שאלות בנושא Gameshark

שאלות בנושא Gameshark

אני מתכוון לקנות gameshark בזמן הקרוב, ויש לי מס´ שאלות: 1. השאלה החשובה ביותר: איפה ניתן להשיג גיימשרק, והאם ניתן להתקין את זה לבד או שצריך עזרה מטכנאי? 2. גיימשרק לPS2 עובד גם על ה-PSX, או שאלה שונים אחד מהשני? 3. מה המחיר ה"סביר" של ה-GS בארץ?

yomaster

New member
תשובות

לא ראיתי שמוכרים בארץ אבל בכל מקרה אני ממליץ לך למצוא את המחיר הכי זול באינטרנט ולהזמין משם. זה בטוח יעלה פחות מ50 דולר ולכן לא יהיה לך מכס. מקום ממומלץ לרכישה lik-sang.com הזמנתי משם הרבה ודברים והמחירים הוגנים והמשלוח רק 4 דולר. המחיר של הגיימשארק שם אגב הוא 35 דולר. ואגב לגיימשארק של מערכות אירופאיות קוראים action replay. וניתן להתקין את זה לבד, מדובר בכרטיס זכרון מיוחד שאתה מכניס לחור של כרטיס הזכרון וב2 דיסקים, אין צורך לפתוח את הפליסטישן. 2. אני לא יודע אם זה עובד על הפס1 אבל מה שאני כן יודע זה שזה בא עם שתי דיסקים ודיסק אחד כולל צ´יטים של פס2 ודיסק שני של פס1. ומכיוון שניתן לשחק במשחקים של פס1 על פס2 אין לך מה לדאוג תוכל לרמות גם במשחקים של פס1. 3.מכיוון שלא ראיתי את זה בארץ אין לי מחיר הוגן בשבילך, אבל אם הייתי אתה לא הייתי קונה תא זה ביותר מ200 ש"ח בהתחשב בעובדה שהמחיר של הכל כולל משלוח מהאתר שנתתי לך יעלה לך 180 ש"ח, וכאמור, לא תצטרך לשלם מכס או מע"מ.

תודה. ועוד כמה שאלות...

לא הבנתי. אם אני קונה את ה-AR2, זה יעבוד, למיטב ידיעתך, רק כשאני שם את המשחקים של ה-PSX ב-PS2, ולא במכשיר ה-PSX עצמו?

למעלה