שאלות בקשר לסיאנס

שאלות בקשר לסיאנס

אני בן 17 ולא מזמן עשיתי עם ידידה שלי סיאנס. הסוג הזה של הסיאנס נודע לי פעם ראשונה, זה סיאנס עם עפרונות! אני יפרט עם מישהו יבקש. עכשיו הרוח דיברה ואמרה כמה דברים: -היא בת גילנו -היא קרוב שלי מצב אבי -היא רוצה למסור לי מסר כלשהוא, והמסר הוא שסבי ימות בקרוב. -היא בכלל זכר! האם זה אמיתי? הוא אולי הרוח שיקרה או אמרה שטויות? ועוד משהו, איך עושים סיאנס עם ספר תנ"ך, מפתח וחוט? תודה! דולב.

אממ מסובך טיפה

שני ילדים יושבים אחד מול השני שכל אחד מחזיק 3 עפרונות בצורה כזאת |_|. ואז צריך להגיד בקול רם לאיזה צד זה כן ולאיזה זה לא, זאת אומרת, אפשר לבחור שהצורה הזו >< תיהיה כן וההפך תיהיה לא. ואז מתחילים לשאול \:

פעמים רבות רוח משקרת היא כמו

בני האדם בעלי אופי משלה הפכפך ולא החלטי, אין להאמין לכל מילה שהרוח מוציאה, ואני אישית לא שמעתי כלל על סיאנס עם עפרונות...

פעמים רבות רוח משקרת היא כמו

בני האדם בעלי אופי משלה הפכפך ולא החלטי, אין להאמין לכל מילה שהרוח מוציאה, ואני אישית לא שמעתי כלל על סיאנס עם עפרונות...

Dark faith

New member
שלום דולב,

בהתחשב בעודה שאינך גולש קבוע בפורום- אני אחזור על דברים שתמיד אמרנו. סיאנס איננו דבר מובטח בכל הנוגע לעובדות. לרוב- מי שאתה מבקש לעלות על לוח הסיאנס למעשה איננו הוא. לרוב- בדומה לאנשים- גם רוחות\נשמות\ישויות משקרות. אני לא יכולה להגיד לך אם הרוח שיקרה או אמרה אמת- אני רק יכולה להגיד לך שלא מומלת לקחת בערבון מלא את דבריה. בנוסף= חשוב להדגיש כי סיאנס איננו דבר בטוח לעשות, וכל נואי התיקשור הללו אינם מומלצים בכלל- לפחות ללא מדיום-מתקשרת.

למעלה