שאלות בנוגע לקניית ppc

YoNaTaNy

New member
שאלות בנוגע לקניית ppc

שלום, בשבוע האחרון עברתי על המון דגמים באינטרנט ואני עדיין לא סגור על מה שאני רוצה. האם קיימים מכשירים איכותיים, שהם גם טלפון סלולרי במחיר של כ2500-3000 ש"ח ומכילים בתוכם גם word וexcel?, מה הפרוצדורה עם חברות הסלולר בארץ? אשמח לקבל המלצות לppcs סלולריים וגם כאלו שלא בטווח המחירים הזה. (מחיר בארץ, לא בחו"ל). דבר שני בנוגע לעברית, אם אקנה את המכשיר בחו"ל, האם יש אפשרות להמיר את כל מערכת ההפעלה לעברית כולל word וexcel? (לקנות כמובן). אשמח לקבל תשובה, תודה מראש, יונתן

mikeoreli

New member
לא וכן...

לא קיימים מכשירים משולבים חדשים בארץ במחיר של פחות מ5000 ש"ח. הסיבה היא מכס של 52% על היכולות הסלולאריות בנוסף למע"מ וכן המחיר הבסיסי של המכשירים הוא גבוהה. לגבי וורד ואקסל - כל הPPC מכילים תוכנות אלו בגרסאות הקלות שלהם. לגבי עברית - נכון להיום, מערכת ההפעלה לא עובדת בעברית ולא ניתן להמיר אותה. מה שכן ניתן הוא להוסיף תמיכה בעברית מתוצרת חברות PDAC או אירון שכמעט ומעברתות את המכשיר.

amic

New member
כן וכן-קימים בארץ מכשירים.תכנס

לפי הקישור הבא ותראה. אני קניתי בחו"ל מכשיר כזה ב 499 דולר,הוספתי עברית איירון ב 350 ש"ח וזה אדיר.

mikeoreli

New member
אז לא ממש...

הבחור חיפש מכשיר כזה בארץ במחיר של עד 3000 ש"ח. אתה מצאת לו מכשיר נחמד ביותר ב4500ש"ח (בלי עברית) שזה "טיפה" חורג מהתקציב שלו. אז לדעתי זה נשאר לא וכן...

amic

New member
במחיר שלו אז רק כמו שאני עשיתי-

קניתי בארה"ב וגיירתי בארץ

mikeoreli

New member
עזוב...

הוא ציין מקודם שהוא מעוניין לקנות בארץ, עכשיו הוא מייבא מחו"ל... אם תצליח למצוא מחשב כף יד משולב חדש הנמכר בארץ ב3000 ש"ח - תעשה הרבה אנשים מאושרים (אותי לא. אני כבר מאושר עם ה4700 שלי...)

YoNaTaNy

New member
תודה לכולם + שאלות

אני אקנה את המכשיר באיביי וראיתי שהתקציב שלי באיביי שווה למחיר של מוצר חדש בארץ בשווי של 3000 שקל. האם איירון ממיר את כל הוורד והאקסל לעברית? כמו במחשב רגיל? האקסל שם יעיל? אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה.

mikeoreli

New member
תשובה והערה חשובה...

1. לא מומלץ לקנות את המכשיר בחו"ל ולייבא אותו דרך הדואר, כי אז ייגבו ממך גם מע"מ 17% וגם מכס של 52%. ייבוא מכשיר כזה מחו"ל כדאי רק אם מישהו מביא לך אותו, כלומר חומק מהמכס בשדה התעופה. 2. גרסאות האקסל והוורד הם גרסאות קלות. כלומר האקסל כולל רק חלק מהפונקציות ולא כולל תמיכה במקרואים והוורד יותר דומה לWordPad מאשר לוורד הרגיל. הוא לא תומך בטבלאות וסגנונות מיוחדים,רקעים, מסגרות, כותרות ושאר הדברים. זהו מעבד תמלילים פשוט. קיימות תוכנות יותר מתקדמות צד ג' אך התמיכה שלהן בעברית היא לא משהו והן עולות לא מעט. אם אתה מעוניין בתוכנה ממש כמו וורד בפוקט פיסי, אך עם תמיכה חלשה בעברית תנסה את TextMaker. לגבי אקסל - יש את PTAB ואת PlanMaker כאשר PTAB די עובדת בסדר עם עברית. 3. אם זה יעיל? אתה צריך להבין שפוקט פיסי הוא לא תחליף למחשב אלא ועד לסייע. לכן הוא לא תוכנן ולא מיועד לעיבוד תמלילים ארוך או לניהול גליונות אלקטרונים גדולים. 4. העברית של אירון אכן מתרגמת את התפריטים של האקסל ושל הוורד ואכן ניתן לרשום שם בעברית באופן חלק. אני לא יודע אם זה משנה לך, רק שתדע שבאקסל הטבלאות מוצמדות לשמאל, כלומר עמודה A נמצאת בצד השמאלי.

למעלה