שאלות, בקשות ותהיות

אפרסקה

New member
שאלה על מתנות לבריתא/לידה ../images/Emo130.gif../images/Emo77.gif

1) לקולגה לעבודה נולדו נכדות תאומות. היא למעשה זאת שהחלפתי בתפקיד החדש ואנחנו עובדות די צמוד. אני רוצה לקנות משהו בסכום סביר אבל לא יקר מידי (נניח 100 ש"ח לשתיהן). לא יודעת אם יהיה אירוע ולא נראה לי שאלך אם כן. האם לקנות לכל תינוקת חליפה נחמדה (נניח מפוקס), או אפילו מתנה אחת לשתיהן - 2-3 ספרים נחמדים, נשמע סביר? 2) בריתא לחברים ושכנים טובים, בת שניה כשהבכורה בגיל של ענבר (2.8). נלך שלושתינו (אבא אמא וענבר אם כי אני לא בטוחה שענבר נחשבת במניין "מנה"), זה במסעדה. לא יודעת למה אבל לא בא לי להביא כסף מזומן אלא מתנה - זה נורא לא מקובל או שזה עובר? ואם כן אז באיזה סכום המתנה - 250-300 ש"ח זה סביר? (חשבתי לקנות מצעים איכותיים או משהו בסגנון) תודה, אפרסקה.

מאיו

New member
מתנה לבריתה

אני מאד שמחתי לקבל בגדים 'שווים' מפוקס. לא כאלה שהייתי קונה בכל מקרה אלא יותר מהודרים. אני חושבת שמתנה כזו מתאימה לשני המקרים.

אלה 2

New member
../images/Emo41.gifסתם עוד רעיון...

רועי שלי קבל מתנה להולדת אביה עגלת עץ עם קוביות (מעץ כמובן) בגימור יפה, נראה עתיק כזה. אני מתלהבת מהמתנה הזאת, כי היא תוצרת של חברת "צעצועץ" שכל אמניה הם אנשים מוגבלים והעבודה והתוצר- מושלמים!

אלהלי

New member
../images/Emo35.gifשמלה לבנה שחדרה לכביסה כחלחלה...

וקבלה גוון תואם היש דרך להחזיר עטרה ליושנה...

אלהלי

New member
נישט ההין נישט ההר

הגוון הכחלחל לא מוצלח וזוהי גם שמלת השבת של הגן שאמורים לבוא בלבן..

נסי עם קליה

אני הצלחתי פעם להוריד גוון ורוד מבגד, אבל זה לא תמיד מצליח. אני שופכת על הבגד קליה, מניחה ל 10-15 דקות, מוסיפה מים ומשרה במשך 24 שעות לפחות. משם למכונת הכביסה בתקווה שהצבע ירד.

יופיופ6

New member
נסי לעשות לשמלה כמה פעמים כביסות

(כמובן בלי צבעים אחרים
) הצבע אמור לרדת. נשמע מוזר אבל אצלי זה עובד.

ligo

New member
../images/Emo175.gifכמה חלב שותים בגיל

7 שבועות בארוחה? אני רוצה להשאיר את ילי לשעה וחצי עם הסבתא- כמה חלב שאוב צריך להשאיר בבקבוק? ואיפה אפשר למצוא שקיות הנקה של פלייטקס? נאמר לי שיש מחסור אצל היצרן...

אלה 2

New member
אני קניתי שקיות מהסופרפארם

וחוץ מזה- אם זה חד פעמי- תוכלי להשאיר מוכן בתוך בקבוק. ולגבי הכמות- זה תלוי במשקל. לא? אביה אכל כ- 60 מ"ל.

למעלה