שאלות בנושא לימוד מידענות

עדושם

New member
שאלות בנושא לימוד מידענות

שלום אני נמצא בשלב בחיים שבו אני שוקל הסבה מקצועית ומידענות הוא בהחלט תחום שמעניין אותי בעיקר בגלל שאני מתמחה בחיפוש באינטרנט בזכות העבודה הנוכחית שלי. לגביי השאלות: 1. אני לא אקדמאי למרות שהשלמתי חלק נכבד מהתואר באוניברסיטה הפתוחה, האם העובדה הזו עשויה לעורר בעיה במידה ואחליט להרשם לקורס. 2. מה דעתכם למשל על הקורס של תפניטק במסגרת האוניברסיטה הפתוחה, האם תעודת גמר שלו בלבד מסייעת במציאת עבודה אחריי הלימודים. 3.האם בגילי המופלג יחסית (35) יש לי בכלל סיכוי למצוא עבודה או שכמו בהרבה משרות אחרות בהיי טק העולם שייך לצעירים? תודה מראש.

יםיבשה

New member
אני גם אשמח לקבל תשובות ומוסיפה על השאלה מעלי

אני גם מעונינת לעשות הסבה מקצועית. אני בת 34 וחשבתי להרשם לשנה הבאה לתואר ראשון בבר אילן. מישהו יודע מהם תנאי הקבלה לתואר ראשון בבר אילן? והאם באמת קורסים בתחום מספיקים ע"מ למצוא עבודה? תודה רבה רבה לעונים.

אניפה

New member
ניסיון! זה הקלף המנצח פה

לפי מה ששמעתי, לימודי התעודה הם לא משהו. אני בוגרת תואר שני ויש לי קשיים למצוא עבודה עקב ניסיון מועט.

אני לומדת עכשיו בקורס מידענות של תפניטק

אתמול היה השיעור השלישי. בינתיים אני מתרשמת עד מאוד ומקבלת כלים טובים לעבודה. יכול להיות שהוא כזה בגלל שהמרצה העיקרית שלנו היא מתחום המודיעין התחרותי, אך הקורס הוא מאוד מסחרי (מודיעין עסקי, פטנטים וכו'). עם זאת, יש דגש רב על טכניקה והלימודים הם שיטתיים. אני לא יודעת איך תעודת הגמר שלו נחשבת. אני עובדת כמידענית ונשלחתי מטעם העבודה על מנת להשלים ידע בסיסי בטכניקה מאחר ולא למדתי מידענות. אם היתה לי אפשרות מבחינת מקום העבודה, הייתי הולכת דוקא על התואר של בר אילן. אין לי ספק שהוא מקיף יותר ובודאי נחשב יותר. מבחינה פרקטית, שים לב לכך שהקורס בתפניטק מקנה לך שש נקודות זכות במדעי החברה, כך שיתכן והוא יעזור לך להשלים את התואר הראשון. 35 זה גיל מופלג??? אני מקווה מאוד שלא...

למעלה