שאלות בקשר לבנייה

• פותח הנושא isak
  • פורסם בתאריך

isak

New member
שאלות בקשר לבנייה

יש לי טיסן ARF (או כך הם קוראים לזה) יש לי כמה שאלות בקשר לבנייה: 1. איך מחברים את הצירים של ההגאים? כלומר איך עושים את החריץ בהגאים ובמיצבים על מנת להכניס את הציר? 2. הכנפיים מתחברות ע"י ציר אלומיניום לגוף. בנוסף ישנם מין שני ווים המתחברים על הכנפיים מבפנים. השאלה איך לחבר את הכנפיים, כך שלא יתפרקו בטיסה, אך ניתן יהיה לנתקם לצורך איחסון. בתודה, איציק

poziman

New member
>גובה

arf- almost ready to fly פשוט בונים על פי ההוראות, הטיסנים האלו באים כך שלא תצטרךך להשקיע יותר מ4 שעות עבודה במקרה הרע, פשוט יש לעקוב אחר ההוראות במדויק.

isak

New member
ההוראות הן בצ´כית

ואני לא מבין שם אף מילה... כמו כן הציורים לא מובנים במיוחד.

alonj

New member
צור קשר טלפוני

איציק שלום. אני כרגע מסיים לבנות ARF, ואשמח לעזור לך לגבי איך-לבצע-מה. צור אתי קשר טלפוני בשעות הערב (אחרי 21:00) בטלפון 09-7414595, ונדבר. אלון.

אם אתה מתכוון לבנות עוד טיסנים

ממליץ לך לרכוש ערכה מיוחדת בחנות טיסנים לנושא. 1.כלי מפלסטיק שמלבישים על ההגה,ובמשיכתו מסמן חריץ דק לאורך אמצע הגה. 2.כלי מפלסטיק המשמש בתור כלי קיבוע ודרכו נועצים סכין מיוחדת לנושא שבוצעת חריץ בבלזה (הלהבים באים בשני גדלים) כל הסיפור כ 50 ש"ח ומומלץ מאוד! (חבל לנסות עם סכין חיתוך,שכן לא תקבל לעולם חריצים על אותו הציר) לגבי חיבור הכנף,מסור שם הטיסן ויצרן. יתכן שניתן יהיה למצוא סקירה עליו באינטרנט ולהבין מאחת התמונות...

poziman

New member
בהשוואה לזה...

הarf האחרון שבניתי היה rtf....

isak

New member
כן../images/Emo4.gif

חוץ מהכנפיים, וגוף הפיברגלס, צריך לבנות הכל ...

למעלה