שאלות בנושא פטריה

שאלות בנושא פטריה

שלום לכולם קודם כל אני בן , בכינוי לא שלי כרגע. הלכתי אל רופא בגלל גרד באזור פי הטבעת , הרופא והוא ראה ואיבחן שהגרד והגירוי הם מפטריה בין הישבנים. ורשם לי משחה לטיפול (טבעדרם) אבל עדיין נשארתי עם המון שאלות, לגבי פטריה, נושא שדווקא לא ראיתי שמדובר על הדרכים לקבל אותו. אשמח לתשובות (וסליחה על השאלות הבוטות, אבל עדיף לדעת אני מניח מאשר להתבייש ) : 1. איך בעצם מקבלים פטריה ? האם מחיכוך איבר מין (שיש לו פטריה) של מישהו עליי ? האם מזה שמישהו מלקק את האזור ? שניהם ? 2. אם מישהו מלקק אזור עם פטריה ואח"כ השניים מתנשקים בפה, האם הפטריה עוברת גם לפה ? 3. אם לאדם יש פטריה במקום מסויים, מה קובע את גודלה, טווח ההתפשטות שלה. כלומר , אם נוגעים בפטריה ואז באזור אחר בגוף -זה מדבק ? או ממש לא ? 4. אם הייתי במוטל, ושכבתי (ערום) על מזרון פלסטיק (ללא סדין) , שעליו מן הסתם שכבו רבים לפני, האם זה יכול להדביק בפטריה , או שהיא עוברת רק במגע אנושי. תודה רבה על כל התשובות . יעזור לי מאוד.

שאלות בנושא פטריה

ראשית אלו שאלות רלוונטיות ואין צורך להתבייש. אני אענה לכל השאלות בתשובה אחת: כל מה שציינת יכול להדביר בפטרייה. צריך אבל גם להבין שהטיפול אינו מאד מסובך.

קודם כל תודה רבה - ועוד שאלה,

יש משהו שאף פעם לא הבנתי, אם נגיד פטריה, או הרפס (צלורך האנלוגיה) למשל , ממש מדבקים , אז אם יש לי פטריה באזור מסויים, סביר להניח שבמודע או לא במודע, אגע באזור ואז במהלך היום בעוד עשרות מקומות בגוף שלי, אז כעיקרון , כל הגוף אמור להיות מודבק, אבל בפועל זה לא קורה, ולרוב פטריה מוגבלת רק לתחום מסויים ברגע שהיא מופיעה. איך זה ? ותודה על התשובה הקודמת.

למעלה