שאלות, בקשות ותהיות

ifi האחת

New member
יום הולדת שנה

שלום, הקטן שלי חוגג עוד מעט יומולדת שנה, אציין שיש לנו בית לא גדול במיוחד אבל יש לי משפחה לא קטנה וגם לבעלי (אני מדברת רק על אחים ואחיות + בני זוג וילדים) משהו כמו 20 איש, וכדי למנוע העלבויות כדאי שאזמין את כולם.... ההורים שלנו לא מתלהבים שנעשה אצלם.. העניין הוא שבבית שלנו זה יהיה צפוף, למשהו יש רעיון למקום נחמד באזור חיפה\הקריות שם אני אוכל לעשות את המסיבה (כדי לעשות אירוע קטן). אני גם לא רוצה שזו תהייה הפקה רצינית, וזה יצא מפרופורציה, זו בסך הכל יומולדת... אשמח לרעיונות, תודה

mero44

New member
הפעלה במסיבת ברית../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif

אשמח לקבל המלצות לגבי הפעלה (רצוי ליצנית) למסיבת ברית שאנו עורכים בחודש הבא בנס ציונה ההפעלה כמובן לילד הגדול (בן 3) תודה

hadasharon

New member
גראפס חייבים?

לפעמים התינוקת שלי (בת 4 חודשים היום) לא עושה גראפס אלה נרדמת בסוף ההנקה, חשוב לעשות לה גראפס? עד היום לא התעקשנו גם לפני השינה של הלילה, האם גראפס זה הכרחי?

hadasharon

New member
טיפטיפות של כצת

היום התינוקת שלי בת 4 חודשים והתחלתי לתת לה 3 טיפות ברזל למה אין פה טפטפת? אין אני אמורה לתת 3 טיפות אם אין טפטפת? לקחתי את הטפטפת של הAD שטפתי טוב ונתתי לה ברזל לכפית כמו שאני עושה עם הויטמינים לא נראה לי שככה אעשה כל יום, מה עושים?

אפשר לצאת לפארק../images/Emo203.gif

בשעות אחר הצהרים נעים בפארקים ואפשר בהחלט לעשות חגיגה נחמדה. הייתי גם בעבר ביומולדת ביערות הכרמל. היה נחמד אבל לי זה נראית הפקה מאד גדולה. אפשר לבקש מהמשתתפים שיביאו לעצמם כיסאות ולדאוג למחצלת גדולה לילדים.

יופיופ6

New member
בכל מקרה את צריכה להעביר לכפית

גם אם אין טפטפת, את תראי שהנוזל (בקושי) יוצא בטיפות. אין שום בעיה לספור שלוש ולתת. בהצלחה ! (ומזל טוב לחגיגות ארבעה חודשים )

hadasharon

New member
אני מטפטפת לתוך הכפית

אבל השאלה היא איך את היית מטפטפת ללא טפטפת?

יופיופ6

New member
בפנים אמנם אין טפטפת אבל הפתח שדרכו עובר

הברזל הוא קטן. ולכן זה יוצא בצורת טיפות. אמור לפחות להיות ככה. אם זה לא ככה. אז תקני של חברה אחרת. נסי לטפטף את זה לכפית ותראי.

יופיופ6

New member
אני הייתי מהמתעקשים

אבל ממש לא חייבים, אם זה לא מפריע לה. היא לא מתעוררת מזה? כי אצלנו לשניהם זה הפריע.

דש1דש

New member
תלוי בילדה!

יש ילדים שלא צריכים את זה - עיקר אם ינקו בשלווה ונרדמו - אם אין בעיות - אין הסטוריה של פליטות מתוך שינה- אז אין בעיה! שתי הבנות שלי עשו גרפס מעט מאוד פעמים - ובעיקר אחרי יניקה עצבנית - לרוב פשוטלא היה - מהר מאוד הפסקתי לנסות לעשות להן ולהכתי איתן.

גילית44

New member
אנחנו השתמשנו בזה עם הפתח

שיוצר טיפות מדוייקות. לסרבנית שלי שלא היתה מוכנה לקחת את מה שיש בתוך הכפית נתתי באמבטיה, זה היה ריטואל ממש - נכנסים לאמבטיה (כנראה שזה טוב לילדים שנרגעים באמבטיה ולא כאלה שנלחצים) ודבר ראשון - ברזל בכפית.

chompi1

New member
אצלי, שני הילדים כמעט ולא היו עושים גרפס

בהתחלה הייתי מנסה ומנסה ולא היה יוצא כלום. מהר מאד הפסקתי לנסות... אבל זה בהחלט לא הפריע להם.

היינו בגרנד קניון של חיפה יש מקום אדיר

שם הלונה גרנד והוא מקום מהמם ונחמד ליום הולדת לפי מה שהבנתי הם עושים הפעלה ליום הולדת נסי שם

למעלה