שאלות בקשר לקניית משור נימה

שאלות בקשר לקניית משור נימה

לא מזמן קניתי משור נימה ממש בזול ברוזנפלד בצומת סגולה תיארתי לעצמי שבאיזשהו שלב אקנה משור טוב ויקר יותר אבל בתכלס פשוט רציתי להתחיל ולראות איך זה הולך ניסיתי למצוא משוריות יותר דקות ועדינות בשביל המשור ומסתבר שפשוט אין משוריות כאלו שמתאימות לו המשוריות שמתאימות למשור הזה מתחברות אליו עם פינים בקצה ולמשוריות הדקות יותר שאפשר להשיג בארץ אין פינים והן מתחברות למשורים מתוצרת גרמניה(שלי סיני או משהו) בכל מקרה אחרי ניסיונות רבים שנכשלולהשיג משוריות מתאימות או מתאם אני רוצה לקנות משור גרמני בתקווה למצוא אחד במחיר סביר למישהו פה יש המלצות על משור ספיציפי או חנות ? ההתעקשות על המשוריות הדקות זה כי אני מנסה להכין פאזלים - אם למישהו פה יש ניסיון עם זה אני אשמח לטיפים תודה

eytcor

New member
לא מסור חדש יביא לך את הישועה

עליך להמשיך לחפש מסוריות טובות כי גם במסור החדש תצטרך מסוריות דקות וזה לא כל כך ישנה עם הוא יוצר בסין או בגרמניה. אין ברירה, אנו גרים היום בכפר גלובלי ואין מנוס מהזמנה דרך האינטרנט בחו"ל. קרא דברים בנושא שכתבתי לי לפני כחודש.

ku harel

New member
חבל שלא ראיתי את השרשור מפברואר...

אני מצאתי מסוריות לנימה שרכשתי ברוזנפלד אצל שזר במפרץ חיפה. יש להם 5 סוגים של מסוריות עם פינים המתאימים למסור הסיני שרוזנפלד מכר במבצע. הדקות ביותר הן אכן בנות מילימטרים ספורים.

קיטינג

New member
הבהרה

אם זה לא היה מובן ממה שכתבתי- יש מסוריות דקות כמו שאני רוצה בארץ הן פשוט לא מתחברות למשור שלי ואני לא צריכה לחפש אותן כבר מצאתי

פפפפפפפפפ שלומלום

ראשית לא ציינת מהיכן את /איזור בארץ , שנית בת"א אצל מאטקו - ברזילי 9 יש מסוריות וניתן להזמין ,בחדרה, - אצל יעקב מלכה , איזור תעשיה נווה חיים , בחיפה אצל שזר- במפרץ חיפה , בקיצור לא להתיאש, יש הכל בארץ

קיטינג

New member
אני מתל אביב

ואצל מטקו כבר הייתי אני מפשת משוריות של חצי מ"מ ומטה, או אפילו 0.7 מ"מ ומטה. יש כאלו אבל אין להם פינים, אז הם לא מתחברים למשור שלי. ניסיתי להשיג מתאם דרך מטקו אבל זה גם לא הלך ומישהו שמייבא משורי נימה שדיברתי איתו טען שגם אם היה לי מתאם אז המשור שלי היה קורע אותן תוך שניה למישהו פה יש ניסיון עם משוריות כל כך דקות ומשורי נימה סינים? בקיצ' אני עדיין מבקשת המלצה על משור ....

ku harel

New member
את חוזרת על השאלה

ואני חוזר על התשובות.... גם אני מת"א:), גם אני רכשתי אצל רוזנפלד את אותו מסור הנימה הסיני שיש לך ואת המסוריות הדקות לפאזלים השגתי אצל שז"ר במפרץ חיפה ולמסוריות אלו יש את הפינים. צרי קשר במסרים אם את רוצה לראות דוגמא למסוריות. בהצלחה.

ku harel

New member
מסוריות הנימה של רקסון

2.79 מ"מ מספיק טוב לפאזל? אגב, יש להם גם דקות מאלו...

למעלה