שאלות בשבילכם!!!

hadarisan

New member
שאלות בשבילכם!!!../images/Emo26.gif

אהלן לכולם אני הדר...צופה גם ב"גבר גבר"...בקושי מצליחה להמקד בסדרה אם אתם מבינים למה אני מתכוונת... בכל מקרה....תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה? 3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)? 4). מי הפייבוריט שלכם?

mary17

New member
עונה

1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? לא הכרתי אותם מספיק בשביל להחליט 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה?
3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)? ברור שהפיבוריט שלנו יהיה מי שנרצה שינצח.. אז מאט כי קווין הוא שתול
4). מי הפייבוריט שלכם?מאט

mary17

New member
אהה ברור שטיירה../images/Emo9.gif וזה לא הדוגמניות

זה הטופ מודל הבאה בגלל זה לא הבנתי את השאלה

hadarisan

New member
כתבתי דומניות מתוך עצלנות...חחחח

טוב עונה לעצמי!!! 1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? טייט ומיד!!! 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה?טיירה שולטת! 3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)?נראה לי שסת' יקח... 4). מי הפייבוריט שלכם? ג'ון ג'ון מושלם!

adar cahlon

New member
זה הטופ מודל הבאה 1?! עונה../images/Emo26.gif

בגלל זה אני לא מבינה?! או שמא שכחתי ת'שמות שלהן.. טוב עונה: 1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? טייט.. פשוט לא אהבתי אותו.. 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה? עם זה טופ מודל הבאה 1 אז לא ראיתי....... מהטופ מודל הבאה 2 אני אוהבת את אמנדה..
3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)? האמת היא שמההתחלה הייתי בעד קווין אבל הוא התגלה כשתול אז אני בוחרת בפאולו.. 4). מי הפייבוריט שלכם? פאולו

niranat

New member
קצת סדר בבלאגן ../images/Emo67.gif

העונה של הטופ מודל שמשודרת בימי שישי זאת עונה 3 ולא עונה 2. כרמן וטיירה - כרמן=כרמן אלקטרה, המנחה של גבר גבר, טיירה=טיירה בנקס, המנחה של הטופ מודל הבאה.

sap sapir

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? טייט 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה? טיירה רולז 3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)? נראה לי שסת 4). מי הפייבוריט שלכם? קווין פיק

גוחגוח

New member
../images/Emo176.gif עונה ../images/Emo176.gif

1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? טייט בע הוא מעוות פחד
2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה? טיירהה
3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)?
הנטרר
4). מי הפייבוריט שלכם?
הנטרררר

../images/Emo27.gifעונההה!!../images/Emo37.gif

1.סת 2.טיירה ברור!!למרות שכרמן גם נחמדה 3.לא יודעת פאולו חמוד 4.אפקורס שקווין פיק!!
בן אדם כזה שווה!!לא רואים כל יום!
וזהווו תהנו!!

oshriti123

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא?אני לא זוכרת את השמות בכלל
אז העיקר שזה לא יהיה מאט(או קווין פ,אבל קווין לא יעוף..) 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה?ברור שטיירה!
3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)?אין לי מושג....רציתי שקווין פיק ינצח אבל הוא ואני לא זוכרת כל כך את מי שנשאר...אז אולי מאט... 4). מי הפייבוריט שלכם?מאט וקווין
(כמו שכבר הבנתם מהשאלון הזה
) חח האמת שמעט הוא היחיד שאני זוכרת בגלל זה אמרתי אותו
אבל הוא חמוד

עונההה

1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא?אני עם המיעוט..חח רון 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה?טייירה ברור 3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)?אני חושבת לג'ון ג'ונסון יש סיכויים טובים ולטייט 4). מי הפייבוריט שלכם?טייט או פאולו המושלמים!!

M a m u s h k a

New member
גמני עונההה

1. אממ לא יודעת.. אה יש מישו בעצםם אבל אנלא זוכרת תשם 2. טיירההה ברוררר.. 3. אממ האמת אני יודעת מי ינצח כבר אז קשה לי להיות אובייקטית(או איך שלא כותבים את זה).. כי מישי פה אמרה ולא שמה סימן של ספויילררר!!! 4. היו כמה שם שאהבתי ממש.. חלק עפו חלק שתולים.. וממי שנשאר והוא לא זה ולא זה- אנלא זוכרת תשם ממש.. אני זוכרת שהיו איזה 2 שאהבתי

../images/Emo152.gifעונה

אני חדשה ד"א (יוליה, עוד מעט 14, אשדוד) 1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? טייט, לא אוהבת אותו..מכוער..
. 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה? טיירה
3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)? אני יודעת מי ינצח אז קשה להיות אובייקטיבית...
4). מי הפייבוריט שלכם? מאט והאנטר

JULI4561

New member
ע-ו-נ-ה-ה-ה-ה-ה

1)את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא
טייט
2).למי שרואה גם דוגמניות [טופ מודל
] מי יותר שולטת: כרמן או טיירה
טיירה .. אבל היא נהייתה מעצבנת .. 3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח
(לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)
לי נראה באמת באמת או שג'ון ג'ונסון או שמט. אבל אין לי מושג .. 4). מי הפייבוריט שלכם
ג'ון ג'ונסון

miss red rose

New member
חדשה + עונה!!../images/Emo140.gif

היי פירסט טינג חח אני חדשה.. התחלתי לראות תסידרה במקרה והזמנתי בvod את השלושה פרקים הראשונים.. בפרק השלישי התחלתי לבכות חחח בצחוק
כי סת המושלם שלי שהתאהבתי בו מהרגע הראשון
עף... ומאז התעצבנתי קצת על הסידרה בכל זאת אני אענה לשאלון
1).את מי הייתם רוצים לראות עף בפרק הבא? טייט המניאק הזה! 2).למי שרואה גם דוגמניות מי יותר שולטת: כרמן או טיירה?טיירה ברור 3).איזה מהבנים אתם חושבים שינצח ? (לאו דווקא זה שאתם הכי אוהבים תנסו להיות אובייקטיבים)? ג'ון או פאולו 4). מי הפייבוריט שלכם? סת!! אבל העיפו אותו
אז ג'ון

7Dayana7

New member
עונה...

1)טייט ומהר!!! 2)שתיהן יפות ושולטות אבל כרמן הרבה יותר סקסית 3) ראיתי כבר את כל העונה אני יודעת מי ינצח 4)פולו... איזה שווה הוא !!! הכי יפה מכולם....

למעלה