שאלות בקשר לניקוי

שאלות בקשר לניקוי

שלום, טוב, יש לי שתי שאלות שדי מטרידות אותי..... יש לי שיש אבן קיסר בהיר ויש בו בכמה מקומות כתמים שנראה כאילו הם מתחת לשיכבה העליונה (הם לא היו שם קודם אז זה לא משהו בשיש)- לא משהו שאפשר לנקות. אם מישהי יודעת משהו בקשר לזה ואיך לנקות את זה, אני ממש אשמח! וגם בקשר לריפוד בהיר של כיסאות בסלון. איך מחזירים אותם מצבע אפור לצבע שמנת....? תודה!

שירהלה1

New member
בקשר לכסאות:

מים חמימים עם אבקת כביסה יעשו את העבודה מצוין אני מעדיפה לעשות את זה באמבטיה ,משפשפת היטב -עדיף עם מברשת קשה, ועם צינור הדוש שוטפת היטב. חיבוש- מוציאה את הכסאות למרפסת ומעמידה אותם בשיפוע לנזילת המים. המינוס-שלוקח לכסאות יומים-שלושה להתיבש(תלוי במזג האויר( בהצלחה!

בקשר לשיש

זה החיסרון של הקיסר הבהיר. גם לי יש את אותה הבעיה. זה כתמים שנספגים בשייש אבל עם הזמן הם דוהיים ונעלמים. אני עדיין לא מצאתי את הפיתצצרון להם אלא רק להמנע מדברים מסוייימים כמו כתמי קפה ותה, יין אדום והשיא אצלי הייה שקיות סופר שהונחו על השיש הרטוב והכיתוב עבר לשיש ובמשך שבועיים היתה לי פרסומת כל יום מול הפנים לסופר עם השקיות הכי אל איכותיות שיש. בהום סנטר הציעו לי חומר שאמור לאטום את השיש אבל אני עושה המון דברים ישירות על השיש כמו לישה ורידוד בצקים ולכן אני מפחדת לשים חומר כימי.

YULI9

New member
לשיש, תנסי לשפשף את הכתם במיץ לימון

כדאי לנסות קודם בפינה נסתרת. שפשפי ותשאירי ללילה.

נועית10

New member
כתמי שיש-ניתן להסיר עם אסטוניש

קני נוזל או קרם של אסטוניש- ושפשפי עם סקוצ' על הכתם ופלאים הכתם נעלם. גם אני בהתחלה נבהלתי מהכתמים של התה והקפה ולא ידעתי איך להוריד, אז אסטוניש עושה עבודה נפלאה. ניתן לרכישה בכל סופר מרקט.

כשמנקים כתמים בשיש תמיד תמיד

לנקות כלפי פנים הכתם ולא כלפי חוץ ישנם כתמים שנמרחים ואז במקום להקטין אנחנו מגדילים את הכתמים

למעלה