שאלות באינטימיות

שאלות באינטימיות

האם מקובל אצלכם שבמפגש דייט ראשון בין בחור לבחורה מתקיים מגע פיזי? מה לגבי קיום יחסים מלאים או חלקיים במפגש ראשון? האם זה מקובל? ואם לא האם זה קורה? ומה ההשלכות אם קורה בניגוד למקובל? האם זה יכול לפגום בהמשך הקשר או במימושו לכיוון רציני כמו חתונה? היה כאן שרשור מעניין שפיספסתי בנושא עגונות או נשים פרודות ויחסים.אינני מצפה לתשובות אישיות מניסיונכם האישי כמובן אבל אשמח לדעת מה אתם יודעים שקורה בלי לחשוף פרטים כמובן.תודה ויום נעים.

דנידין 1

New member
אני לא חושב שזה קשור לזרם מסויים

זה פשוט נראה זול מדאי כאשר יש מגע פיזי בין השניים בדייט הראשון לפני שבכלל יודעים לאן הם פני הדברים.

אני לא חושבת

שזה מפחית מערך האדם אם יש משיכה.לא חושבת שזה זול. מה שכן לפעמים יש נטיה לחשוב ולסווג כך.אולי שלא בצדק.אני לא בטוחה. זה תלוי גם בנפשות הפועלות.לא?

דנידין 1

New member
זו בדיוק הבעיה, שאת לא חןשבת...

ועכשיו ברצינות. את מאמינה במושג אהבה במבט ראשון? אני לא!!! ולכן אם אין כאן אהבה אז הדייט הראשון צריך להיות סוג של היכרות ראשונית ותו לא!!! ולכן כל מגע פיזי מוזיל את העניין

touti

New member
סליחה טעות

כבר קרה לי שישבתי עם בן אדם חמש דקות והרגשתי כאילו הכרתי אותו כל חיי יש אהבה ממבט ראשון, יש משיכה ממגע ראשון לפעמים הרגש כל כך חזק במבט הראשון שמצטלב, שלסיים את הערב במיטה זה רק מתבקש... אני לא אוהבת משחקים, לשחק אותה בדייט ראשון לא ובדייט שני או שלישי כן, זה משחק בעיניי. הכל שאלה של הרגשה אישית, ומי יושב מולך. יש כאלה שיראו בזה קלה להשגה ויש כאלה שאוהבים את משחק הקשה להשגה. ועוד משהו קטן, אולי לא תסכימו איתי..אבל יש שכמו שיושבים להכיר אחד את השני בתכונות אופי וכמה טיפ הוא משאיר למלצר, אוהבים להכיר את הבן אדם גם דרך המיטה, ולפעמים במיטה מכירים עוד יותר טוב את הבן אדם... אם הוא אנוכי או מתחשב, רגיש או שתלטן, נותן או לוקח ועוד כמה דברים... אז אין בזה אמת אבסולוטית.

סאני42

New member
תותי!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

ככה חינכתי אותך????
אנ'לא מאמינה!
אוי הדור השעיר הזה....

סאני42

New member
שלילה מוחלטת!

אם מטרת הפגישה היא סטוץ-שיבושם לאלה שמסוגלים... אם המטרה היא קשר רציני אז גם אם הייתי חילונית מוצהרת דעתי לא היתה משתנה! חד משמעית לא! אולי זה קצת "פרמיטיבי לחשוב כך אבל לא רק שזה לא יקדם שום קשר אלא יכול להרוס משו שאולי יכל להתפתח לקשר יפה.... ולמה? כאישה זו דעתי לו הייתי גבר? (נחרדת מעצם המחשבה...
הייתי מן הסתם מאבדת את הריגוש והענין בזו שמולי (מקסימום מתרכז בה בקטע המיני אם היא שווה....) אבל אולי הצעירים "משוחררים" יותר...

moshekal

New member
כל הכבוד תשובה לענין ../images/Emo8.gif

לטעמי צריך שיהיה איזו שהוא בסיס ריגשי מנימלי כדי להגיע למגע פיזי לא ברור לי איך אפשר להכנס עם בן זוג למיטה ולא משנה מי זה יהיה אם אין לך משהו בסיסי אליו, ואני לא מסתכל על הענין במשקפים של הדת או המוסר וכ"ו אלא בקטע ההרגשתי , לדעתי מגע פיזי בתחילת קשר עלול להרוס את המשך הקשר בעתיד

touti

New member
תשובות..

מפגש אינטימי בדייט ראשון תלוי באופי הדייט ומה מטרתה. סטוץ או קשר רציני כבר שמענו על זוגות שנפגשו בדייט ראשון והכימיה היתה כ"כ חזקה שתוך שבוע עברו לגור זה עם זה יחסים מלאים או לא זה לא קשור למפגש ראשון או לא, זה קשור לאמצעי מניעה ומודעות על מחלות וכו' וגם על הסכמה הדדית, כי בד"כ זו החלטה משותפת. אם קורה בניגוד למקובל אז התוצאה היא בניגוד למקובל, זה סיכון מחושב, או שתסתדרי עם זה או שלא, אני בדיעה שצריך לקחת אחריות על המעשים. בעניין מימוש רציני או לא, שוב תלוי במהות הקשר, לפעמים זה פוגע כי האשה מצטיירת כקלה להשגה, ולפעמים זה לא פוגע במיוחד כשלבחור יש ראש פתוח ולא צר אופקים כמו הרבה אחרים...

למעלה