שאלות בנוגע לקאפאפ

• פותח הנושא qaa
  • פורסם בתאריך

qaa

New member
שאלות בנוגע לקאפאפ

איפה ניתן ללמוד/להתאמן באומנות לחימה זאת? (כרגע הידע שלי הוא אפסי בכל מה שקשור לאומנות לחימה) האם יש לזה חוגים? אם כן כמה זה עולה? האם לומדים קאפאפ בצבא? (בסיירות) ואם כן עד כמה גבוהה הרמה שמה באומנות בקאפאפ? ומה ההבדל בין קאפאפ לקרב מגע?

alexko

New member
לארגון הקפא"פ הבינלאומי בראשותו של משה גליסקו

קיימים כרגע שני סניפים שמלמדים קפא"פ שללא כחלק מאימון אומניות לחימה אחרות משה גליסקו, באר שבע רחוב חיים יחיל, בית תנובה. בימים א,ד 17:00-22:00 חיים כהן, ראשון לציון, בי"ס ידלין, אולם ספורט, רח, הירקון 5. 052-2571412 פרטים נוספים באתר על ההבדל בין קפא"פ לפי התפיסה של משה גליסקו לבין קרב-מגע מאוד קשה להסביר בכתובים, אני מציע לבוא ולהתנסות ניתן גם לפנות אלי במסרים להסבר יותר מעמיק שבת שלום, אלכס

טעות באתר שלהם

אין לי שום בעיה עם קפא"פ, אני לא יודע עד כמה היא יעילה(אבל אני משאיר שהיא יעילה), אבל, אין תחרויות בקרב מגע בניגוד למה שרשום באתר.

אני לא יודע מה משה גליסקו עושה אבל אני מתאמן

קרב מגע באגודת קפא"פ של חיים זוט

משה190877

New member
קאפאפ קרב פנים מול פנים

קפפ היא אינה אומנות לחימה, היא טכניקות להגנה עצמית. יש שיטה חדשה יחסית שנקראת אייקי קרב מגע, שיטה זו מוכרת באיגוד האולמי של אומנויות לחימה לא כמו קפפ. המלצה שלי היא אייקי קרב מגע שהיא יותר יעילה להגנה עצמית והיא גם משלבת את הערכים של אומנויות לחימה. אפשר להכנס להאתר הראשי: www.kravmaga-aiki.com

אייקי קרב מגע -

קשה לי להאמין שאייקי קרב מגע יעיל באותה מידה של קרב מגע רגיל(כי יש תרגילים ושיטות של אייקידו, שלוקח בהם זמן ארוך להתמחות, בניגוד לקרב מגע), לפחות מבחינת הזמן שלוקח ללמוד ואולי היעילות בכלל, אם כי אייקי קרב מגע ואייקידו נראה לי מאוד מעניין ואפשרות טובה לעתיד ללמידה. בנוגע לקפא"פ אני לא יודע, אני משער שאין הרבה הבדל מקרב מגע.

alexko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מנהלים אנא שימו לב לשפה

מר דוויין היקר, אם יש לך משהו לומר אנא עשה זאת בכבוד כפי ששאר אנשי הפורום נוהגים אחד כלפי השני. ומישהו חכם פעם אמר, אם אין לך משהו חכם לומר עדיף שלא תדבר כלל.

סיסטמתי

New member
חיפשתי בפורום...

ולא מצאתי שום סטנדרט בנושא. הכי קרוב שהגעתי זה דיונים ארוכים לגבי קטות יחידניות ומי המציא את זה
. פספסתי משהו?

בוזי שלום, קרא את כללי ההתנהגות בפורום...

אבקש להמנע, כמה שאפשר מאמירות בסגנון "שיטה X יעילה יותר משיטה Y". אנחנו כבר מזמן לא שם. תודה, טל

alexko

New member
האם הכרה בינלאומית היא המדד ליעילות ../images/Emo35.gif

משה190877

New member
הכרה בינלאומית היא אינה מדד ליעילות, היא מדד

הכרה בינלאומית היא אינה מדד ליעילות, היא מדד לרצינות

ננדין

New member
הכרה בין לאומית אינה מדד ליעילות ולא לרצינות

היא מדד לפרסום ולתדמית! זהו... (בכל אומנויות הלחימה על כל הסוגים...)

ננדין

New member
משה190877 - בבקשה תדייק בדבריך

אני לא מתערב לגבי סוגי קפ"פ שונים אבל הקפ"פ של חיים פאר ושל אבי נרדיה דווקא כן מוכר וחיים פאר אף הוכנס להיכל התהילה הבין לאומי של אומנויות הלחימה על פועל בתחום הקפ"פ: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=79979606&archive=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=80270716&archive=1 וגם המון רשויות חוק מכירות ושוכרות את שירותיהם של אבי נרדיה וחיים פאר: http://www.kapapacademy.com/testimonials.htm אז בבקשה פעם הבא לדייק בדבריך...

זקס11

New member
שאלה בנושא:

תגידו, כל מי שהצטלם עם אימי ליכטנפלד הקים שיטה שמכילה בתוכה את הביטוי "קרב מגע"? כבר ראיתי לפחות שלוש או ארבע מקורות שטוענים שהם היורשים האמיתיים של אימי.

למעלה