שאלות- גיוס מתקרב

• פותח הנושא zoeyb
  • פורסם בתאריך

zoeyb

New member
שאלות- גיוס מתקרב

היי חברה, אז אחרי שהצקתי לכם קצת בשלבי המיון שלי סוף סוף יש לי תפקיד, ואפילו תאריך גיוס שהולך ומתקרב הרבה יותר מהר ממה שחשבתי! שזה אומר שאחרי שלב הדאגות הראשון, הגיע השלב השני- אעה! אני מתגייסת ואין לי מושג איך להתכונן! אתחיל בזה שב6/3 אני מתגייסת למודיעין, מסלול מט"מ, אני אעשה טירונות של שלושה שבועות ואז 3 חודשים של קורס. היציאות הן 11-3. מה אני אמורה לקנות? איזה גודל תיק אני צריכה? כדאי לקנות בחנות כמו ריקושט שהיא יקרה אבל יש שם הכל או להתחיל לשוטט בחנויות אחרות? גם הערות שונות בנוגע לתפקיד יתקבלו בברכה, ובכלל כל דבר שיכול לעזור, יאללה, שפכו...

zoeyb

New member
כן, אבל

יש שם הרבה מאמרים וחלק מהם סותרים אחד את השני...

יולההה

New member
עונה

עזבי רשימות ציוד, הכי בטוח שתדברי עם מישהו מהחברות שהתגייסה כבר והיא תגיד לך מה את צריכה ומה לא. עם מה שהיא תגיד לך + רשימת ציוד את תוכלי כבר לבד לצמצם ולהבין מה את צריכה. לגבי התיק לדוגמא, אני קניתי בסוף 80 ליטר ולא 70 (זה הבדל של 10 שח) כי בתכלס עדיף שיהיה לך יותר מדי מקום מאשר פחות מדי ובשירות מעטים האנשים (ג'ובניקים) שמסתובבים עם התיק שמקבלים בבקום אז התיק גם ישרת אותך לאורך השירות. לגבי ריקושט, גם לי אמרו שעדיף ללכת ולחפש ומה ואיפה יותר זול. אבל בניגוד לדעה הרווחת שמנסים לדחוף לך שם דברים שאת לא צריכה, לי לא דחפו כלום ואפילו אמרו לי על דברם שבחרתי שאני לא צריכה אותם בתכלס. לי לא היה כוח להתחיל לחפש, אז את כל הדברים קניתי בריקושט ובסופר פארם וגם שיש לך הנחה של 10% בריקושט אם יש לך אשראי של "יותר". דבר אחרון, את הולכת למודיעין (גם אני
) והתנאים שם סה"כ טובים עד מאוד טובים. יש בקומונת מתגייסי מודיעין 07 שרשור על טירונות במודיעין. את מוזמנת להכנס ולקורא אותו, אני בטוחה שהוא יעזור. בהצלחה!

יולההה

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif די!

באמת? וואי! מה את עושה תגידי?? לא רואים, לא שומעים!

למעלה