שאלות בקשר לתאר"ן

bamba 19

New member
שאלות בקשר לתאר"ן

1. יש אישור רפואי מיוחד לתאר"ן ?או שזה האישור הסטנדרטי של רופא משפחה? 2. יש סיכוי שיתנו לי לצאת באמצע התאר"ן לכמה שעות ?(פגישה מסכמת לפני יציאה לפולין) אשמח לתגובה בת-אל

1. אישור סטנדרטי רגיל

2. תלוי ביום ובמדריכי הקורס... רצוי לברר מראש כדי למנוע סיבוכים ובעיות

ambu

New member
שאלה בקשר למדריכים....

אני מתנדב דתי ואני יוצא בעז"ה לקורס מדריכים. אני מעוניין לברר על הכשרות במקום שבו מתקיים הקורס. למי צריך לפנות כדי לברר? ואם מישהו כבר יודע אז אני אשמח לתשובה....

כעקרון מד"א מתחשב

ולכן לוקח רק מקומות כשרים לידיעתך המקום הוא המקום בו נערכים קורסי ההכשרה לבנות שירות בכל מקרה אם אתה זקוק לכשרות ספציפית פנה לאחראי המתנדבים שלך שיפנה למוטי נווה בצורה מסודרת בנושא ואני בטוחה שהוא יוכל לענות

Seidman

New member
BKF*

לימדי לכתוב בשפת רשת תקנית!

tani101

New member
כן האוכל כשר...

האוכל כשר גם באונים וגם בהדסה נעורים אבל זה לא כ"כ משנה כי כשתראה אותו לא ממש יהיה לך חשק לאכול לכן קח טיפ תביא המון אוכל במיוחד שימורים ומנות חמות..... ואם אתה צמחוני אז אני משתתפת בצערך...גם האוכל לצמחונים מזעזע שם ברמות...אבל בכל אופן אתה תהנהההההה שיהיה בהצלחה

ambu

New member
תאמיני לי אחרי שהתרגלתי

לאוכל בישיבה יש לי קיבה חזקה..... ולמדתי לאכול גם בלי חשק.... בכל אופן תודה על העצה..... נ.ב-את טני מדימונה? נראה לי שפגשנו אותך היום....

בחייכם, אל תהיו רעים...

האוכל בהדסה נעורים סביר ביותר ובארוחות מסויימות אפילו הייתי אומר שהיה אוכל טוב. אונים זה כבר סיפור אחר לגמרי...
כתם שחור בהיסטוריה (ובצלחת) של מד"א...
(מי שהיה בקורס מדריכים של שנה שעברה יודע בדיוק על מה אני מדבר)

ambu

New member
היום דיברתי עם האחראי מתנדבים

שלי (וגם עם מוטי נווה) והבנתי מהם ששבועיים מהקורס כן יהיו באונים....

החוזר שיצא מדבר על זה

שהשנה זה בהרצוג זה לפחות מה שהחוזר הנוכחי והעדכני אמר

Lydo

New member
מתוך סקרנות :)

ההערה לגבי השם של המקום, היא הייתה רצינית? או שאני קצת איטי?

billyray

New member
עוד שאלות בקשר לתאר"ן

1)יש כאלו שלא עוברים את הקורס? כמו במדריכים לדוגמא... 2)מישהו יכול לתת רשימה של הנושאים שלומדים בקורס? חוץ מפריסת התער"ן...

Seidman

New member
נממ

1. צריך להיות ממש דביל לא לעבור את הקורס הזה. רבים הם הדבילים שאני מכיר שעברו את הקורס הזה ועד היום אני מתפלא בכלל על איך הם הגיעו למד"א 2. חזרה על ק' 60 + רשימת תרופות. לא הייתי שם אבל זכור לי שזה החומר +-

tani101

New member
תשובות..

יש כאלו שלא עוברים את הקורס והם צריכים לעשות מבחן במועד ב' כמובן שמד"א לא כ"כ אחראים אז הם לא דואגים לעשות להם מבחן שני.. מה לומדים בתאר"ן... 1.חזרה כללית על קורס 60 2.החייאות מכשירים 3.ניתוחי שטח כירוגים(טרוקר קוניוטומיה אינטובציה נידל-אפליקשיין ועוד...) 4.חילוץ נפגע מתאונת דרכים...בדגש על נפגעי טראומה.. 5.פריסת התאר"ן במקרה של אירוע רב נפגעים.. חוץ מזה יש המון הרצאות...על נושאים כמו פגיעות ראש המערכת הסימפטטית והפראסימפטטית החוק ההומנטרי(רצוי כרית בהרצאה הזו)ועוד כל מיני דברים מענינים במיוחד....חחחחחח הכי חשוב להנות מכל רגע..

למעלה