שאלות בתשבץ

MOVEREP24

New member
שאלות בתשבץ

שבוע טוב אז ככה: מושב בשרון _ ר_ _ _ ה במאי צרפתי __ _ פ_ ימה בשוודיה _ טר סעודה חגיגית _ נ_ _ ממלכי ישראל _ _ ב עלם יפה תואר במיתולוגיה היוונית גנ_ _ דס ענף באתלטיקה _ _ _ צ_ _ _ ו_ שת תורתו של לנין _ _ _ ניז_ זן של תפוח דלי_ _ שיח נוי _ מ_ וק פדרציה _ _ _ _ _ ות בי"ד קתולי בימה"ב _ _ _ _ _ _ זי_ _ ה תודה

רותי מ

New member
כמה../images/Emo39.gif

סעודה - משתה מלך - נדב אתלטיקה - קפיצה משולשת לנין - לניניזם זן תפוחים - דלישס פדרציה - התאגדות בית דין קתולי - אינקויזיציה

MOVEREP24

New member
ממשיכים

נדיבות _ י_ _פה ימה בשוודיה _ טר קתטר _ נת_ אזור בארץ _ _ ק א_ לון שמקדים את זמנו _ _ יד_ י אסיא ר_ פא עיר בהונגריה _ץ שיח נוי סמ_וק מחזאי אמריקאי _ וג_ ן אונ_ ל לתרגיה רד_ת בוצע פ_ _ ס סעודה חגיגית _ נ_ _ תודה

רותי מ

New member
ממשיכים../images/Emo39.gif

נדיבות - ביד יפה קתטר - צנתר איזור בארץ - עמק אילון אסיא - רופא? מחזאי - יוג'ין אוניל ליתרגיה - רדמת סעודה- בנקט בוצע - פורס

MOVEREP24

New member
כן נשאר הרבה

התאפקות _ ל_ _ _ ע_ _ _ ת קתטר _ נת_ נהר באירופה _ _ _ ן מחזאי אמריקאי _ וג_ ן אונ_ל אסיא ר_ פא עיר בהונגריה _ ץ לתרגיה רד_ת עלם יפה תואר במיתולוגיה היוונית גנ_ _ דס נדיבות _ י_ _פה ימה בשוודיה _ טר אזור בארץ _ _ ק א_ לון תודה

רותי מ

New member
עונה שוב../images/Emo39.gif

התאפקות - שליטה עצמית קתטר - צנתר מחזאי - יוג'ין אוניל אסיא - רופא לתרגיה - רדמת נדיבות - עין יפה או ביד יפה אזור בארץ - עמק אילון מקווה שהפעם קלטת את הכל מושיק

MOVEREP24

New member
אוקיי רותקה

עכשיו נותר לי אם כך: שן חותכת _ט מושב בשרון יר_ _נה בוצע פ_ _ ס סעודה חגיגית (לא משתה!) _נ_ _ ימה בשוודיה _ טר אסיא ר_ פא עיר בהונגריה _ץ תודה

רותי מ

New member
עוד../images/Emo39.gif

שן - חט מושבה - ירקונה בוצע פורס סעודה - בנקט גם על חלק מאלו כבר עניתי

MOVEREP24

New member
הכל נפתר חוץ מ

אסיא ר_ פא עיר בהונגריה _ץ שיח נוי סמ_ וק ספר של דה אמימצ'יס הל_ וימה בשוודיה יוצא לי וטר האם נכון? תודה

MOVEREP24

New member
אחרונים כאמור

עיר בהונגריה _ץ אסיא ר_ פא וכמובן הימה בשוודיה שיוצא לי וטר

MOVEREP24

New member
תודה רבה

והעיר בהונגריה = וץ בכל אופן האם יש ימה בשוודיה בשם וטר? תודה

למעלה