שאלות בקשר לצבא

liramta

New member
שאלות בקשר לצבא

1.אז ככה קיבלתי השבוע זימון למיונים בב"ש ב14.6 לחייל בגופי תיאום ותכנון באשכול תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט, בחוברת שקיבלתי עם המנילה היום לא מפורט על זה כלום, מישהו יודע מה זה ואם כדאי לי לנסוע עד ב"ש(אני גר בחולון) בשביל זה? 2.קיבלתי היום(אני יודע שזה מאוחר אבל הסיכום פרופיל שלי נדחה לחצי שנה ויש לי פרופיל רק שבועיים) מנילה(יש לי פרופיל 64) ובדירוג אשכולות הדורשים מיונים קיבלתי רק אפשרויות של מקצועות מחשב(תכניתן, מנהל תשתיות מערכות מחשוב), תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט(חייל בגופי תיאום ותכנון), תפקידים בחיל החינוך(מדריך נוער בסיס), מסלול יעודי לקצונה(קצין לוגיסטיקה, קצין שלישות), רפואה(חובש) ותפקידי מודיעין(מפענח תצלומי אוויר). לפי זה אני יכול לדעת מה הקב"א שלי בערך? 3.אני מעוניין ללכת למיונים של פקח אוויר, השאלה שלי היא אם זה לא מופיע במנילה אני יכול לבקש ואם יש לי סעיף ראיה אני יכול ללכת למיונים של זה. תודה לכל העונים!

אממ אני מנסה לענות...

1)קיבלת זימון??? תלך! זה לא שאתה יודע מ'זה ואתה לא רוצה (למרות שתמיד עדיף ללכת) אולי זה יעניין אותך? חוץ מיזה שתמיד צריך ללכת.. אם אתה לא מעוניין בתפקיד אתה הולך וחותם ויתור... אם אתה פשוט לא בא הצבא רואה את זה כויתור אבל הם לא אוהבים את הרעיון שלא הודעת מראש ואז הם פחות מתחשבים ברצונות שלך. בקיצור--> תלך... קיבלתי אוטובוסים בחינם לא? אז צדיע לך שאתה יכול להשתמש בכרטיסים האלה גם לרכבת למרות שרשום שלא.. אם אתה רוצה ליסוע ברכבת אתה מביא את הכרטיס הזה למנהל התחנה והוא נותן לך כרטיס כזה של מילואים חחח אני כל הזמן עושה את זה :) 2)יש מצב שלפי זה אתה יכול לשאר את הקב"א אם אתה יודע כיצד זה מתחלק אבל אתה אף פעם לא תדע בוודעות אלה אם כן יש לך פרוטקציות ותאכלס זה גם לא משנה... אולי זה סתם מסקרן 3)במניהל יש לך אפשרות לרשום תפקיד שאתה רוצה ולא נתנו לך לבחור. הם מסתכלים על זה ולפעמים פונים אלייך לפעמים לא. תלוי מ'זה סעיף ראיה... יש לך ראיה לקויה או שאתה סתם צריך משקפיים..? בכל מקרה תרשום המ שאתה רוצה בלי קשר לפרופיל או למנילה... תזכור שבצבא לא נגדך חשוב לו שלך יהיה טוב כדי שתוכל לעזור.. כי מי שמרוצה עושה את העבודה בכיף נ.ב: לא אין לי שום קשר לצבא חח

shiran™

New member
אתה יכול ללכת לפורום מתגייסים

אולי שם יעזרו לך יותר. למרות שגם פה יש כמה תותחים בנושאים האלה.

למעלה