את המזרח-אירופאים.
לאחרים,הם רשאים להפעיל מנגנון סינון.

למעלה