שאלות בjava

hahaha2

New member
שאלות בjava

כדי להפעיל תוכנית בjava בדוס כותבים java program_name. שאלתי היא איך אפשר להריץ את התוכנית רק ע"י הפקודה program_name ללא הפקודה java לפני התוכנית? ועוד שאלה לא ממש קשורה אם אני כותב תוכנית שכותבת לקובץ מסויים איפה הקובץ נמצא לאחר ביצוע התוכנית? (הוא לא נמצא בספרייה של התוכנית) תודה

Zack DA

New member
תשובות

1. את קבצי ה- class של ג'אווה צריך להריץ ע"י ה- JVM, הם לא יכולים לרוץ לבד סתם כך. אם אתה רוצה להריץ ללא כתיבת java בהתחלה, זה ע"י סקריפט shell (במקרה שלך, dos), או לקמפל את הקוד ל- exe ע"י gcj, אבל זה מורכב ולא נראה לי שמתאים לך. 2. אם לא ציינת full-path לקובץ אליו אתה כותב, הוא יווצר בספריה ממנה הרצת את התוכנית, כברירת מחדל.

untrots

New member
מצחיק

המממ... זה ממש מצחיק שהוספנות כמעט את אותה התגובה :) טוב, לא ממש...

untrots

New member
תשובה

1) אין דרך טובה לעסות זאת בגלל שקובץ java חייב להיות מורץ בתוך ה-virtual machine ולא יכול לרוץ לבדו. אבל אתה יכול ליצור סקריפט קטן שיעשה זאת. או שאתה יכול ליצור קובץ הרצה פשוט שיריצ את java. 2) הקובץ אמור להיות בסיפריה הנוכחית שהיא הסיפריה שממנה הרצתה. בכל מקרה תריץ find פשוט ותראה איפו היא שמה אותו.

hahaha2

New member
תודה לשניכם אבל

לגבי התשובה השנייה הקובץ שאני כותב עליו בתוכנית אינו נוצר באותה ספרייה הוא נוצר במקום אחר, אין לי מושג איפה, הרצתי חיפוש והוא לא מצא את הקובץ. אתם בטח חושבים שכנראה יש לי טעות בתוכנית. אבל עשיתי עוד תוכנית שתקרא מהקובץ שיצרתי בתוכנית הקודמת וזה עבד. אז אני יודע שהוא קיים איפשהו אבל אני לא יודע איפה. יכול להיות שזה קשור לאפשרויות במהדר שלי eclipse? תודה בכל מקרה

Zack DA

New member
לא קשור לדעתי.

זה נראה כאילו פשוט לא הצלחת לכתוב לקובץ. אולי תעלה לכאן את הקוד, ואני אשתדל להציץ בו.

למעלה